Αποχώρησε και τυπικά η Ελεονώρα Μελέτη από το «Mega Καλημέρα»: Έδωσε τη σκυτάλη στον Θανάση Πάτρα

Αποχώρησε και τυπικά η Ελεονώρα Μελέτη από το «Mega Καλημέρα»: Έδωσε τη σκυτάλη στον Θανάση Πάτρα

Ο Θανάσης Πάτρας ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής νωρίτερα από το προγραμματισμένο, ενώ η έναρξη του «Mega Καλημέρα» ήταν διαφορετική με την Ελεονώρα Μελέτη να εμφανίζεται μέσω Skype. Σύμφωνα με την έκτακτη ανακοίνωση των Μέσων, τα τηλεοπτικά πρόσωπα που συμμετέχουν στις επικείμενες Ευρωεκλογές 2024 ως υποψήφιοι περνούν από σήμερα στον κανονισμό της περιορισμένης έκθεσης στα ΜΜΕ.

Η ανακοίνωση αυτή οδήγησε την Ελεονώρα Μελέτη να απομακρυνθεί από την κεντρική παρουσίαση του προγράμματος και τη θέση της ανέλαβε ο Θανάσης Πάτρας για τις ημέρες που απομένουν μέχρι την 1η Μαΐου.

«Την καλημέρα μας, τα φιλιά μας. Είμαστε εδώ και θα είμαστε για τις επόμενες 15 ημέρες με τη φιλική μας συντροφιά», είπε αρχικά ο παρουσιαστής και πρόσθεσε: «Να πούμε ότι σήμερα η Ελεονώρα μας δεν θα είναι μαζί μας λόγω του ΦΕΚ, που προέκυψε για τις Ευρωεκλογές, δεν θα εμφανίζεται στην εκπομπή. Παρ’ όλα αυτά, θα είναι εδώ μαζί μας μέσω Skype. Όλα τα υπόλοιπα θα παραμείνουν τα ίδια».

Στη συνέχεια βγήκε σε παράθυρο της εκπομπής η πρώην παρουσιάστρια μέσω Skype λέγοντας: «Σεβόμενη τις οδηγίες του περιορισμού βγήκα κι εγώ να σας αποχαιρετήσω, να κάνω το δικό μου άτυπο φινάλε».

Συστήνομαι στον κόσμο μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, βρίσκομαι στο επίκεντρο μίας επίθεσης που εγώ δεν τη ζω, δεν φτάνουν σε μένα οι κραδασμοί. Δεν είναι κάτι που με αγγίζει, μένω στον στόχο μου και αδιαφορώ», σημείωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Εμείς και πάλι θα χαμογελάμε, γιατί αυτό μας έμαθες. Για εμάς είσαι γενναιόδωρη, αληθινή και εξαιρετική συνεργάτης. Πάντα ένιωθα καταπληκτικά στο πλάι σου, είσαι ένας άνθρωπος για τον οποίο βάζω το χέρι μου στη φωτιά, πάντα ήσουν η ασπίδα μας», ανέφερε από την πλευρά της η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Σε μία δύσκολη τηλεοπτική χρονιά εγώ θα ήθελα να σας ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά, μου μάθατε πολλά και ήταν χαρά και τιμή μου να συνεργαστώ μαζί σας. Θα κρατήσω αυτές τις πολύ όμορφες στιγμές μέσα στην καρδιά μου, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα και στον κόσμο.

Αποχαιρετώ στην παρούσα φάση το κοινό και δεν έχω νεότερα ως προς την ανανέωση του τηλεοπτικού μας ραντεβού. Η τηλεόραση θα παραμείνει στη ζωή μου απλά με διαφορετικές συνθήκες. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη θα πω εγώ», δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper