Να ... σαπίσει στη φυλακή ο Πακιστανός που κακοποίησε την Μυρτώ

Να ... σαπίσει στη φυλακή ο Πακιστανός που κακοποίησε την Μυρτώ

Την ποινή των ισοβίων και επιπλέον 25 χρόνια κάθειρξη επέβαλε το δικαστήριο στον 23χρονο Πακιστανό που το καλοκαίρι του 2012 στην Πάρο, κακοποίησε βάναυσα τη 16χρονη Μυρτώ

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, αφού η άτυχη κοπέλα, η οποία δεν προκάλεσε στο παραμικρό τον δράστη, έχει μείνει φυτό, ενώ ο ίδιος Αχμέτ Βακάς, που την κακοποίησε, ομολόγησε κυνικά την πράξη του.

Το egnomi.gr ζήτησε από Χαλκιδέους και Χαλκιδέες να σχολιάσουν την απόφαση του δικαστηρίου και οι απαντήσεις που μας έδωσαν θυμίζουν την αντίδραση του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος σχολιάζοντας την δικαστική απόφαση για τους πρωταίτιους της χούντας είχε πει την χαρακτηριστική φράση: " Και όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια".

Αυτό ακριβώς επιθυμούν και οι Χαλκιδέοι για τον εγκληματία της Πάρου, να ...σαπίσει στη φυλακή. Διαβάστε παρακάτω όλες τις δηλώσεις:


Ο Γιώργος Γεωργίου δηλώνει ικανοποιημένος για την απόφαση και δηλώνει με νόημα: " Ο βιαστής θα πληρώσει για την πράξη του μέσα στη φυλακή, διότι εκεί υπάρχουν άγραφοι νόμοι για εγκληματίες σαν αυτόν. Δυστυχώς όμως όποια τιμωρία και να επιβληθεί στον δράστη δεν θα ξανακάνει καλά την κοπέλα."


Από την πλευρά του, ο Στέργιος Γαλανάκης επιθυμεί να μην μειωθεί η ποινή στο Εφετείο και τονίζει: "Αυτό που έκανε ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν πρέπει να συγχωρεθεί, ούτε να δείξει κανένα δικαστήριο επιείκεια. Πρέπει να ...σαπίσει στη φυλακή, ώστε να τιμωρηθεί για την πράξη του." 


Την ίδια άποψη εκφράζει και η Αναστασία Τανάγρα, η οποία μας λέει: " Πρέπει να περάσει όλη την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή, γιατί αυτό που έκανε ήταν τόσο απάνθρωπο, που δεν πρέπει κανείς να τον λυπηθεί."


Μητέρα δύο παιδιών είναι η Σοφία Σχοινά και κατανοεί τον πόνο της μητέρας της Μυρτούς, ενώ σχολιάζοντας την δικαστική απόφαση επισημαίνει: " Ίσως για  περιπτώσεις σαν αυτή έπρεπε να επανέλθει η θανατική ποινή, γιατί ο θάνατος είναι η ανώτερη τιμωρία και αυτή πρέπει να λάβει ο συγκεκριμένος άνθρωπος για όσα έκανε."


Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper