Συνέντευξη - Κρίστυ Λυκοπουλου στο Newspistol.gr : " Είμαι άνθρωπος που κοιτάω μόνο τον εαυτό μου και τους στόχους μου και φυσικά το κοινωνικό καλό " !

Συνέντευξη - Κρίστυ Λυκοπουλου στο Newspistol.gr :  Είμαι άνθρωπος που κοιτάω μόνο τον εαυτό μου και τους στόχους μου και φυσικά το κοινωνικό καλό  !

Η εκρηκτική και σέξι ηθοποιός - μοντέλο και επιχειρηματίας Κρίστυ Λυκοπούλου μιλάει από το Μιλάνο που βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες αποκλειστικά στο Newspistol.gr για την αpόφαση της να λάβει μέρος στα Miss European Continental αλλά και τα σχέδια που κάνει για διεθνή καριέρα. Θυμάται μαζί μας την επόχή που έλαβε μέρος στην Φάρμα του ΑΝΤ1 και μιλάει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και αν είναι " εύκολή "¨στο να την προσεγγίσει ένας άνδρας. 

- Κρίστυ σε λίγες ώρες θα είσαι στην Ιταλία για να εκπροσωπήσεις την χώρα μας σε έναν διαγωνισμό. Θέλω να μου μιλήσεις για την απόφαση αυτή.

Η πρόταση αυτή έγινε πριν μερικούς μήνες και με αφορμή την απόφαση που έχω πάρει να βρεθώ κάποια στιγμή στο εξωτερικό για σπουδές υποκριτικής για να πλουτίσω περαιτέρω τις γνώσεις μου μιας και έχω σπουδάσει δασκάλα θεάτρου στο πανεπιστήμιο Πατρών και δραματική σχολή στον Ίασμο Αθηνών . Όλο αυτό  το είδα σαν μια αφορμή να βρεθώ σε μία χώρα εκτός Ελλάδος και να κάνω ένα χρόνο συμβόλαιο σαν μοντέλο - ηθοποιός στην Ιταλία

- Αν σου έβαζα ένα δίλημμα  για το τι προτιμάς ανάμεσα από την υποκριτική και την γυμναστική τι θα μου απαντούσες ;

Θυμάμαι ότι μου φέρθηκαν άψογα ήταν όλα πολύ εύκολα και είχα μία ηρεμία μέσα μου εκείνη την περίοδο πριν καν μου γίνει πρόταση! 

Νομίζω είμαι αρκετά ήρεμη για reality! Είμαι ανθρωπιστής αγαπάω το κοινωνικό καλό γι’αυτο όσοι με ξέρουν από κοντά Έχουν αναγνωρίσει σε μένα την ιδιότητα μου να μη μιλάω -  κοινώς κουτσομπολεύω - πίσω απ’ την πλάτη κανενός . Είμαι άνθρωπος που κοιτάω μόνο τον εαυτό μου και τους στόχους μου και φυσικά το κοινωνικό καλό!  (γνησια υδροχοος )

 

 - Η φιλοδοξία σου αν θυμάμαι καλά ήταν να φύγεις στο εξωτερικό να διεκδικήσεις τα δικά σου όνειρα. Πως οραματιζεσαι την Κρίστυ μακριά από την χώρα που μεγάλωσε και γιατί δεν κάνεις την προσπάθεια σου εδώ  ;  

Πολύ ωραία ερώτηση! Έκανα πολλά χρόνια θέατρο για πολλά χρόνια! Όποιος έχει σπουδάσει υποκριτική και έχει ασχοληθεί με το θέατρο ξέρει ότι δε φτάνουν οι ώρες της ημέρας για τις πρόβες . Είναι κάτι που σου παίρνει το μυαλό και θέλει αρκετή αφοσίωση και  πολύ διάβασμα! Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι άνετος οικονομικά  κάτι που δεν συνέβη στην δική μου περίπτωση και έτσι αποφάσισα να αφιερώσω  το χρόνο μου στο κομμάτι της δουλειάς και να αφήσω  στην άκρη με μία ανω Τελεια την υποκριτική και να την συνεχισω στη σωστή στιγμή!

Κάτι που έχω στα άμεσα σχέδιά μου! Φαντάζομαι τον εαυτό μου να κάνει κάποια βήματα στο εξωτερικό με δικό μου ρίσκο και δική μου ευθύνη! Είναι κάτι όμως που ενεργειακά με έλκει και το αγαπώ! 

- Ο κόσμος σε έμαθε μέσα από την Φάρμα πριν 2,5 χρόνια με την πληθωρική σου παρουσία και τον αληθινό χαρακτήρα σου να ξεχωρίζουν. Τι έχεις να θυμάσαι από αυτή την εμπειρία ;

Θέλω το προφίλ μου να βγάζει ένα Μοτίβο εξωτερικού γι’ αυτό και θα δείτε πολλά πρόσωπα σε μένα! Ισχύει ότι στην προσωπική μου ζωή είμαι εντελώς ανάποδο το Κομμάτι δουλειά είναι τελείως διαφορετικό στο μυαλό μου Γι’ αυτό θέλω πολύ να καταφέρω ίσως στο μέλλον να βρεθώ σε μία τέλεια ομάδα και συνεργασία σαν ηθοποιός να βγάλω όλη αυτή την ενέργεια που έχω για να μπορέσω να εκφράσω μέσα από τους ρόλους μου 

No description available.

 - Ερωτευμένη είναι η Κρίστυ ; Και πόσο εύκολο είναι να σε πλησιάσει ένας άνδρας για να τον εμπιστευτείς .  

Είμαι καλά! Μου αρέσει να μου εκφράζει το αντίθετο φύλο το θαυμασμό του και τα συναισθήματά του και να ρισκάρουν με μένα δεν θέλω να με φοβούνται! 

Είμαι λάτρης του καλού παιδιού και όχι του κακού όσο πιο πολύ μου δείχνει το ενδιαφέρον του ο άντρας τόσο περισσότερο με κερδίζει! 

Θέλω να προτρέψω τον κόσμο να ακούει την εσωτερική φωνή του ανώτερου εαυτού του! Μόνο ο ανώτερος εαυτός μας  ,  μας μιλάει ορθά και πρέπει να τον ακούμε! Όσες φορές νιώσει ο καθένας μας ότι είναι μόνος του να θυμάται ότι δεν είναι! Ότι υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά εκεί έξω σαν εμένα εσένα και οποιονδήποτε διαβάζει αυτή τη στιγμή αυτό το άρθρο που παλεύει με τους δαίμονες του Απογοητεύεται και περνάει όλα όσα περνάς κι εσύ και εγώ και όλοι μας! Αξίζει να κάνεις τα πάντα εσύ για σένα!

No description available.

 

 Γιατί αν δεν το κάνεις εσύ για σένα, δεν θα το κάνει κανείς! Κι αν θέλεις να βοηθήσεις κι άλλο κόσμο πρέπει πρώτα να βοηθήσεις τον εαυτό σου! Να μη φοβούνται οι άνθρωποι να ρισκάρουν είναι προτιμότερο να ρισκάρουν αλλά πάντα να μαθαίνουν από τα λάθη τους και στην επόμενη φορά Ρισκάρουν να προσπαθήσουν να έχουν πάρει το μάθημα τους πριν!

No description available.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper