Στήλη Μόδα: Το δερμάτινο βραχιόλι με σχήμα φιδιού που κάνει θραύση

Στήλη Μόδα: Το δερμάτινο βραχιόλι με σχήμα φιδιού που κάνει θραύση

Δε θα μπορούσα να ξεκινήσω με τίποτα άλλο αυτή τη βδομάδα, παρά μόνο με το βραχιόλι της Νικολέττας.είναι πολύ καλή μου φίλη και ναι το παντρέψαμε το κορίτσι!
Χάρηκα πάρα πολύ όταν η ίδια μου πρότεινε να της φτιάξω εγώ το κόσμημα για αυτή τη τόσο σημαντική μέρα της ζωής της. Η αλήθεια είναι ότι αγχώθηκα στην αρχή, αλλά επειδή το ψάξαμε μαζί, δηλαδή ήρθε και εκείνη μαζί μου στην αγορά (όπου προμηθεύομε τα υλικά για τα κοσμήματα μου) είδαμε διάφορα και καταλήξαμε σε αυτό. Είναι ένα δερμάτινο βραχιόλι, στο χρώμα του χρυσού που τυλίγεται στο χέρι σαν φίδι, σε όποιο ύψος επιθυμείς!

 

Χάρηκα πολύ που της άρεσε, ήταν ακριβώς αυτό που ήθελε απλό και εντυπωσιακό, όπως εντυπωσιακή και κούκλα νύφη ήταν και η ίδια! Επειδή φίλες μου έλαβα πολλά μηνύματα για το αν δέχομαι παραγγελίες, γενικότερα, να ξέρετε ότι βεβαίως και μπορώ να φτιάξω κοσμήματα για κάποια ιδιαίτερη στιγμή σας! όπως και έχω κάνει στο παρελθόν για μαμά μωρού και για νονά σε βαφτίσια, και για αρκετές νύφες και κουμπάρες...
Πήγα λοιπόν στην Κύπρο για το γάμο και έμεινα λίγο παραπάνω, γιατί ήμουν καλεσμένη στο πρωινό του MEGA Κύπρου όπου και παρουσίασα τα κοσμήματα μου!!! θεά η Κατερίνα Αγαπητού (παρουσιάστρια). Ευχαριστώ την Κύπρο, είναι απίστευτο το πόσο λατρέυουν τα Dristela από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν!!!
Τώρα πίσω στην ωραία μας Αθήνα, εδώ με τα δικά μας κορίτσια, με τις εκπομπές μας και τη δημιουργική αναζήτηση πάντα μέσα μας.

Συνεχίζουμε με πολύ ροκ διάθεση, με καρφιά και αλυσίδες τόσο στα κοσμήματα όσο και στα ρούχα μας. Χαιρόμαστε που τα βλέπουμε στις δικές μας όμορφες παρουσιάστριες, όπως στις βλέπουμε στις φωτογραφίες την Ευαγγελία Αραβανή, το Κατερινάκι μας και το νούμερο ένα κορίτσι του Ελληνικού ραδιοφώνου Ράνια Κωστάκη, η οποία δεν τα αποχωρίζεται ποτέ!



0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper