Η Μαριάννα Μυλωνάκη έζησε το όνειρο της μόδας αλλά.... Η εξομολόγηση ψυχής και το πρόβλημα υγείας !

Η Μαριάννα Μυλωνάκη έζησε το όνειρο της μόδας αλλά.... Η εξομολόγηση ψυχής και το πρόβλημα υγείας !

 

Η Μαριάννα Μυλωνάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά της Κρήτης και έχει τελειώσει Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων και παράλληλα, τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε  με το modeling και με τον χορό.

Είναι ζηλιάρα και το δυνατό της σημείο είναι η ειλικρίνειά της . Απαιτεί από από το κάθε αγόρι που μπορεί να βρεθεί στην ζωή της, να ειναι πιστό και να της φέρεται με ευγένεια. Θεωρούσε στο παρελθόν που είχαμε μιλήσει πάλι  οτι και οι δύο επαγγελματικές της ενασχολήσεις, αν εξασκηθούν σωστά, μπορούν να προσφέρουν πολλά και ίσως και να συμβαδίσουν σαν καριέρα.

Η όμορφη Χανιώτισσα, έχει πλέον αναθεωρήσει πολλά πράγματα και πριν λιγα χρονια ειχε διακριθεί ως  Αναπληρωματική μις Πελλοπονησος στα Πελλοπονησιακά καλλιστεία. Σήμερα μιλάει στο Newspistol.gr και δίνει απαντήσεις σχετικά με το θέμα υγείας που βίωσε αλλά και την απόφαση της να δει με άλλο μάτι την επόμενη μέρα. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Χανια αλλα παντα κρατουσα τις επαφες μου με την Αθηνα και λόγω της οικογενειας μου και απο επαγγελματική αποψη γιατι για τον κλαδο που με ενδιέφερε τοτε δεν υπηρχε περιπτωση να υλοποιηθεί σε μια επαρχία οπως ειναι τα Χανια .

Σπούδασα και δούλεψα στην Αθηνα σαν μοντελο για 5 χρονια που εκανα καποιες απο τις καλυτερες μου φιλίες και γνωριμίες που κραταω μεχρι και σημερα 
 
Στην αρχη ασχολήθηκα με το modeling εντελως ερασιτεχνικά  και δεν το περιμενα οτι ενας τετοιος χώρος θα μπορουσε να ειναι τοσο μαγευτικός και τόσο τρομακτικός ταυτόχρονα αλλα μου αρεσε. Είναι αυτο που λενε "Ride or Die" . Εάν δεν υπήρχαν θεματα προσωπικα και υγειας θα συνέχιζα το μαγικό αυτό ταξίδι. Θεωρώ ότι θα άντεχα  μεχρι εκει που θα με έφταναν οι δυναμεις μου . Για τα πρότυπα μου δεν μπορω να πω οτι συντάσσομαι με καποιο ατομο της ελληνικής showbiz αλλα σιγουρα ταυτίζομαι με αρκετους απο αυτους
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper