Κατερίνα Στανίση: «Μάγκες, κάνω τη χαζή εις γνώσιν μου...»!

Κατερίνα Στανίση: «Μάγκες, κάνω τη χαζή εις γνώσιν μου...»!

Ακολουθεί αυτούσιο ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

- 40 χρόνια στο τραγούδι και τις μεγάλες πίστες. Σε σκλήρυνε η νύχτα;

Μπήκα απευθείας στα βαθιά και είδα από πολύ νωρίς το σκληρό πρόσωπο της ζωής. Συνειδητοποιήσα γρήγορα ότι οι άνθρωποι αλλάζουν πρόσωπα. Και αυτό με έκανε πιο σκληρή, επιφυλακτική και υποψιασμένη. Έλα όμως, που η ψυχή του ανθρώπου δεν αλλάζει. Καριόλα όχι, δεν μπορώ να γίνω και ούτε θέλω.Τρικλοποδιές σε ανθρώπους δεν έχω μάθει να βάζω...

-  Ο «πόλεμος» που δέχτηκες από συναδέλφους σου τραγουδιστές ήταν πολλές φορές ανελέητος;

Κακά τα ψέματα, στον δικό μας τον χώρο υπάρχει πολύς ανταγωνισμός. Παιδί σου να είναι ο άλλος, θα προσπαθήσεις να τον «πατήσεις», να φανείς εσύ ο πρώτος, ο σπουδαίος, ο καλύτερος. Γι΄ αυτό και τις περισσότερες φορές δεν κρατιούνται φιλίες στον χώρο του τραγουδιού. Όλους αυτούς τους συναδέλφους και τον ανταγωνισμό τους, δεν τους φοβάμαι. Πολλοί προσπάθησαν να με «καταπιούν», κανείς δεν τα κατάφερε. Ακόμη και νέοι συνάδελφοι, που δούλεψα μαζί τους και τους βοήθησα. Ένα μήνυμα θέλω μόνο να τους περάσω: «Mάγκες, κάνω τη χαζή εις γνώσιν μου...»

- Μίλα μου με παραδείγματα. Με ποιους τρόπους προσπάθησαν να «φρενάρουν» την καριέρα σου;

«Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρο βιβλίο με άσχημες συμπεριφορές που έχω εισπράξει από συναδέλφους -και νέους και παλιούς-. «Δεν θα ανάψεις πολλά φώτα όταν βγαίνει η Στανίση», «το μικρόφωνο θα είναι πιο δυνατό σε ΄μενα», η δική μου εμφάνιση θα ΄ναι πιο κραυγαλέα», «στη μαρκίζα θα μπει μόνο το δικό μου όνομα», «εγώ θα έχω περισσότερα άτομα μπαλέτο». Τα 'χω βιώσει στο πετσί μου όλα αυτά.  Αν είναι μάγκες ας βάλουν τη Στανίση δίπλα τους, να παίξουν στα ίσα. Αλλά δεν έχουν μαγκιά... Δεν πειράζει, μου αρκεί που γνωρίζω τη δύναμή μου απέναντι στο κοινό».

- Ποια θα περιέγραφες ως την πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας σου;

«Πολλές δυσκολίες έχω να θυμηθώ. Να κάνω δίσκους, ολόκληρες παραγωγές και να μην ακούγονται πουθενά. Ξέρεις τι είναι για τρία ολόκληρα χρόνια να μην χτυπάει το τηλέφωνό σου για δουλειά; Έβλεπα άλλους καλλιτέχνες να τραγουδούν τα δικά μου τραγούδια στην πίστα, να γίνονται μάγκες με τις δικές μου επιτυχίες, και εγώ να βρίσκομαι εκτός».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper