Νewspistol: Ένας μήνας σε αριθμούς.. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

Νewspistol: Ένας μήνας σε αριθμούς.. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

Η ομογένεια μας στην Αμερική αρχικά όπου ήταν και το σκεπτικό μου για το διμηούργημα αυτού του portal μας έδειξε την εμπιστοσύνη της. Και αυτό που μου έκανε ευχάριστη εντύπωση είναι οτι και πολλές ευρωπαικές χώρες με ελληνική καρδιά είναι δίπλα μας και βρίσκουν τρόπο επικοινωνίας και βοήθειας προκειμένου να μας ενημερώνουν και να τους δίνουμε βήμα άποψης. Σε ποσοστά όπως θα διαβάσετε το 32.2% των χρηστών που μπήκαν στην σελίδα μας είναι α[πο το εξωτερικό και αυτό μετράει πολύ.

Ηνωμένες Πολιτείες 15,5%

Τουρκία 5,4%

Αυστραλία 4,5%

Βέλγιο 1,9%

Σουηδία 1,4%

Κύπρος 1.3%

Γαλλία 1, 2%

Βουλγαρία 1 %

379.500 ήταν τα χτυπήματα που δέχτηκε η σελίδα μας απο την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η λειτουργεία του Newspistol μέχρι και χθες στις 23.59. Ένας αριθμός που μας κάνει να είμαστε πιο υπεύθυνοι και πιο χαρούμενοι. οι στήλες που έχουμε για να σας ενημερώνουμε αγαπήθηκαν και κάποιες μάλιστα έγιναν η αγαπημένη σας συνήθεια. Η Κατερίνα Ζαρίφη με μέσο όρο 6.850 κλικ μεταμορφώθηκε ως "βαθιά σαπίλα" και έδωσε ένα άλλο στυλ στην άποψή της. Η έκπληξη για μένα έρχεται με την συνεργασία μου με την Σάντυ Κουτσοσταμάτη που θα έχει δεκαπενθήμερη ή μηνιαία βάση. Η πρεμιέρα της άγγιξε τα 8000 χτυπήματα σε μια κατηγορία που κακά τα ωέμματα δεν είναι και η πιο δημοφιλής. Κατηγορίες όπως η Ιστορία - Πολιτισμός , διακόσμηση έγιναν απαραίτητα συστατικά ενός χρηστικού πόρταλ με τους ομογενέις να δείχνουν έμπρακτα οτι θέλουν ενναλακτική ενημέρωση. Οι συγκεκριμένες δύο κατηγορίες έχουν σταθερά 2400-3000 χτυπήματα κάθε εβδομαδα. Η μαγειρική της Μαρίας Λόη δίνει το αλατοπίπερο στην πανσπερμία θεμάτων με 5000 κλικ μέσο όρο όπως και η στήλη του Τάσου Παπαλαζάρου που με ειδικά θέματα διατροφής έχει το ίδιο φανατικό κοινό. Τα ζώδια με την Σταυρούλα Καστρίνη σκίζουν κάθε Δευτέρα πρωί με κοινό σταθερό στα 4.000 κλικς. Ο Στέφανος Κόκκαλης έχει σουξέ τελικά και είναι ο πρώτος συνεργάτης μετά την Σάντυ που έχει δεκάδες mail και πολύ πολύ φανατικό κοινό να μας ρωτάει για τα σχέδια του και οχι μόνο. Η γραφή του αρέσει και φτάνει μέσο όρο στα 4160 χτυπήματα.

Απο την Αμερική οι Ευάγγελος Μητσοτάκης και Άντζελα Παντελή μας ενημέρωνουν για την καρδιά της ομογένειας. Κάθε Πέμπτη και κάθε Κυριακή πρωί αναμένουμε νέα μουσικά και life style , μόδα με την Σοφία Δριστέλα  και είναι η διαφορετική νότα απο το κέντρο του κόσμου. Η επίδοσή τους κοντά στα 4.250 χτυπήματα. Αθλητικά,  Στήλη κοινωνία  με τον Νίκο Κεραμίδα, πολιτική , Αυτοκίνητο, Νέα απο την Θεσσαλονίκη με την Αρετούλα μου την φίλη μου είναι ρουμπρίκες που έχουν πολύ πολύ συγκεριμένο κοινό αλλά απραίτητες σε ένα ενημερωτικό portal. Και βέβαια μένω στο τέλος στα θέματα της καθημερινότητας με gossip, συνεντεύξεις και πολλά αποκλειστικά που έγιναν αναπαραγωγή απο συναδέλφους μας και έπαιξαν σε δελτία ειδήσεων. Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε ποδαρικό με 9000 χτυπήματα και η Μαρία Κορινθίου είναι το άτομο που έσπασε το φράγμα των 10.000 κλικς. Έκπληξη για μένα το θέμα της Αναστασίας Ιωακιμείδου ( που αποκαλύψαμε οτι ήταν το κορίτσι του Μιχάλη Χατζηγιάννη) και ξεπέρασε κάθε προσδοκία το θέμα αυτό. Τέλος ο Παύλος Χριστοδούλου με προτάσεις για νέους καλλιτέχνες και οχι μόνο κάθε Τετάρτη ακολουθεί μια έντεχνη και λαική πορεία με κοινό κοντά στα 3300 άτομα.  Αυτά έιναι μικρά ενδεικτικά αποτελέσματα για να δείτε πως λειτουργεί ένας μηχανισμός ενημέρωσης. Και τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους πολιτικούς που αρθογραφούν και δίνουν παραπάνω κύρος στην προσπάθειά μας. Το Newspistol είναι βήμα για όλους. Είναι ένας τρόπος για να μάθεις. Μπορεί να λέμε οτι " πεθαίνεις για να μάθεις" αλλά στην ουσία όλα όσα γίνονται γύρω μας οφείλουμε να τα γνωρίζουμε και με την πιο χαλαρη΄και αισιόδοξη πλευρά.

ΥΣ. Θέλω να τονίσω οτι ο απολογισμός αυτός σήμερα για τον πρώτο μήνα μας είναι συμβολικός και καθαρά επαγγελματικός γιατι έχω ακούσει τερατουργήματα απο δήθεν συναδέφλους. Αυτοί είμαστε και αυτοί μας διαβάζουν. Και ο πηχης που είχαμε βάλει ήταν ψηλός γιατί αυτό που δημιουργήθηκε δεν έχει να κάνει με την τσέπη μας αλλά για την Ελληνική ομογένεια μας σε όλοκληρο τον πλανήτη!

Άρα η τρομολαγνία, οι υπερβολές και η κιτρινίλα εδώ δε παίζει...

Σας ευχαριστούμε πολύ...

Συντακτική ομάδα Νewspistol.com


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper