Μακρυπούλια σε Μικρούτσικο: «Θα τον καλέσω να δει ότι δεν υπάρχει autocue»

Μακρυπούλια σε Μικρούτσικο: «Θα τον καλέσω να δει ότι δεν υπάρχει autocue»

Ο παρουσιαστής που ήταν καλεσμένος στον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού είπε για το "Just the 2 of Us": «Η Ζέτα το διαπραγματεύεται και το διεκπεραιώνει έτσι απλά. Ο Ουγγαρέζος κάνει παρουσίαση, η άλλη κάνει διεκπεραίωση. Μη χάσουμε τα αβγά και τα πασχάλια! Τα τελευταία χρόνια μπερδεύουμε την έννοια της παρουσίασης. Τα κανάλια ήθελαν μια ωραία εικόνα, την πετύχαιναν με μια σειρά από όμορφα κορίτσια. Από εκεί και πέρα, το κουκούτσι της παρουσίασης είναι η επικοινωνία, ο λόγος, όταν συμβαίνουν πράγματα να μπαίνεις μέσα και να τα ξεδιαλύνεις. Εγώ θέλω έναν να το παίρνει και να το προχωράει. Στο συγκεκριμένο show μόνο από τον Ουγγαρέζο είδα τέτοια στοιχεία».

Ακούγοντας, λοιπόν, αυτά η Ζέτα, απάντησε λέγοντας: «Προφανώς για να το λέει θα έχει κάποιο λόγο και σέβομαι πάρα πολύ την άποψή του μετά από τόσα χρόνια που κάνει τηλεόραση. Αλλά θα τον καλέσω εδώ για να δει ότι δεν υπάρχει autocue»

Η παρουσιάστρια στο δεύτερο live έκανε μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση από ότι στο πρώτο αλλά πάλι ήταν πολύ πιο απλή σε σχέση με τη Ζέτα του “Dancing with the Stars”

«Δεν κάνω ποτέ καμία εμφάνιση που δεν μου αρέσει. Κάθε εμφάνιση έχει μια άποψη, ένα στυλ, κάτι που μου αρέσει, έτσι συνέβη και στο πρώτο (live) έτσι συνέβη και στο δεύτερο. Έχω αποφασίσει γενικότερα ότι έχω ξεφύγει από τα concept που έκανα παλιότερα. Μου άρεσαν βέβαια γιατί λόγω της ηθοποιίας, ήθελα να ξεσπάσω και να βγάλω λίγο το άχτι μου, να μεταμφιεστώ σε πολλά πράγματα. Τώρα πια έχω χορτάσει από αυτά και αποφάσισα να βγει απλώς η Ζέτα». πηγή star.gr


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Orimasis
  • Casper