Ποιά είναι η Ελένη Μαρτσούκου που βράβευσε ο πρωθυπουργός

Ποιά είναι η Ελένη Μαρτσούκου που βράβευσε ο πρωθυπουργός

με μεταπτυχιακές σπουδές σε Γερμανία και Αμερική η δημόσια υπάλληλος που βραβεύθηκε σήμερα από τον Αντώνη Σαμαρά γιατί γλίτωσε την Ελλάδα από πρόστιμα ύψους 550 εκατομμυρίων ευρώ μέσα σε μόλις 2 χρόνια. 

Η Ελένη Μαρτσούκου εργάζεται από τις 14 Ιουλίου 2010 στο γραφείο Διεθνών και Κοινοτικών Θεμάτων της Γενικής Γραμματείας της κυβέρνησης και είναι το στολίδι της υπηρεσίας της. Η ίδια πάντως δηλώνει οπαδός της ομαδικής δουλειάς και με περισσή μετριοφροσύνη λέει πως δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το καθήκον της. 

'Οπως δήλωσε στο Newsit  η κυρία Μαρτσούκου μετά τη βράβευσή της από τον Αντώνη Σαμαρά  "καταρχάς ευχαριστώ τον πρωθυπουργό και τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης που αναγνώρισαν με τον επισημότερο τρόπο την προσπάθεια και τα αποτελέσματα του γραφείου Διεθνών και Κοινοτικών θεμάτων αυτά τα 2 χρόνια. 

Η δουλειά που κάναμε ήταν ομαδική. Εγώ προσωπικά δε θεωρώ ότι έκανα τίποτα περισσότερο από το καθήκον μου. Είχα την τύχη να έχω αριστους συνεργάτες αν και η ομάδα μας είναι ολιγάριθμη. Πιστεύω πάρα πολύ στην ομαδική δουλειά και αυτό φαίνεται και στους πίνακες επιδόσεων με την αποφυγή των προστίμων και τις μειώσεις των ελλειμάτων. 

Δε θέλω να προσωποποιηθεί. Δεν είμαι καμιά σούπερ ηρωίδα, δεν είμαι ο Μέγας Αλέξανδρος, ούτε μπορω να κάνω μόνη μου πράγματα. Βρήκα ανθρώπους που μοιράστηκαν το όνειρό μου, η Ελλάδα από τελευταίος μαθητής στα ευρωπαϊκά θέματα να γίνει από τους πρώτους. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην 8η θέση ανάμεσα σε 27 κράτη - μέλη και σε αυτό υπήρξα πάρα πολύ τυχερή. 

Μπορεί αυτή τη στιγμή να φαίνεται το γραφείο μας αυτή τη στιγμή αλλά θέλω να εκφράσω και τις μεγάλες μου ευχαριστίες προς τους αφανείς πρωταγωνιστές αυτής της υπόθεσης που είναι οι υπάλληλοι, είτε μόνιμοι είτε μετακλητοί των υπουργείων". 
Προέλευση:

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Orimasis
  • Casper