«Βέλη» και από τον Σωκράτη Φάμελλο προς την Έλενα Ακρίτα: " Δεν θέλω το θέμα της ανάρτησής της να τροποποιήσει τη συζήτηση για τα Τέμπη " .

«Βέλη» και από τον Σωκράτη Φάμελλο προς την Έλενα Ακρίτα: Δεν θέλω το θέμα της ανάρτησής της να τροποποιήσει τη συζήτηση για τα Τέμπη .

«Η κυβέρνηση δεν επιτρέπει την αμεροληψία στον έλεγχο του εγκλήματος των Τεμπών» σημείωσε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος και αναφερθείς στην ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη και όσα επακολούθησαν, ήταν κατηγορηματικός: «έχω την αίσθηση ότι αυτή η συζήτηση κινδυνεύει να τροποποιήσει το πραγματικό ερώτημα που είναι το κατηγορητήριο του κυρίου Καραμανλή».

Σημειώνεται ότι και ο Χρήστος Γιαννούλης και ο Νίκος Καρανίκας πήραν αποστάσεις από την στάση της κυρίας Ακρίτα.

«H αντιπολίτευση είναι υποχρεωμένη και από τον όρκο της και από τον ρόλο της να φέρνει στη Βουλή και στην επιφάνεια όλα τα ζητήματα στα οποία έπρεπε να κάνει κριτική στην κυβέρνηση και προφανώς να προτείνει και άλλες λύσεις. Αλλά για το ότι υπάρχει oργανωμένο σχέδιο συγκάλυψης στα Τέμπη είναι υπεύθυνη αντιπολίτευση; Δεν θα λέγαμε εύκολα κι εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα μια τέτοια φράση αν δεν ήμασταν σίγουροι» απάντησε ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στο κλίμα τοξικότητας που χρεώνει στην αξιωματική αντιπολίτευση η κυβέρνηση και στις κατηγορίες για εργαλειοποίηση της τραγωδίας μιλώντας στην εκπομπή «Στο Κέντρο» του ΕΡΤNews.

«Για ποιο λόγο δεν δέχτηκε η κυβέρνηση να έρθει ο πρόεδρος του ΟΣΕ, ο κύριος Σπηλιόπουλος να καταθέσει στην εξεταστική Επιτροπή, ο οποίος ήταν επί Νέας Δημοκρατίας. Ξεχάστε όλα τα κομματικά τις αναγνώσεις που έχουν μια ιδιοτέλεια πολιτική. Μιλάμε για τον πρόεδρο του ΟΣΕ που πήγε στον κύριο Μητσοτάκη με μια απόρρητη επιστολή και παραιτήθηκε μετά. Δεν μπορώ να το κατανοήσω» ανέφερε


Όταν ρωτήθηκε για το τι επιδιώκει ο ΣΥΡΙΖΑ με την πρόταση για προανακριτική επιτροπή και γιατί επέλεξε το κόμμα να κάνει δημοσιοποίηση της πρότασης και όχι να την καταθέσει στη Βουλή με 30 υπογραφές απάντησε: «Εμείς το πρώτο που είμαστε υποχρεωμένοι είναι να λάμψει η αλήθεια στα Τέμπη και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Ο σκοπός του ΣΥΡΙΖΑ είναι να υπάρχει απόδοση δικαιοσύνης που δεν υπάρχει μέχρι στιγμής. Κάθε μέρα που περνάει βγαίνουν και νέα δεδομένα. Από την πρώτη επεξεργασία της Εξεταστικής επιτροπής προέκυψαν πολλά ζητήματα για τα οποία πρέπει να ελεγχθεί ο κύριος Καραμανλής. Κρατάω τον κύριο Καραγιάννη και τον κύριο Τριαντόπουλο. Για τον κ. Καραμανλή μέσα στις πρώτες 10 με 15 ημέρες του Μαρτίου ο κύριος Μητσοτάκης στο ΣΚΑΪ είπε “η Δικαιοσύνη να απαντήσει και να ληφθούν απαντήσεις από τη Δικαιοσύνη”. Δεν μπορεί όμως ο κύριος Καραμανλής να πάει στη Δικαιοσύνη αν δεν ανοίξει την πόρτα η Βουλή»


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

 • ANEK
 • NDQUE
 • TEATRO
 • BLUEPEAK PROPERTIES
 • FANTASIA
 • VOGUE
 • Orimasis
 • Casper