Μιχάλης Παπαθεοδώρου στο Newspistol.gr : " Η μαμά μου είναι ο μέντορας μου. Μου έχει μάθει να λέω την αλήθεια και να βγαίνει η ωραία εικόνα του πελάτη " .

Μιχάλης Παπαθεοδώρου στο Newspistol.gr :  Η μαμά μου είναι ο μέντορας μου. Μου έχει μάθει να λέω την αλήθεια και να βγαίνει η ωραία εικόνα του πελάτη  .

Ο Μιχάλης Παπαθεοδώρου ( ιδιοκτήτης καταστήματος στην Γλυφάδα ) με όλο το εκλεκτό πελατολόγιο που θα ζήλεψε ο κάθε ένας , μιλάει αποκλειστικά στο Newspistol.gr και για πρώτη φορά μοιράζεται μαζί μας το μυστικό μιας πετυχημένης πορείας μιας και έκλεισε πριν λίγες μέρες 8 χρόνια απο την ημέρα που άνοιξε το κατάστημα του. Η σχέση του με την Νατάσα Θεοδωρίδου , και η φιλία του με την Δέσποινα Βανδή και την Μπέτυ Μαγγίρα. Η μαμά του και η μεγάλη προσφορά στους αναγνώστες μας. 

-  Μιχάλη κλείνεις οχτώ χρόνια με το μαγαζί οπτικών ειδών που έχεις στη Γλυφάδα και θέλω να μου πεις πως εξελίσσεται αυτή η επιχειρηματική διαδρομή.

ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΠΟΥ ΣΤΑ 34 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ. ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΑΝΤΑΜΕΊΒΕΙ.

- Τελικά στο να σε εμπιστεύονται άτομα που έχουν ιδιαίτερη προβολή και είναι αγαπητά στο κοινό είναι πλεονέκτημα μειονέκτημα για μία επιχείρηση;

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΝΔΥΆΖΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.  ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΣΤΗΡΊΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΊΖΩ.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

- Καταλαβαίνεις ότι την ερώτηση αυτή στην έκανα για να καταλάβω εάν κάποια από αυτά τα άτομα που έρχονται πελατές σου έχουν ζητήσει κατά καιρούς να τους δώσεις κάτι δωρεάν.

ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ.ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ.ΟΠΟΤΕ ΟΧΙ ΔΕΝ Μ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ.

- Νομίζω ότι κατάφερες να κάνεις χαμό πριν από λίγες μέρες όταν  σε επισκέφτηκε από το «σκορπιός μπαρ» η Κυρία Μαρία.

ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΤΕΛΕΙΟΣ.ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΣΛΌΓΚΑΝ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΠΩΣ ΕΝΑ ΕΞΥΠΝΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Κ.ΜΑΡΙΑΣ.

- Ποιο είναι το μυστικό της δική σου επιτυχίας ;

ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΜΟΥ .  ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΓΙΑΤΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΘΑ  ΤΟ ΔΕΊΞΕΙ ΣΕ ΦΊΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΔΩΣΕ ΔΕΝ ΣΕ ΕΊΔΕ?ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΧΑΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ 100 ΟΠΟΤΕ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 100,

- Μέσα από αυτή την συναναστροφή έχεις καταφέρει να χτίσεις αληθινές φιλίες με πρόσωπα από το χώρο της τηλεόρασης, της υποκριτικής και της μουσικής;
 
ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΩ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟ.ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΕΓΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.
 
ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΕΛΊΣΣΟΝΤΑΙ.ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΚΑΙ Η ΜΠΕΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑ  . ΤΙΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. 
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
 
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

- Έχεις σκεφτεί να εξελιχθεί το δικό σου Brand  ίσως και σε κάποιο νησί;
 
ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ  . ΑΠΛΑ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΛΟΝΟΠΟΙΗΘΩ. ΟΠΟΤΕ ΑΡΚΟΎΜΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΔΩ 

- Θέλω κλείνοντας να μου πεις που μπορεί να σε βρει ο κόσμος και για όλους τους αναγνώστες του site την τιμή καλύτερη μπορούν να έχουν σε κάποια από τις αγορές τους.
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΤΑΞΑ 6 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ Η ΤΟΥ SITE ΘΑ ΕΧΟΥΝ 30% Σ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΥΛΑΤΑ ΓΥΑΛΙΑ.
 
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper