Αλέξανδρος Πετρίδης σε Γωγώ Γαρυφάλλου : «Όλα για δυο λεπτά δημοσιότητας! Αδειάστε μας τη γωνιά» !

Αλέξανδρος Πετρίδης σε Γωγώ Γαρυφάλλου : «Όλα για δυο λεπτά δημοσιότητας! Αδειάστε μας τη γωνιά» !

Η εκπομπή Super Κατερίνα ασχολήθηκε χθες με το θέμα, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να μην θέλει να σχολιάσει λέγοντας «Δεν θέλω να πω κάτι από σεβασμό σε αυτό το παλικάρι που έφυγε. Έχω να σχολιάζω και να είμαι και μέσα αλλά σαν σεβασμός σε αυτό το παλικάρι, δεν θα σχολιάσω τίποτα, θα κάτσω προσοχή και θα περιμένω το επόμενο θέμα».

Το ξέσπασμα του Αλέξανδρου Πετρίδη για το Γωγουλίνι και την Άννα Φλωρινιώτη
Ο Αλέξανδρος Πετρίδης μίλησε μέσα από την εκπομπή του για το συγκεκριμένο γεγονός φανερά έξαλλος, λέγοντας μεταξύ άλλων «Όλα αυτά για δυο λεπτά δημοσιότητας! Ό,τι και να κάνετε δεν κάνετε ποτέ ουσιαστική τηλεόραση, πάρτε το χαμπάρι και αδειάστε μας τη γωνιά».

Μετά την προβολή του αποσπάσματος από την εκπομπή του, βγήκε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην εκπομπή Super Κατερίνα και ξέσπασε σε έξαλλη κατάσταση.

«Δεν ήμουν ποτέ φίλος για τον Νίκο Φλωρινιώτη, δεν έλεγα ούτε καλησπέρα. Ήμουν πολύ φίλος και καλούσα τον αείμνηστο, Γιάννη Φλωρινιώτη και την Αννούλα. Δεν λέγαμε ούτε γεια. Παρόλα αυτά αισθάνθηκα ότι πρέπει να τα πω γιατί χάθηκε ένα νέο παιδί και με έχει ταράξει πάρα πολύ. Είναι ανεπίτρεπτο να χάνεται ένα παιδί μέσα στην καλή χαρά και να μετά από τρεις ημέρες να συμβαίνει αυτό. Σύμφωνα με τον Αντρέα. Δεν μιλάει από σεβασμό και οι δικοί του από σεβασμό ανεβάζουν τα βίντεο;», δήλωσε αρχικά ο Αλέξανδρος Πετρίδης.

«Όταν ξεκίνησα το τραγούδι, Παρασκευή βράδυ ήρθαν όλα τα κανάλια να τραβήξουν την πρεμιέρα. Το προηγούμενο απόγευμα πριν την πρεμιέρα κήδεψα στο τρίτο νεκροταφείο τον πατέρα μου. Ήταν όλοι οι φίλοι και γνωστοί. Κανένας επώνυμος δεν ήρθε, το κράτησα μυστικό, ακόμα και στον Σπύρο Μπιμπίλα που το ήξερε απαγόρευσα να έρθει. Κι εγώ είχα ανάγκη να δουλέψω, δεν πούλησα ποτέ τον θάνατο του μπαμπά μου για να μαζέψω κόσμο. Ναι, η ζωή συνεχίζεται. Όπως τα λένε όμως, να μην κάνουμε ούτε κηδεία!», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper