Επιτομή ομορφιάς σε συνδυασμό με επιστημονίκη τελειότητα στην ετήσια εταιρική εκδήλωση της κορυφαίας εταιρείας δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων “Zartaux”!

  • 29/01/2024 - BLOG - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Επιτομή ομορφιάς σε συνδυασμό με επιστημονίκη τελειότητα στην ετήσια εταιρική εκδήλωση της κορυφαίας εταιρείας δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων “Zartaux”!

Η premium εταιρεία δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων ‘’Zartaux”, πραγματοποίησε την ετήσια εταιρική της εκδήλωση και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, παρουσία πολλών συνεργατών της αλλά και πολλών εκλεκτών επώνυμων καλεσμένων από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό, ιατρικό και δημοσιογραφικό κόσμο. Απο νωρίς το απόγευμα έσπευσαν οι beauty lovers να γνωρίσουν από κοντά την ολιστική γκάμα των προϊόντων “Zartaux Skinnovelties”, που αποτελείται από εξαιρετικές πρώτες ύλες σε συνδυασμό με νέες τεχνολογίες που εξελίσσονται συνεχώς, εισάγοντας τεχνικές επεξεργασίας προσαρμοσμένες σε διαφορετικούς τύπους δέρματος, αποτρέποντας την οξείδωση και γήρανση της επιδερμίδας.

Μέσω των καινοτόμων προϊόντων, η “Zartaux” έχει αναδειχθεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στον χώρο της, γεγονός που επιβεβαιώνει την επιτυχία της σε αναγνωρισμένες κλινικές σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, οι οποίες δουλεύουν συστηματικά με την ευρεία γκάμα των προϊόντων της. Τα διεθνώς αναγνωρισμένα προϊόντα της “Zartaux” δημιουργούνται σε εργαστήρια τελευταίας τεχνολογίας, αναπτύσσοντας εξελισσόμενες τεχνικές που διεγείρουν τη δραστηριότητα του δέρματος αποτελώντας ισχυρές φόρμουλες με επιλεγμένα ενεργά συστατικά που προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε τύπου δέρματος. Μότο της “Zartaux” είναι : Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας για το ελβετικό brand “Zartaux” είναι η εταιρεία “DDSA AESTHETIC INNOVATIONS”, η οποία έχει καταφέρει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την ίδρυση της να πρωταγωνιστήσει στον τομέα των δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων, επιλέγοντας να διανέμει αποκλειστικά εξιδεικευμένα προϊόντα καταξιωμένων global brands που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του επαγγελματία ιατρού με ιδανική σχέση ποιότητας - αποτελέσματος - τιμής.
Η εταιρεία αποτελεί σήμερα έναν από τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές στον τομέα της, με την πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, στοχεύοντας στην δημιουργία, την εξέλιξη αλλά και την απαράμιλλη δέσμευση τους για την τελειότητα.

May be an image of 1 person and text that says 'LARTAUX ZARTAUX ZARTAUX ZARTAUX TAUX ZARTAUX RTAUX ΖΑΙ ZART TAUX ZARTAUX ZART X ZARTAUX ZARTA TAUX RTAUX ZART ZARTAUX ZARTAI TAUX TAUX ZARTA UX ZARTAUX ZARTAU RTAUX ZAR ZARTAUX TAUX ZARTAU PHOTOAGENCY f ΝΙΚΟΣΔΡΟΥΚΑΣ www.ndpphono.gr'

May be an image of 1 person, leather and text

May be an image of 3 people and text


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • XILOURIS TRAVEL
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper