Αστρολογικές προβλέψεις απο 27 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου...

Αστρολογικές προβλέψεις απο 27 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου...

ΚΡΙΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Γκρινιάξτε, παραπονεθείτε λίγο ακόμα, έρχεται η Νέα Σελήνη να σας βγάλει από το καβούκι σας... Κοινωνικά και ερωτικά παίρνετε τα απάνω σας... Τι θα κάνετε τελικά? Εσείς θα μείνετε ακόμα μέσα στη μιζέρια? Δεν το νομίζω!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αν σας είχαν στο περίμενε, τώρα μπορείτε να τους το ανταποδώσετε... Παίρνετε το πάνω χέρι στα επαγγελματικά σας, και μπορείτε να παίξετε με τους δικούς σας όρους! Λοιπόν, μην είστε ελαστικοί! Να είστε σκλήροί διαπραγματευτές!

 

ΤΑΥΡΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Γυρίζει ο κυβερνήτης σας σε ορθή πορεία και τώρα δεν έχετε καμία δικαιολογία να ψάχνετε πίσω... Τώρα πρέπει να κοιτάξετε μπροστά και να είστε ανοιχτοί για παν ενδεχόμενο... Το σύμπαν έχει καλές ερωτικές προοπτικές για εσάς...

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ωραίες ιδέες σας έρχονται αυτή την εβδομάδα κυρίως είστε άμεσοι και γρήγοροι... Αυτό που είναι ακόμα καλύτερο, είναι ότι είστε καλύτερα ψυχολογικά, και μπορείτε να αποδείδετε και καλύτερα στην εργασία σας!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Σας επιτρέπω να τα παραλέτε αυτή την εβδομάδα... Κυρίως, θέλω να μην σκέφτεστε καθόλου, να είστε τόσο αυθόρμητοι γιατί έχετε τον τρόπο να περνάτε τα μηνύματα που θέλετε, χωρίς καθόλου να κοπιάζετε..Επωφεληθείτε!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Μεγάλη ευκαιρία να μπαλώσετε οικονομικές τρύπες έχει αυτή η εβδομάδα... Και αφού έχετε βελόνα και κλωστή, ράψτε τις καλά, μην ξανανοίξουν! Αν σας έχουν ζώσει τα φίδια σε επαγγελματικό επίπεδο, απλώς δηλητηριάστε τα εσείς! Μπορείτε να το κάνετε!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Επιτέλους, βλέπετε τα πράγματα πιο καθαρά, επιτέλους μπορείτε να πάρετε σωστές αποφάσεις... Και αν αυτές έχουν κόστος είστε έτοιμοι να το πάρετε... Και φυσικά, μπορείτε να πάτε παρακάτω... Δε γυρίζετε πίσω, ούτε για να πάρετε φόρα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Μπα, μπα κάτι συνεργάτες σκέφτονται να σας κάνουν αντιπρόταση? Μήπως βλέπουν ότι εσείς είχατε δίκιο και σας στεναχώρεσαν χωρίς λόγο? Κάντε τους, αντίποινα... Μην το προσπεράσετε εύκολα, γιατί θα σας το ξανακάνουν!

 

ΛΕΩΝ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Τι καλά παιδιά που είστε όταν θέλετε... Πόσο κοντά αφήνετε το σύντροφο να έρθει σ’ εσάς... Και ασφάλεια του δίνετε και επικοινωνείτε μία χαρά, και όλα μια χαρά είναι... Μπορείτε να πάτε και πίσω και να διορθώσετε λάθη... Θέλετε?

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αποκαθίστανται οι σχέσεις στην εργασία σας, και μάλιστα είτε σας συγχωρούν είτε εσείς συγχωρείτε συνεργάτες... Πάντως, βλέπετε την καθημερινότητα να γίνεται πιο ευχάριστη...  Οπότε μπορείτε να είστε και πιο αποτελεσματικοί!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Τέρμα οι αμφιταλαντεύσεις και ώρα για δράση... Άντε σας αφήνω 2-3 μέρες να σκεφτείτε αλλά πριν το Σαββατοκύριακο πρέπει να έχετε αποφασίσει... Ο έρωτας δεν μπορεί να περιμένει άλλο... Τρέξτε να τον προλάβετε!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Μπορείτε να στρέψετε το κλίμα υπέρ σας... Προσπαθείστε να κάνετε καινούργιες αρχές, καινούργιες συμμαχίες και αφήστε το παρελθόν στο σεντούκι... Μην κρίνετε για να μην κριθείτε, και κυρίως μη χάνετε τον χρόνο σας!

 

ΖΥΓΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Για εσάς αυτή η Νέα Σελήνη ανοίγει ευκαιρίες στα αισθηματικά σας... Ενέργεια και διάθεση εναρμονίζονται και σας φτάνει στο αποκορύφωμα... Ο έρωτας για εσάς υπάρχει σε κάθε κίνησή σας... Θα χορέψετε?

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Μη μιζεριάζετε με τα οικονομικά σας, και δώστε έμφαση στα επαγγελματικά σας... Εστιάστε εκεί που υπάρχουν προοπτικές... Και επειδή υπάρχουν, εύχομαι να τις δείτε και να τις αξιοποιήσετε!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Και για εσάς ανοίγουν οι δρόμοι, ανοίγουν οι προοπτικές για πιο ουσιαστικές σχέσεις... Κοιτάξτε, αν σας στριμώξουν για να σας τις επιβάλλουν, τότε θα προβάλλετε αντίσταση... Πάντως, ξανασκεφτείτε το!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ωραία λόγια θα ακούτε, θα παίρνετε τα μπράβο σας και θα νοιώσετε ότι οι κόποι σας δεν πάνε χαμένοι... Ο αγώνας όμως, συνεχίζεται... Μην επαναπαύεστε γιατί αυτή είναι μία διαρκή μάχη που κερδίζεται καθημερινά...

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Διεκδικητικοί είστε στις σχέσεις σας, κυρίως γιατί βλέπετε ότι χάνετε μέρος από τα κεκτημένα σας... Αυτό σας θυμώνει αρχικά, αλλά μετά βλέπετε ότι πρέπει να καταστρώσετε στρατηγική... Και αφού τα έχετε όλα στο μυαλό σας, τώρα θα τα εκτελέσετε βήμα-βήμα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Εσείς πρέπει να εκφράζετε τις σκέψεις σας, πρέπει να τις επικοινωνείτε, πρέπει να εκδηλώνεστε... Όπου βλέπετε ότι αχνοφαίνεται προοπτική, γραπώστε την! Ο ταχύτερος κερδίζει, και εσείς φορέστε τα αθλητικά σας! Τρέχουμε τώρα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Αυτοσυστηθείτε στον εαυτό σας, έτσι γιατί έχετε αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις... Το περίεργο είναι ότι σας αρέσει ο καινούργιος σας εαυτός! Μήπως να αλλάξετε και σύντροφο? Αν χρειαστεί θα το κάνετε!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Πιέστε τις καταστάσεις έτσι γιατί μπορείτε να τις φτάσετε στα άκρα... Άλλωστε τα άκρα σας αρέσουν! Γιατί εκεί βρίσκετε και την ουσία των πραγμάτων! Δεν υπάρχει για εσάς το ενδιάμεσο, παρά μόνο το απόλυτο!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Σας παραδίνω τη σκυτάλη να κάνετε ό,τι θέλετε αυτή την εβδομάδα, και όχι μόνο εγώ... Το σύμπαν είναι αυτό που σας θέλει πρωταγωνιστές. Δε θα το διαψεύσετε, γιατί είστε τόσο εφευρετικοί μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Επιστρατεύστε τη μαεστρία σας, για να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας... Οπότε, μετατρέψτε τα δεδομένα όπως σας συμφέρουν... Και τότε θα δείτε ότι η επιτυχία είναι τόσο κοντά σας ώστε μπορείτε να την αγγίξετε!

 

ΙΧΘΕΙΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Λοιπόν τα πολλά λόγια είναι φτώχεια... Και όσο περισσότερο σκέφτεστε τόσο λιγότερο ζείτε... Βγάλτε τις αναστολές και φορέστε την καλύτερή σας διάθεση... Και που θα την βρείτε? Δεν είναι στη ντουλάπα σας? Είναι μέσα στο μυαλό σας! Και τολμήστε να ενθουσιαστείτε!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Να ξέρετε ότι η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, όμως ξέρετε ότι η σωστή χρονική στιγμή, είναι εξίσου σημαντική για το αποτέλεσμα... Οπότε, εσείς πρέπει να κουραστείτε, αλλά ξέρετε ότι είναι για το καλό σας!


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper