Άσχημα νέα για την κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις

Άσχημα νέα για την κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, σχεδόν 26 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, η πρώτη σύζυγος του πρωταγωνιστή του «Die Hard», Ντέμι Μουρ, αναλογίζεται το κοινό τους παρελθόν, καθώς η ίδια αλλά και η νυν σύζυγός του, Έμα Χέμινγκ, και συγχρόνως τα παιδιά του, προετοιμάζονται να του πουν το τελευταίο αντίο. Ο 69χρονος ηθοποιός έχει χάσει την ικανότητά του να επικοινωνεί και να αναγνωρίζει τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένης της 61χρονης Μουρ, όπως επιβεβαίωσε μια πηγή στο περιοδικό «In Touch».

Ωστόσο, η επιβάρυνση της υγείας του συνοδεύτηκε από μια απροσδόκητη διαπίστωση για την ίδια.

«Βλέποντάς τον να περνάει τους αγώνες του έδειξε στην Ντέμι πώς να είναι η ίδια μαχήτρια. Είναι τόσο γλυκόπικρο, αλλά και εμπνευσμένο», ανέφερε η πηγή. «Θαυμάζει τόσο πολύ τον Μπρους και προετοιμάζεται για τον συναισθηματικό αποχαιρετισμό τους».

Η Μουρ νοσταλγεί επίσης το πώς ο Γουίλις «άφησε τις κόρες τους να είναι αυτές που ήθελαν να είναι» και πώς ήθελε πάντα η Ντέμι να συνειδητοποιήσει ότι «η ομορφιά και η αυτοπεποίθηση έρχονται από μέσα», καθώς η ίδια αντιμετώπιζε διατροφικές διαταραχές και διαχειριζόταν παιδικά τραύματα.

Ωστόσο, παρά τα όσα καλά θυμάται από τον παρελθόν για τον πρώην σύζυγό της, η ηθοποιός δεν «ωραιοποιεί» το παρελθόν τους καθώς δεν ήταν πάντα εύκολο…

Στα απομνημονεύματά της το 2019, η Μουρ είχε αναφέρει ότι ο Γουίλις ήταν δυσαρεστημένος με την απόφασή της να εργαστεί όταν τα παιδιά τους ήταν μικρά. Είπε, επίσης, ότι ήταν ένας άντρας που ήταν περισσότερο αφοσιωμένος στο να είναι μπαμπάς παρά σύζυγος κατά τη διάρκεια του 13ετούς γάμου τους.

Αυτές οι αναμνήσεις εξακολουθούν να ισχύουν, σύμφωνα με την πηγή, αλλά θαυμάζει επίσης το πώς σφυρηλάτησαν μια βαθιά και διαρκή φιλία που τους άφησε, όπως έχει πει, «πιο συνδεδεμένους από ό, τι ήμασταν πριν από το διαζύγιο».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper