Π. Κουκουλόπουλος: «Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία του...»

Π. Κουκουλόπουλος: «Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία του...»

Στη συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Τύπο», ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Πάρις Κουκουλόπουλος, μίλησε, τόσο για το μήνυμα των πρόσφατων Εκλογών, όσο και τη στάση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σε συνέχεια αυτών και με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, λέγοντας: 

«Η κάλπη είχε μηνύματα για όλους μας, αλλά δεν έθεσε ζητήματα σταθερότητας. Το βασικότερο όμως μήνυμα της κάλπης είναι, ότι οι πολίτες δε θέλουν πόλωση και μονοκομματικές κυβερνήσεις. Μας το λένε εκκωφαντικά για 3η συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση. 

Η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είναι μια λαμπρή ευκαιρία να δείξουμε όλοι ότι είμαστε πατριώτες και δημοκράτες και βάζουμε το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό. Αυτή η στάση πιστεύω ότι συμπεριλαμβάνει και τη ΔΗΜ.ΑΡ. και πολλούς από τους ανεξάρτητους Βουλευτές και φυσικά το ΣΥ.ΡΙΖ.Α., όσο κι αν αγωνίζεται περί του αντιθέτου. 

Είναι πράγματι εκπληκτικό να παρακολουθεί κανείς τους λεονταρισμούς του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. περί αποστασίας. Εδώ και 2 χρόνια η ομάδα των Ανεξάρτητων Βουλευτών μεγαλώνει διαρκώς υπό τις ιαχές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Τώρα τους απειλούν με την κατηγορία της αποστασίας, αν ψηφίσουν ΠτΔ. Πριν από λίγους μήνες καλούσαν εμάς τους Βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να ρίξουμε την Κυβέρνηση. Είναι γνωστό ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν έχει καμία σχέση με τη δημοκρατική παράταξη και την ιστορία της, αλλά δε χρειάζεται και να το δείχνει τόσο κραυγαλέα...».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο κ. Κουκουλόπουλος, σχολιάζοντας το «αντάρτικο» Υπουργών, σχετικά με τις μνημονιακές μας δεσμεύσεις, και κατά πόσο αυτές πρέπει να τηρηθούν «κατά γράμμα», σχολίασε:

«Δεν χρειάζεται να ξηλώσουμε τίποτα, ενδεχομένως πρέπει να υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Αυτό που είναι δυσάρεστο είναι να μένουμε στη στενή οπτική των προαπαιτούμενων και να μην ανοίγουμε γρήγορη περπατησιά».


Προέλευση: epoli.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper