Χριστίνα Ζώτου στο Newspistol.gr : " Στόχος μου να επανέλθω στη καθημερινότητα μου και να επιστρεψω στην αναζήτηση της κορυφής " !

Χριστίνα Ζώτου στο Newspistol.gr :  Στόχος μου να επανέλθω στη καθημερινότητα μου και να επιστρεψω στην αναζήτηση της κορυφής  !

Η Χριστίνα Ζώτου ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για πρώτη φορά μετά το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της μετά απο ένα τροχαίο που είχε. Ο έρωτας , η καριέρα, τα σχέδια της για το 2024 αλλά και οι κακές συμπεριφορές στον χώρο της μουσικής  μπαίνουν στο κάδρο της κουβέντας που κάναμε. 

- Θέλω να μας πεις πότε ξεκίνησες την ενασχόλησή του με το τραγούδι και πως ζεις αυτό το ταξίδι μέχρι σήμερα .

Ξεκίνησα από πολύ μικρή συμμετέχοντας σε  διάφορα musical και σε μεγαλες χορωδιακές συναυλίες και αργότερα πιο επαγγελματικα στα 17 μου. Αλλωστε ήξερα απο την ηλικία των 4 ετών ότι θα ασχοληθώ με το τραγουδι. Το ταξιδι μέχρι σήμερα είναι αλλοτε ευχάριστο και αλλοτε όχι και τόσο, οπως ειναι ολα τα πραγματα στη ζωη. Σημασια έχει να ζεις όλες τις καταστάσεις έντονα, να μαθαίνεις και να βελτιώνεσαι.

- Να φανταστώ ότι ο δρόμος για την επιτυχία είναι δύσκολος και ανηφορικός ; 

Ο δρόμος προς την επιτυχία προφανώς και είναι και δύσκολος και ανηφορικός. Το θέμα είναι πως μεταφράζει ο καθένας την επιτυχία και τελικά τι έχει σημασία; Το ταξίδι ή ο προορισμός;

- Έχεις συναντήσει κακές συμπεριφορές στο χώρο αυτό ; 

Πολλές αλλά όταν αγαπάς πραγματικά αυτό που κάνεις μπορεί να πέσεις για λίγο αλλα το να σηκωθείς και να έχεις παρωπίδες σε τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι μονόδρομος.

No description available.

- Μπήκες στην  διαδικασία να πεις τα παρατάω ; 

Όλοι μας έχουμε πει τα παρατάω κατά καιρους αλλά θα ξαναπώ ότι η αγάπη γι άυτο που κάνω δε μου επιτρεπει να τα παρατήσω.

- Δε μπορώ να μην σε ρωτήσω για μια δοκιμασία που πέρασες με την υγεία σου. Πως είσαι καταρχας και τι έμαθες μέσα από το πρόβλημα που πέρασες ; 

Είμαι ακόμη στην ανάρρωση.Περασα πολύ δύσκολα αλλά ευτυχως είμαι ζωντανή.Όσο κλισέ κι αν ακούγεται πολλές φορες πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο για να σε ταρακουνήσει και να αλλάξεις και το τρόπο που σκέφτεσαι και τους ανθρώπους που είχες δίπλα σου.Επίσης το ψυχολογικό είναι ένα κομμάτι που θέλει χρόνο για να γιατρευτει μετά απο τετοιο σοκ αλλα δε με φοβάμαι.Θα ξανασταθώ στα πόδια μου σε όλους τους τομείς.Αλλωστε δε μου δίνω αλλη επιλογη...

No description available.

- Σε είδα πρόσφατα να είναι στο στούντιο . Τι ετοιμάζεις ; 

Ετοιμάζω ένα medley και είμαι πολύ χαρούμενη γι ' αυτό.

- Ποιά είναι τα όνειρα της Χριστίνας για το 2024 ; 

Να γίνω καλά, να επανέλθω στη καθημερινότητα μου και να επιστρεψω στην αναζήτηση της κορυφής!

- Κεφάλαιο προσωπική ζωή : Σου αρέσει να αγαπάς ή να ερωτεύεσαι ; 

Έρωτας στο κόκκινο. Ποιο το νόημα της ζωής αν δεν ερωτεύεσαι? Βεβαια μετά έρχεται και η αγάπη.

- Θες να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια ; 

Κάποια στιγμή αν βρεθεί ο κατάλληλος και μου το βγάλει γιατί όχι .

No description available.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper