Η εξομολόγηση της Χριστίνας Παππά για την σχέση με την Άννα Μπεζάν και την εγγονή της

Η εξομολόγηση της Χριστίνας Παππά για την σχέση με την Άννα Μπεζάν και την εγγονή της

«Έχουμε γίνει μια οικογένεια. Στην αρχή ξεκινάς δειλά δειλά γιατί είναι η γνωριμία και μετά σιγά σιγά δένεσαι. Την Άννα στο κινητό μου την έχω ”κόρη μου”, δεν μπορώ να την ξεχωρίσω από τον γιο μου. Ακόμα και στα προβλήματα τους θα πάρω το μέρος της Άννας, διότι το σωστό αυτό είναι. Φαντάσου μια πεθερά να βάζει λάδι στη φωτιά. Δεν είναι ωραίο. Ως γιαγιά πιστεύω είμαι πολύ καλή και περιμένω να μεγαλώσει λίγο η Χριστίνα η εγγονή μου για να με καταλάβει, για να κάνουμε ταξίδια, πιστεύω θα την κακομάθω. Στην αρχή δεν μου άρεσε να με λέει γιαγιά, αλλά τώρα "λιώνω"», είπε αρχικά (δείτε εδώ την εγγονή της).

Όσον αφορά στα σχέδιά της, επισήμανε: «Ευελπιστώ να συνεργαστώ με τον αγαπημένο μου Αντρέα Γεωργίου, έχουμε συζητήσει να κάνουμε κάτι. Εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος που μπορώ να αφιερώσω πολύ χρόνο στην τηλεόραση λόγω της δουλειάς μου, γιατί ξεκινάω πολύ νωρίς στη Μύκονο και τελειώνω Νοέμβρη. Αν θα κάνω κάτι, θα έκανα κάποιο guest μέχρι πέντε επεισόδια το πολύ. Για αυτό κάνω πραγματάκια για να υπάρχω. Ένας Ιταλός σκηνοθέτης μου πρότεινε ένα παιχνίδι μαγειρικής. Το έχω, το διάβασα, θέλει όμως χρόνο, δεν είναι εύκολο. Άλλο να πεις πάω για 15 ημέρες και άλλο φεύγω για δύο μήνες. Αυτή τη στιγμή δεν έχω πρόταση από την Ελλάδα, αλλά προτάσεις έχω κατά καιρούς δόξα τω Θεώ».

Και αποκάλυψε: «Μου έχει γίνει κρούση για το Real Housewives. Ήμουν η πρώτη που το συζητήσαμε και εγώ είπα ναι. Εννοείται ότι θα το έκανα γιατί αυτό το project μου είχε δώσει πολλή δύναμη και βοηθάει στη δουλειά. Μου άρεσε και εμένα και σε πολύ κόσμο. Δεν είμαι παραγωγός για να ξέρω αν έμεινε στον πάγο το project. Ξέρω ότι έχουν γίνει συζητήσεις με την Τζο Τόγκου, με τα άλλα κορίτσια όχι. Ο παραγωγός θα αποφασίσει… Εγώ θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί. Από την παραγωγή ήθελαν ορισμένες παλιές και ορισμένες καινούργιες για να υπάρχει αυτή η κόντρα, κακά τα ψέματα ριάλιτι κάνουμε...».

Στην πορεία, μάλιστα, δήλωσε: «Η πολιτική μου αρέσει πολύ και την παρακολουθώ. Μου προτάθηκε στο παρελθόν και σε βουλευτικές και σε δημοτικές να κατέβω. Δεν ήθελα. Στις επόμενες εκλογές το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Η χώρα μας έχει κάνει μεγάλα άλματα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σαν πρωθυπουργός είναι ο πιο κατάλληλος αυτή τη στιγμή, του το δίνω. Ωστόσο, η μερίδα των ανθρώπων που έχει δίπλα του ή πράματα που έχουν συμβεί με ευχαριστούν. Έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε ως χώρα από την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών. Εμένα δεν ενοχλεί καθόλου, ήμουν πάντα open mind».


Και κατέληξε σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη: «Είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει απόλυτα, νηστεύω, κάνω την προσευχή μου. Οι εκκλησίες και εδώ και στη Μύκονο με ξέρουν, δεν ανοίγω μαγαζιά αν δεν κάνω αγιασμό, το καντηλάκι μου, αλλά ορισμένα πράγματα έχουν ένα όριο! Ο κάθε άνθρωπος έχει τα πιστεύω του. Δεν ακούω τον άλλο...».

Πηγή Fay s time 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper