Τέσσερις βουλευτές "αδειάζουν" τον Α. Ψυχάρη

Τέσσερις βουλευτές αδειάζουν τον Α. Ψυχάρη

Για παραποίηση, με στόχο τη συκοφαντία, του περιστατικού που αφορούσε στο κάπνισμα εντός της Βουλής, κατηγορούν τον βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Ψυχάρη, οι εγκαλούμενες βουλευτές, συνεπικουρούμενες και από τον βουλευτή της ΝΔ, Παύλο Βογιατζή.

 

Όπως σημειώνουν στη δήλωσή τους η Όλγα Γεροβασίλη (ΣΥΡΙΖΑ), η Χρυσούλα Γιαταγάνα, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη (Ανεξάρτητοι Έλληνες) και ο Παύλος Βογιατζής, πλάι στην αίθουσα της Γερουσίας «υπάρχει κλειστός χώρος που είθισται να χρησιμοποιείται από βουλευτές στα διαλείμματα των Επιτροπών, ως χώρος καπνίσματος». Εκεί βρέθηκαν οι τέσσερις βουλευτές μαζί με συνεργάτιδα του Τέρενς Κουίκ (βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων), συζητώντας και καπνίζοντας.

 

«Ο κ. Ψυχάρης εισήλθε στον χώρο και στόχευσε τη συνεργάτιδα του κ. Κουίκ, τονίζοντάς της με έντονο ύφος πως καπνίζει εκεί, χωρίς μάλιστα να έχει καν τη βουλευτική ιδιότητα. Όταν αυτή αντέδρασε, λέγοντάς του πως το Μνημόνιο που αυτός στηρίζει, δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα απ' ό,τι η ίδια στον συγκεκριμένο χώρο καπνίζοντας, ο βουλευτής εξεμάνη και της επιτέθηκε φραστικά, χρησιμοποιώντας υποτιμητικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς («άντε από δω ρε τσόλι, τσόκαρο κ.ά.») αναφέρουν οι βουλευτές στη δήλωσή τους.

 

Στον έντονο διαξιφισμό που ακολούθησε μεταξύ του κ. Ψυχάρη και της κ. Γεροβασίλη, η τελευταία του είπε: «Δεν είσαι εσύ αυτός που θα μου πει εάν θα εφαρμόσω τον νόμο, πού και πότε. Το γνωρίζω και το κάνω από μόνη μου. Πάντως, το Μνημόνιό σου, που καταλύει το Σύνταγμα, δεν πρόκειται να το εφαρμόσω. Θα το ανατρέψω».

 

Σύμφωνα με τους βουλευτές, η συγκεκριμένη φράση παραποιήθηκε και έλαβε δυσανάλογες διαστάσεις σε συγκεκριμένη εφημερίδα.

 

«Αυτές τις εποχές που η χώρα κλυδωνίζεται και ο λαός μας υποφέρει, τέτοια επεισόδια δεν είναι λογικό να αποτελούν είδηση» παρατηρούν οι βουλευτές.

 

Τέσσερις βουλευτές κατά Ψυχάρη για εξύβριση , 19/10/2012 - 12:45

 


Προέλευση:

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper