Αποκλειστική συνέντευξη της Karen-X : " Ο χώρος είναι δύσκολος και ο δρόμος ακόμα πιο σκληρός , φτάνει να έχεις πείσμα , πίστη ,αγάπη και πάθος για αυτό που πας να κάνεις " !

Αποκλειστική συνέντευξη της Karen-X :  Ο χώρος είναι δύσκολος  και ο δρόμος ακόμα πιο σκληρός , φτάνει να έχεις πείσμα , πίστη ,αγάπη και πάθος για αυτό που πας να κάνεις  !

Η 20χρονη Θεσσαλονικιά ερμηνεύτρια με την Panik Entertainment Group την ημέρα της γιορτής της Γυναίκας, παρουσίασε ένα εκπληκτικό κομμάτι που είναι σίγουρο πως θα αγγίξει τις καρδίες κάθε γυναίκας, κάθε κοριτσιού που κάνει ΟΝΕΙΡΑ με ΠΑΘΟΣ χωρίς να υπολογίζει το ΛΑΘΟΣ.

Μια νέα ερμηνεία με την υπογραφή της Panik Entertainment Group από τη φωνή της Karen-X που μιλάει αποκλειστικά στο Newspistol.gr για τα όνειρά της , τι δυσκολίες του χώρου αλλά και τις συνεργασίες που θα ήθελε να κάνει μελλοντικά. 

 

- ΘEΛΩ NA MAΣ ΣYΣTHΘEIΣ KAI NA MOY ΠEIΣ KAΠOIA ΠPAΓMATA ΓIA ΣENA KAI THN AΠOΦAΣH ΣOY NA AΣXOΛHΘEIΣ ME TO TPAΓOYΔI.

Είμαι 20 χρονών και  ξεκίνησα από Θεσσαλονίκη. Έκανα τα πρώτα μου βήματα στην μουσική μέσω των σπουδών μου σε αρμονία και πιάνο καθώς μέχρι και σήμερα συνεχίζω τα μαθήματα φωνητικής μου . Η μουσική για μένα μπήκε στην ζωή μου από πολύ μικρή ηλικία καθώς στα 12 μου  ήξερα ότι ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι και το "στόχευα". Στην αρχή μέχρι και σήμερα άκουγα διάφορες κρητικές, γνώμες όπου μερικές από αυτές όχι μόνο δεν μου στάθηκαν εμπόδιο αλλά με πείσμωσαν περισσότερο στο να ανταπεξέλθω μέχρι και σήμερα στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας που είναι τόσο απαιτητικός.

- KYKΛOΦOPHΣE ENA single ΠPIN ΛIΓO KAIPO KAI O KOΣMOΣ ΔEIXNEI NA TO EXEI AΓKAΛIAΣEI KAI TA ΠPΩTA ΔEIΓMATA EINAI ΘETIKA.. EΣY TI EIΣΠPATTEIΣ;

Η αλήθεια είναι αυτή , ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή λαμβάνω μηνύματα καθημερινά οπού εισπράττω την ενέργεια τους, την δύναμη που μου δίνουν μέσω της αποδοχής τους απέναντι στο κομμάτι μου , καθώς μόνο χαρούμενη μπορώ να είμαι και για το αποτέλεσμα αλλά και για όλο αυτό που συμβαίνει καθημερινά και είμαι ευγνώμων!

- YΠAPXOYN ΓIA ΣENA ΠPOTYΠA ΣTO XΩPO THΣ MOYΣIKHΣ;

Πρότυπα σίγουρα υπάρχουν, θεωρώ όμως ότι πρότυπα θα πρέπει να είμαστε εμείς οι ίδιοι για τον εαυτό μας . Είναι σημαντικό να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και τα σωστά γιατί μόνο αυτά μπορούν να σε κάνουν καλύτερο και να σε εξελίξουν αλλά είναι εξίσου σημαντικό να δίνουμε και μια επιβράβευση για οτιδήποτε έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής και να μας αγαπάμε και λίγο . Ο χώρος είναι δύσκολος  και ο δρόμος ακόμα πιο σκληρός , φτάνει να έχεις πείσμα , πίστη ,αγάπη και πάθος για αυτό που πας να κάνεις. Ο συνδιασμός αυτών  θα σε εκπλήξει και θα σε φτάσει στην κορυφή είναι το μόνο σίγουρο.

- ENAΣ NEOΣ KAΛΛITEXNHΣ ΠOY ΞEKINAEI NA KANEI TA ΠPΩTA TOY BHMATA TΩPA OΠΩΣ EΣY ΠIΣTEYEIΣ OTI ΠPEΠEI NA TPAΓOYΔAEI OΛA TA EIΔH MOYΣIKHΣ;

Είναι σημαντικό να έχεις την ταυτότητα σου στον χώρο αυτό ώστε να ξεχωρίζεις από το πλήθος. Ο καθένας αντιπροσωπεύει κάτι και για αυτό υπάρχει ανταγωνισμός.  Σίγουρα όμως επειδή απευθυνόμαστε σε κοινό και το κοινό είναι ο κόσμος που αγαπάει και αγκαλιάζει τα τραγούδια μας θεωρώ ένας σωστός καλλιτέχνης θα πρέπει να μπορεί να τραγουδήσει τα πάντα και να βάλει την υπογραφή του μέσω της ερμηνείας του .

- TO TPAΓOYΔI ΓIA ΣENA EINAI KATI TO OΠOIO TO BΛEΠEIΣ EΠAΓΓEΛMATIKA H ΩΣ XOMΠI;

Το τραγούδι για μένα ήταν είναι και θα είναι  μονόδρομος.  Από πολύ μικρή ήξερα και γνώριζα τι ήθελα να κάνω όταν θα μεγάλωνα , καθώς η οπτική μου είναι εντελώς επαγγελματική. Είμαι προσηλωμένη στους στόχους μου και πιστεύω πολύ στην δυνατότητες και ικανότητες μου καθώς και πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου. Δύναμη μου τα όνειρα μου , και με αυτό θα συνεχίζω να πορεύομαι όσες δυσκολίες και αν έρθουν .

- ΣYNEPΓAΣIEΣ ΠOY ΘA HΘEΛEΣ NA KANEIΣ;

Όλοι είναι αξιόλογοι στον χώρο και σίγουρα ο καθένας μπορεί να σου προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία μέσω της συνεργασίας. Οτιδήποτε έρθει είτε σε στιχουργική συνεργασία είτε ερμηνευτικά σίγουρα θα είναι πολύ ωραίο και ενδιαφέρον , καθώς κάποια από τα κομμάτια που έχω γράψει τείνουν να τα δώσω σε κάποιους καλλιτέχνες μελλοντικά. 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper