Κατερίνα Καινούργιου: «Πρώτη φορά στη ζωή μου αγαπώ τόσο πολύ»

Κατερίνα Καινούργιου: «Πρώτη φορά στη ζωή μου αγαπώ τόσο πολύ»

Μου είπες πως ο άνθρωπος που έχεις πλάι σου σε βοηθάει να ξεφεύγεις από τον µικρόκοσµο της τηλεόρασης. Ήσουν έτοιµη να το κάνεις αυτό ή σε «τράβηξε» µε τον τρόπο του;

«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή µου που νοµίζω πως αγαπώ τόσο πολύ κάποιον, που είµαι τόσο ερωτευµένη. Στη συγκεκριµένη σχέση έχω αγαπήσει κι έχω αγαπηθεί. Είναι ένα συναίσθηµα παραπάνω από ό,τι έχω νιώσει µέχρι τώρα και χαίροµαι γι' αυτό. Είναι όµορφο να νοιάζεσαι για κάποιον. Είναι πρωτόγνωρο και νιώθω πλήρης».

Ήσουν από τις γυναίκες που πλήγωναν ή πληγώνονταν;

«Σίγουρα έχω πληγωθεί, αλλά όλα είναι για καλό. Μπορεί να έρχονταν λάθος άνθρωποι στη ζωή µου και να µε προετοίμαζαν γι' αυτό που βιώνω τώρα. Όλα γίνονται για κάποιον λόγο στη ζωή».

Ονειρεύεσαι τον γάµο σου;
«Όσο µεγαλώνω τον ονειρεύοµαι και διαφορετικά. Έχει αλλάξει η θεωρία µου και πλέον δεν θα ήθελα να είναι ένα κοσµικό γεγονός, ούτε εγώ να φοράω ένα µακρύ νυφικό. Για να σου το πω διαφορετικά, µου άρεσε τόσο πολύ αυτό που διάβασα για τη Βίκυ Καγιά και τον Ηλία Κρασσά, που πήγαν στο εξωτερικό. Θα ήθελα να παντρευτώ κάπου µακριά, µε πολύ δικούς µου ανθρώπους µόνο και να είναι ένα µεγάλο πάρτι. Η παρέα µου, οι γονείς µου και τίποτε άλλο. Και µ' ένα πολύ απλό νυφικό».

Το βλέπεις σύντοµα ή έχει προτεραιότητα η καριέρα σου;

«Αυτά έρχονται, δεν τα προγραµµατίζεις. Νιώθω πως είναι µια χρονιά που θα πρέπει να αφοσιωθώ στην καριέρα µου και, επειδή µου δίνονται ευκαιρίες, να τις εκμεταλλευτώ. Αλλά εάν είναι να γίνει και αυτό, θα το προετοιµάσω. Μπορώ να τα κάνω ταυτόχρονα. ∆εν σηµαίνει πως επειδή θα παντρευτώ θα πρέπει να αφήσω τη δουλειά µου».

Νιώθεις έτοιµη να µεγαλώσεις ένα παιδί, γιατί είσαι µικρή;

«Είναι µεγάλη κουβέντα, δεν θεωρώ πως είµαι µικρή. Μου αρέσει που βλέπω νέα ζευγάρια και κάνουν σε µικρή ηλικία παιδιά. Μου αρέσει αυτή η νοοτροπία, να µεγαλώνεις µε το παιδί σου. Ένα παιδί είναι µεγάλη ευτυχία, οπότε θέλω να νιώθω έτοιµη. Και να ρίξω το βάρος µου εκεί. Αν έρθει, καλοδεχούµενο. Γιατί θεωρώ πως είναι ευλογία και δώρο Θεού».

Στη σχέση σου ζηλεύεις;

«Είµαι ζηλιάρα, ναι, είµαι κτητική».

Όταν σε ζηλεύουν, πώς αντιδράς;

«Μου αρέσει. Η ζήλια είναι ένα συναίσθηµα, που, εάν δεν εκδηλώνεται µε ακραίο τρόπο, οµορφαίνει τη σχέση».



0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper