Όσα θα δούμε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου σε όλα τα κανάλια !

  • 04/05/2024 - MEDIA - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Όσα θα δούμε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου σε όλα τα κανάλια !

Alpha

To βραδινό πρόγραμμα του καναλιού θα ξεκινήσει στις 8 με την ελληνική ταινία Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο, θα συνεχίσει με την ξένη ταινία Μια νύχτα στο μουσείο.

Μετά τα μεσάνυχτα θα μεταδώσει σε επανάληψη τη μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση στη Λάρνακα για τα 50 χρόνια της καριέρας της.

ANT1

Το τελευταίο μέρος της ιστορικής σειράς Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ θα καλύψει το πρόγραμμα του καναλιού από τις 9 μέχρι τα μεσάνυχτα. Μετά την Ανάσταση το κανάλι έχει προγραμματίσει να μεταδώσει τη συναυλία της Μαρινέλλας με τη Νατάσα Θεοδωρίδου από το θέατρο Γης.

 

ΕΡΤ1

Με ελληνική ταινία θα ξεκινήσει στις 9.30 η ΕΡΤ1 και στις 23.00 θα προβάλλει ένα εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής Νύχτα Στάσου που θα κρατήσει μέχρι και τις 2 τα ξημερώματα.

Mega

Επεισόδια της σειράς Άγιος Παΐσιος θα ανοίξουν την prime time του Mεγάλου Σαββάτου στο Μεγάλο κανάλι και θα δώσουν τη σκυτάλη σε νέο και μάλιστα τελευταίο επεισόδιο από το Σπίτι με το Mega.

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φιλοξενούν τον Πέτρο Ιακωβίδη γιορτάζοντας τα 100 επεισόδια της μουσικής εκπομπής που ρίχνει και αυλαία αποχαιρετώντας το κοινό. Σε μια γκεστ εμφάνιση θα δούμε τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Λευτέρη Πανταζή ενώ τον τραγουδιστή θα πλαισιώσουν η Μορφούλα Ιακωβίδου, η Ρία Ελληνίδου, ο Χρήστος Σαντικάι μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους.

 

Open

Με το βιβλικό δράμα Ο Ιησούς στις 20.00 θα ξεκινήσει το Open που στις 11 θα μεταδώσει την Ακολουθία της Αναστάσεως από τη Θεσσαλονίκη.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Νίκος Κοκλώνης αναλαμβάνει να διασκεδάσει το κοινό με ένα από τα επεισόδια του Ιt’s Show time ενώ μετά τις 2 τη νύχτα θα προβληθεί σε επανάληψη επεισόδιο από τη μουσική εκπομπή του Γιάννη Μπέζου, Ό,τι αγαπώ.

ΣΚΑΪ

Με ελληνική ταινία, το Γαμπρός απ’ το Λονδίνο θα ξεκινήσει και ο ΣΚΑΪ που στις 10 επιστρατεύει το Σάββατο με φίλους και τον Χρήστο Φερεντίνο για τη διασκέδασή σας.

Star

Φουλ των Τιτάνων θα είναι το πρόγραμμα του Star για το βράδυ της Ανάστασης. Το κανάλι, πιστό στην παράδοση των ξένων ταινίων, θα προβάλλει στις 9 την Τιτανομαχία και λίγο μετά τις 11 την Οργή των Τιτάνων.

Attica TV

Αν πάντως αναζητάτε και κάτι ακόμα, το Ρεμπέτικο Βεράνι στο Attica TV  με οικοδεσπότη τον Σταύρο Σβήγκο μαζί με τους αδερφούς Αντώνη και Θοδωρή Ξηντάρη, έρχεται με νέο επεισόδιο το Μ. Σάββατο στις 22.00 και κρύβει εκπλήξεις καθώς 4 αγαπημένοι ηθοποιοί, ο Γιάννης Μπέζος, η Νίκη Παλληκαράκη, η Δέσποινα Πολυκανδρίτου και η Μαρία Χάνου ερμηνεύουν πανέμορφα κομμάτια του Γιάννη Παπαϊωάννου και του Αποστόλου Χατζηχρήστου και μιλούν για τη δική τους σχέση με το ρεμπέτικο τραγούδι.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper