Η πανέμορφη Βαλένθια Διγενή απο την Θεσσαλονίκη στην πρώτη της μεγάλη συνέντεξη!! Τι λέει για Πάολα - Παντελίδη- Αργυρό- Κιάμο;

Η πανέμορφη Βαλένθια Διγενή απο την Θεσσαλονίκη στην πρώτη της μεγάλη συνέντεξη!! Τι λέει για Πάολα - Παντελίδη- Αργυρό- Κιάμο;

- Νέα φωνή, με εντυπωσιακή εμφάνιση. Αναγκαία και τα δύο αυτά συστατικά για να πετύχεις; Γιατί μαθαίνω ότι αφήνεις πολύ καλές εντυπώσεις στις " Μούσες εν χορό".

Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό κάποιος πρώτα να είναι καλός τραγουδιστής/ερμηνευτής κι αν έχει και μια καλή εμφάνιση, τότε αυτό λειτουργεί συμπληρωματικά υπέρ του.
 
- Πιστεύεις ότι πρέπει ένας καλλιτέχνης να ξεκινά απο την Θεσσαλονίκη και μετά να κατεβαίνει στην Αθήνα;

Όχι απαραίτητα, διότι είτε ξεκινήσεις από Αθήνα είτε από Θεσσαλονίκη, δύο πόλεις με έντονη νυχτερινή ζωή, δεν έχει και τόσο σημασία που είναι η αφετηρία σου παρά μόνο το πόσο ένθερμα θα σε αγκαλιάσει το κοινό. Αλλά για να κάνεις καριέρα πρέπει σίγουρα να πας Αθήνα.
 
- Έχεις κάποιον καλλιτέχνη ως πρότυπο;

Μου αρέσουν πολλοί Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες και έχω πολλούς ως πρότυπα. Μία από αυτές είναι η Έλενα Παπαρίζου.
 
- Πως είναι η Βαλένθια εκτός πίστας; Τι άτομο είσαι;

Γενικότερα είμαι άτομο χαμηλών τόνων, ίσως και ντροπαλή θα μπορούσε να με πει κανείς. Μου αρέσουν τα απλά πράγματα, όπως περπάτημα με φίλους, ο κινηματογράφος, το θέατρο, κ.τ.λ.. Η καθημερινότητά μου χαρακτηρίζεται από μια λέξη: Πρόγραμμα! Θέλω να κρατάω τα πάντα σε μια ισορροπία και σε μια τάξη στην ζωή μου.

 
- Γνωρίζω οτι ο άνθρωπος που σε πίστεψε ήταν ο Κυριάκος Παπδόπουλος. Τι ζήτησες εσύ απο έναν μεγάλο δημιουργό μετά την κουβέντα που κάνατε;

Η αλήθεια είναι πως δεν ζήτησα τίποτα κι άλλωστε τι θα μπορούσα να ζητήσω εγώ ως νέα τραγουδίστρια από έναν τόσο έμπειρο δημιουργό;
 
- Χρόνο για προσωπική ζωή έχεις; Να φανταστώ οτι ένα τόσο όμορφο κορίτσι έχει και τις κατακτήσεις του;

Μπορώ να πω πως δεν έχω και πολύ χρόνο για προσωπική ζωή αλλά και να είχα οι άντρες στην εποχή μας δεν είναι και τόσο τολμηροί και μένουν μονάχα στις ματιές..Όσο για κατακτήσεις τι να σου πω...όσες και οι ματιές...δεν μπορώ να ξέρω!
 
- Είσαι λίγα χρόνια στον χώρο αυτό. Σε έχει προβληματίσει κάτι μέχρι σήμερα;

Το μόνο που με έχει προβληματίσει κατά καιρούς είναι η συσσωρευμένη κούραση που προκαλεί το ωράριο της δουλειάς.
 
- Σκέφτηκες ποτέ να ακολουθήσεις το μόντελινγκ; Σε έχουμε δει να κάνεις κάποιες φωτογραφήσεις και γι αυτό σε ρωτάω.

Παλαιότερα όντως σκεφτόμουνα να ασχοληθώ με το modeling αλλά πάντοτε η μεγάλη μου αγάπη ήταν το τραγούδι. Οι φωτογραφίσεις που ίσως με έχεις δει ανά καιρούς  να κάνω τις πραγματοποιώ διότι ζητείται η συμμετοχή μου και επειδή όπως προ είπα το modeling για μένα είναι κάτι οικείο, το κάνω δίχως δεύτερη σκέψη!
 
- Πάολα - Παντελίδης - Ρέμος - Κιάμος - Αργυρός: Θέλω να μου δώσεις έναν χαρακτηρισμό για τον κάθε καλλιτέχνη για να καταλάβω πως σκέφτεσαι για τους συναδέλφους σου που ίσως στο μέλλον συνεργαστείς μαζί τους.

Την Πάολα θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω ως η απόλυτη σύγχρονη λαϊκή φωνή-γυναικάρα!
Τον Παντελίδη ως το συναισθηματικό παιδί του λαού.
Ο Ρέμος έχει την δεξιότητα να σου μεταφέρει το συναίσθημά του,είναι ερμηνευτής και διαχρονικά ερωτικός!
Ο Κιάμος ξεσηκώνει τα πλήθη! Ο απόλυτος διασκεδαστής της πίστας!
Ο Αργυρός προσδίδει νεανικότητα στο λαϊκό τραγούδι και φυσικά να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι είναι πολύ όμορφος!


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Orimasis
  • Casper