"Πάντα έψαχνα για αγάπη, κατανόηση, τρυφερότητα..."

Πάντα έψαχνα για αγάπη, κατανόηση, τρυφερότητα...

Καλημέρα είμαι η Ειρήνη και είμαι 28 ετών. Απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου σαν έφηβη, τότε που άρχιζαν τα πρώτα σκιρτήματα, πάντα έψαχνα για αγάπη , κατανόηση, τρυφερότητα, επικοινωνία..πράγματα που εγώ θεωρώ απλά μα και τόσο δύσκολα, αυτά τα πράγματα που μπορούν να μας χαρίσουν τα πάντα. Εψαχνα για το άλλο μου μισό.

Τις σχέσεις μου, δε θα τις χαρακτήριζα επιτυχημένες. Ιδιαίτερα μετά τον τελευταίο χωρισμό μου, πίστεψα πως τίποτα δε μπορει να είναι ιδανικό. Κατάλαβα ότι οι όμορφες σχέσεις, δεν υπάρχουν απλά απο μόνες τους. Κατάλαβα ότι απαιτείται πολύ μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρεις, αφενός μεν να βρεις αυτό που ψάχνεις , αφετέρου δε να το κρατήσεις κοντά σου.

Σήμερα, μετρώ χωρισμένη 7 μήνες και δεν έχω καταφέρει να σταθώ στα πόδια μου. Δεν είναι οτι πέφτω στα πατώματα που έχασα το συγκεκριμένο άνθρωπο...αυτό που με τρομάζει, είναι η μοναξιά, η ιδέα πως ποτέ δε θα βρω το άλλο μου μισό.
Έχω χάσει τη πίστη μου στους ανθρώπους.

Μπορώ να έχω ελπίδες οτι η ζωή μου θα αλλάξει; Μπορώ να περιμένω σε κάτι που θα με συγκλονίσει;
Βοήθησέ με Αννιτάκι, όπως το κάνεις καιρό τώρα. Έχεις συμβουλέψει πολύ κόσμο, θα ήθελα να μου πεις πως βλέπεις τη περίπτωσή μου.


Το ofono απαντά: Αγαπημένη μου φίλη Ειρήνη. Κατ΄αρχήν να ξεκινήσω με το ότι, πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν την μοναξιά παρά να παραμείνουν σε μια κατάσταση ψυχοφθόρα, γεμάτη απογοήτευση. Με άλλα λόγια πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να απολαύσουν την ελευθερία και την μοναχική ζωή.

Απο κει και πέρα, είσαι ακόμη πολύ νέα για να θεωρείς ότι δεν έχεις ελπίδες.
Να ξέρεις  ότι δεν γίνεται να κάνουμε σχέσεις από τον καναπέ μας όσο βολικός κι αν είναι αυτός. 

Αν νιώθεις απογοητευμένη από κάθε προσπάθεια συναναστροφής και επικοινωνίας με άλλους ανθρώπους μπορείς ακόμα και μέσω διαδυκτίου να γνωρίσεις εκείνους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εσένα. Άλλωστε, όπως συνηθίζουμε να λέμε,  η μοναξιά είναι λιγότερο επώδυνη όταν μοιράζεται.


Προέλευση:

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper