Αποκαλυπτικός ο Αντώνης Ρέμος : Όσα είπε για Νότη - Νατάσα Θεοδωρίδου - Παντελή Παντελίδη.

Αποκαλυπτικός ο Αντώνης Ρέμος : Όσα είπε για Νότη - Νατάσα Θεοδωρίδου - Παντελή Παντελίδη.

Στην εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο YouTube κανάλι "MariaTiNixta" μίλησε ο Αντώνης Ρέμος και αναφέρθηκε τόσο στη ζωή του πριν το τραγούδι όσο και στη σχέση που είχε με τον Παντελή Παντελίδη, το Νότη Σφακιανάκη αλλά και τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ο λαϊκός τραγουδιστής αναφέρθηκε, αρχικά, για τις δουλειές που έκανε στη Θεσσαλονίκη πριν γίνει τραγουδιστής. "Εγώ μεγάλωσα σε μια επαρχία της Θεσσαλονίκης. Εκεί λοιπόν έχω να θυμηθώ.. Δούλευα σε οικοδομές, δε φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά. Έχω δουλέψει χιλιάδες ώρες στη ζωή μου και σε χειρωνακτική εργασία όσο και μετά με το τραγούδι. Χιλιάδες ώρες τραγουδιού. Η δουλειά είναι αυτή που με κράτησε στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Πολλή οικοδομή, ο πατέρας μου ήταν σιδεράς οικοδομών, ο θείος μου ήταν χτίστης και εγώ μετά σπούδαζα υδραυλικός. Οπότε έχω περάσει από πολλά στάδια της οικοδομής" δήλωσε στη Μαρία Σολωμού και εξήγησε σχετικά με τις σπουδές του ως υδραυλικός πως "δεν τελείωσα ποτέ τη σχολή γιατί στα 17 μου άρχιζα πια να τραγουδάω επαγγελματικά".


Επιπλέον ανέφερε πως "Τότε στις ντισκοτέκ που δούλευα καθάριζα, έπλενα τα ποτήρια, ήμουν σερβιτόρος, λίγο dj μέχρι να έβγαινε ο επαγγελματίας... Το πρωί στην οικοδομή και το βράδυ με τους φίλους μου πηγαίναμε σε ταβερνούλα. Πατροπαράδοτα, όπως πολλά παιδιά στην επαρχεία. Έτσι μεγάλωσα και εγώ. Στα 17 μισό ήταν η πρώτη μου (μουσική) δουλειά.


Όσον αφορά τις σχέσεις του με άλλους συναδέλφους, ο Αντώνης Ρέμος είπε χαρακτηριστικά ότι "Στεναχωριέμαι που εμείς οι ερμηνευτές δεν έχουμε κανένα δικαίωμα πάνω στα τραγούδια. Θα πάω σε μια κατάσταση, που αυτή τη στιγμή μπορεί να μην είναι και η καλύτερη σχέση που έχω. Την Νατάσα Θεοδωρίδου την εκτιμώ αλλά δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις. Κάποια στιγμή ειπώθηκε το 'Φεγγάρι μου' πασχαλινή εποχή. Ο Γιώργος Θεοφάνους καλά έκανε και έδωσε την άδεια για μια διαφήμιση. Το είπε ο Τάσος Μπουγάς και το έκαναν παρωδία... Η Νατάσα σωστά θύμωσε πάρα πολύ" ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στο ίδιο πλαίσιο ανέφερε ότι "Με τον Παντελή κάναμε παρέα μέχρι το σημείο που μπορώ να σου πω ότι ήμασταν αρκετά κοντινοί φίλοι. Πάντα ήμουν ο καλλιτέχνης που με θαύμαζε και με αγαπούσε πάρα πολύ, με σεβόταν πάρα πολύ και σίγουρα ήθελε να του δείχνω το δρόμο. Μπορούμε να πούμε ο μέντοράς του ως ενός βαθμού. Ο Παντελής όμως αγαπούσε τον Νότη Σφακιανάκη και είχε μεγαλώσει με τα τραγούδια του... Να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα στο πέρας του χρόνου...Κάποια στιγμή είπαν στον Νότη πώς νιώθει όταν βγαίνει ο Παντελίδης και ακούγεται σαν εκείνον και τσαντίστηκε.

Τον ενόχλησε που είπαν ότι ακούστηκε ένα τραγούδι του Παντελίδη και τον ρώτησαν αν είναι δικό του. Εκεί ξεκίνησε ένα άτυπο beef. Βγάλαμε μία φωτογραφία με τον Παντελή και έγραψα 'Notis ησύχασε'. Μετά βγήκε ο Νότης και είπε ο Ρέμος είναι μικρό όνομα και ξεκίνησε ένα τέτοιο beef... Λίγο χιούμορ, λίγη αλήθεια. Με τη φωτογραφία πήρα το μέρος του Παντελή ότι 'αδερφέ μην μασάς εγώ είμαι εδώ πέρα, πάμε μαζί', ήμουν δίπλα του" σημείωσε χαρακτηριστικά.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper