Μπουραντάς και Χειμάρας σε λίστα ονομάτων που ελέγχει το ΣΔΟΕ

Μπουραντάς και Χειμάρας σε λίστα ονομάτων που ελέγχει το ΣΔΟΕ

Ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει η είδηση ότι τα ονόματα του αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Θανάση Μπουραντά και του περιφερειακού σύμβουλου Θανάση Χειμάρα (επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης) βρίσκονται σε λίστα πολιτικών προσώπων, τα οποία ελέγχει το ΣΔΟΕ.


Η αποκάλυψη-σοκ έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Οκτωβρίου από την ηλεκτρονική εφημερίδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου zougla.gr, η οποία μάλιστα παρουσιάζει και επίσημα έγγραφα με λίστες ονομάτων, που ελέγχει το ΣΔΟΕ.

Το ένα από τα έγγραφα είναι αυτό, που βλέπετε στη φωτογραφία και προέρχεται από το ΣΔΟΕ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Όπως προκύπτει από το έγγραφο οι δύο πολιτικοί ελέγχονται με την ιδιότητα του Νομάρχη, που κατείχαν ο μεν κ. Μπουραντάς στην Εύβοια, ο δε κ. Χειμάρας στη Φθιώτιδα.

Στο έγγραφο αναφέρεται ότι έγινε άνοιγμα λογαριασμών για συλλογή στοιχείων, ωστόσο δεν αναφέρεται ότι βρέθηκε κάτι επιλήψιμο για τους δύο πολιτικούς. Επίσης δεν αναφέρονται οι λόγοι, που οδήγησαν το ΣΔΟΕ να κάνει έλεγχο σε αυτούς τους δύο (φωτό κάτω), καθώς και στους υπόλοιπους πέντε πολιτικούς, που αναφέρονται στην ίδια λίστα.

Μάλιστα αξιοσημείωτο είναι ότι στην ίδια λίστα βρίσκεται και το όνομα του βουλευτή Πάνου Καμένου, αρχηγού του κόμματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες".  Τα υπόλοιπα ονόματα είναι των Δημήτρη Καραβανά, Νικόλαου Τζιβελέκα (πρώην Δημάρχων) και Λεωνίδα Παπαδόπουλου, Κώστα Σκριμπόνη (πρώην αντιδημάρχων).

  

 
Αμεση ήταν η απάντηση του Θανάση Χειμάρα, ο οποίος τονίζει σε δήλωσή του πως κάθε έλεγχος είναι καλοδεχούμενος.
 
Ολόκληρη η τοποθέτησή του έχει ως εξής:
 
"Ο οποιοσδήποτε έλεγχος στα δημόσια πρόσωπα επιβάλλεται, για να διαλύει σκιές και να επιβεβαιώνει τη διαφάνεια η οποία πρέπει να διέπει τη δημόσια ζωή του τόπου.

Σε ότι με αφορά, κάθε έλεγχος είναι ευπρόσδεκτος, αρκεί να ολοκληρωθεί σύντομα και να δημοσιοποιηθούν τα αποτελέσματα ώστε να ξεχωρίσουμε 'την ήρα από το σιτάρι'.

Διαφωνώ βέβαια με τον τρόπο δημοσιοποίησης, πριν καν ολοκληρωθεί η έρευνα, αλλά στέκομαι στην ουσία και αφήνω στην άκρη τους τύπους».


Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper