“Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής”: Τα νέα επεισόδια!

  • 21/10/2012 - MEDIA - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

“Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής”: Τα νέα επεισόδια!

H Χουρέμ έκπληκτη διαπιστώνει πως oΛεό είναι ο πρώην αρραβωνιαστικός της από τη Ρωσία. Είναι απεγνωσμένη και φοβάται πως αυτή η γνωριμία θα της προκαλέσει προβλήματα…

Η σειρά προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 στις 21:00.

Δευτέρα 22/10

Ο Ιμπραήμ οργανώνει ένα γιορτινό δείπνο στο καινούργιο παλάτι για τα μέλη του βασιλείου, θέλει να τους παρουσιάσει το νέο μέρος όπου θα διαμένουν. Το δείπνο πραγματοποιείται στην τραπεζαρία, της οποίας το ευρωπαϊκό στιλ προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωσης τους καλεσμένους. Επίσης θέλει να γνωρίσει σε όλους τον Λεό τον ζωγράφο, τον ταλαντούχο καλλιτέχνη που δημιούργησε όλα τα αριστουργήματα στους τοίχους του παλατιού. Όταν ο Λεό παρουσιάζεται στα μέλη της οικογένειας, η Χουρέμ έκπληκτη διαπιστώνει πως είναι ο πρώην αρραβωνιαστικός της από τη Ρωσία. Είναι απεγνωσμένη και φοβάται πως αυτή η γνωριμία θα της προκαλέσει προβλήματα. Τώρα πια είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος και δεν θέλει κανέναν εμπόδιο στην πορεία της προς την κορυφή της ιεραρχίας.

Τρίτη 2310

Ο Σουλεϊμάν ζητά από τον Λεό να ζωγραφίσει έναν πίνακα που να απεικονίζει εκείνον και την Χουρέμ μαζί. Η Χουρέμ και ο Λεό είναι μπερδεμένοι και κανένας από τους δύο δεν ξέρει πώς πρέπει να αντιδράσει. Η Σαντικά στέλνει μηνύματα στον Βασιλιά Λάιο, χρησιμοποιώντας τους αυλικούς, οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν πως είναι μέρος του σατανικού της σχεδίου. Η Μαχιντεβράν δυσφορεί στην ιδέα του κοινού πίνακα του Σουλεϊμάν και της Χουρρέμ να παρουσιάζονται ως οικογένεια. Η Γκιουλσά προτείνει στη Μαχιντεβράν να μεταφερθεί στο παλιό παλάτι της Χατιτζέ, έτσι ώστε να βρίσκεται πιο κοντά στον Σουλτάνο Σουλεϊμάν.

Τετάρτη 24/10

Η Χουρέμ βρίσκει την ευκαιρία να μιλήσει με τον Λεό και προσπαθεί να τον πείσει να φύγει και να την ξεχάσει. Η Σαντικά όμως κρυφακούει την κουβέντα τους. Η Νιγκιάρ προσπαθεί να σκοτώσει την Γκουλσά, παρ’ όλα αυτά η Μαχιντεβράν τη σταματάει και την προειδοποιεί, λέγοντάς της πως, αν θέλει να ζήσει, από εδώ και στο εξής θα πρέπει να υπακούει τις εντολές της. Ο Λεό είναι απεγνωσμένος μετά την κουβέντα του με τη Χουρέμ, ενώ εκείνη κοιτάζει τον πίνακά του και κλαίει. Η Σαντικά τον παρακολουθεί κρυφά και προσπαθεί να δει τον πίνακα που έφτιαξε.

Παρασκευή 26/10

Ο Ιμπραήμ κατευθύνεται προς την Αίγυπτο για να παρέμβει στην επανάσταση εναντίον του Διοικητή της Αιγύπτου, όμως πριν ακόμα φτάσει όλα έχουν κοπάσει. Στο μεταξύ, ο Σουλτάνος Σουλεϊμάν είναι κι αυτός πολύ μακριά από την Kωνσταντινούπολη. Αφού, βρίσκεται στο κυνηγετικό παλάτι μαζί με την Χουρέμ και τους γιους του. Οι γενίτσαροι εκμεταλλεύονται την ευκαιρία, ξεσπούν επεισόδια και η πόλη παραδίνεται στις φλόγες. Ο λόγος που διαμαρτύρονται είναι τα έξοδα του γάμου του Ιμπραήμ και της Χατιτζέ, τη στιγμή που οι ίδιοι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι από τους μισθούς τους.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper