Ο Απόστολος Γκλέτσος ως Τζον Μακρίδης θα έχει έναν έρωτα με πολλές εκπλήξεις ! Πως θα αντιδράσουν Φιλιώ και Μαρία ;

Ο Απόστολος Γκλέτσος ως Τζον Μακρίδης θα έχει έναν έρωτα με πολλές εκπλήξεις ! Πως θα αντιδράσουν Φιλιώ και Μαρία ;

Οι δυο τους ερωτεύονται κεραυνοβόλα από την πρώτη στιγμή, και η γοητευτική γυναίκα, που έχει περάσει από σαράντα κύματα, φαίνεται να βρίσκει επιτέλους την ευτυχία. Ώσπου προσγειώνεται απότομα στη σκληρή πραγματικότητα... Και αυτό γιατί η μικρή Φιλιώ δεν θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστό τον άντρα που έκλεψε την καρδιά της μαμάς της. Τα άγρια ξεσπάσματά της οδηγούν την Αθηνά σε ένα φοβερό αδιέξοδο...

Ποιος είναι όμως ο μυστηριώδης Τζον Μακρίδης; Πρόκειται για έναν Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία, τον νέο συνεργάτη του Ισίδωρου, που καταφθάνει στη Μάνη αρχικά για επαγγελματικούς λόγους. Ώσπου ο έρωτας του χτυπά την πόρτα αναπάντεχα... Γιατί μόλις γνωρίζει την Αθηνά, εντυπωσιάζεται από την ομορφιά και την ευφυΐα της.

Τα αισθήματα όμως είναι αμοιβαία, αφού και η Αθηνά γοητεύεται από εκείνον από την πρώτη στιγμή. Στο παρελθόν στάθηκε πολύ άτυχη στα προσωπικά της, αφού πέρασε κυριολεκτικά από σαράντα κύματα. Ούτε καν στο πλευρό του αυταρχικού Ιπποκράτη, που παραδέχεται ότι υπήρξε ο μέντοράς της, κατάφερε να βρει τη Η.. γαλήνη και την ευτυχία. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα η προσωπική της ζωή είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα. Και αυτό Η γιατί αφοσιώθηκε πλήρως στην ανατροφή της μικρής Φιλιώς, Η της βασανισμένης μικρούλας που υιοθέτησε. Μόλις όμως γνωρίζει τον Τζον, το πάθος ξυπνά μέσα της. Συνειδητοποιεί ότι για πρώτη φορά στη ζωή της αισθάνεται τόσο έντονα συναισθήματα για κάποιον. Παράλληλα, ο Τζον όχι μόνο της εκφράζει ευθέως τον έρωτά του, αλλά φαίνεται και να είναι ένας άντρας που ξέρει τι θέλει και αυτό την κάνει να νιώθει σιγουριά.

 

Η Μαρία δίνει την ευχή της

Η Αθηνά παραμένει ενδόμυχα ανασφαλής, εξαιτίας όσων έχει περάσει στο παρελθόν. Θέλει λοιπόν πολύ να γνωρίσει και η μητέρα της τον Τζον, γιατί εμπιστεύεται πολύ το ένστικτό της.
Σύντομα οι δυο τους ταξιδεύουν στο Σούνιο. Η Μαρία ενθουσιάζεται με τον υποψήφιο... γαμπρό. Παρατηρεί κάθε του κίνηση, τον τρόπο που μιλά και πώς συμπεριφέρεται στην Αθηνά. «Την αγαπώ την κόρη σου και θέλω F να την κάνω ευτυχισμένη» της λέει, χωρίς να μασάει τα λόγια του.

 

Η Μαρία έμαθε να «διαβάζει» τους ανθρώπους μέσα στη φυλακή και σιγουρεύεται ότι είναι ένας ντόμπρος άνθρωπος. «Πρώτα ήσουν με τον μικρό, μετά με τον σιτεμένο, τώρα επιτέλους πέτυχες τη σωστή ηλικία» λέει με το χιούμορ που τη διακρίνει στην Αθηνά-όταν αργότερα μένουν μόνες. Μητέρα και κόρη ξεσπούν σε γέλια και φυσικά η Μαρία... δίνει την ευχή της γι' αυτή τη σχέση.
Ωστόσο υπάρχει ένα σοβαρό «αγκάθι» για την Αθηνά. Όσο και αν λαχταρά να ζήσει την ευτυχία, προτεραιότητά της είναι πάντα η μικρή Φιλιώ. Ο Τζον μαθαίνει τα πάντα για τα βάσανα του κοριτσιού και έχει συγκινηθεί με την αυτοθυσία της Αθηνάς. «Θα τη μεγαλώσω σαν κόρη μου» της υπόσχεται, χωρίς να διστάσει. Χαρούμενη, η Αθηνά αποφασίζει να τον γνωρίσει σιγά σιγά στη μικρή.

 

Το άγριο ξέσπασμα της Φιλιώς

Ο Τζον είναι πολύ τρυφερός απέναντι στη Φιλιώ, εκείνη όμως τον αντιπαθεί από την πρώτη στιγμή και του το δείχνει! Είναι ένα πληγωμένο παιδί, γεμάτο φόβους, και την κυριεύει η ζήλια. Τρέμει ότι ο Τζον θα της «κλέψει» την Αθηνά. Μάταια εκείνη προσπαθεί να την πείσει πέος, ό,τι και να γίνει, δεν θα βάλει ποτέ κανέναν πάνω από εκείνη. Είναι η κόρη της και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Η Φιλιώ, που έχει ταραγμένο ψυχισμό εξαιτίας όσων έχει περάσει, αλλά και του bullying που έχει δεχτεί κατά καιρούς στο σχολείο, αντιδρά με πολύ, έντονα ξεσπάσματα, που προβληματίζουν την Αθηνά.

Ο Τζον, από την άλλη, κάνει μια πρόταση στην Αθηνά, που την αφήνει άφωνη. Της ζητά να αφήσει για πάντα τη Μάνη και να τον ακολουθήσει στην Αμερική, ώστε εκεί να κάνουν μαζί μια νέα αρχή. Η Αθηνά, γνωρίζοντας ότι η προσαρμογή της Φιλιώς σε μια ξένη χώρα θα είναι πολύ δύσκολη, θα μπει πλέον σε ένα φοβερό δίλημμα. Συνειδητοποιεί ότι πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στον έρωτα και την ψυχική ηρεμία του παιδιού της.

Η κατάσταση αυτή δυστυχώς θα είναι ένα μεγάλο εμπόδιο για το ζευγάρι. Ένα εμπόδιο που μοιάζει ανυπέρβλητο και μπορεί να τινάξει στον αέρα τη σχέση τους. Όμως ο Τζον έχει μάθει να ξεπερνά τα εμπόδια και σίγουρα δεν θα χάσει την Αθηνά, που του έχει κλέψει την καρδιά.

Πηγή Τηλέραμα


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper