Παντελής Θαλασσινός: «Δε θα συνεργαζόμουν με Βανδή, Παπαρίζου, Βίσση ή Θεοδωρίδου»

Παντελής Θαλασσινός: «Δε θα συνεργαζόμουν με Βανδή, Παπαρίζου, Βίσση ή Θεοδωρίδου»

«Όντως, δεν θα συμμετείχα σε ένα reality, όπου είναι κριτής ο Αντώνης Ρέμος. Αν είχα αποφασίσει να ασχοληθώ σοβαρά με τη μουσική, δεν θα πήγαινα σε κανένα reality, όχι μόνο στο The Voice», λέει χαρακτηριστικά και επισημαίνει σχετικά με την ανταπάντηση του Αντώνη Ρέμου στον ίδιο για τη συγκεκριμένη δήλωση «Δε νομίζω να τον προσέβαλα. Ανήρτησε απλά την άποψή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έπειτα έκανα το ίδιο και εγώ. Ξεκαθάρισα ότι δεν ήθελα να θίξω κανέναν τραγουδιστή. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Κανείς όμως δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να λέω τη γνώμη μου».

Όσο για τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος είχε πει στο Πρωινό ότι είναι «άνεργος, γι’ αυτό βρίζει το The Voice», o τραγουδοποιός σημείωσε «Μάλλον έχει θυμώσει. Δεν έβρισα το παιχνίδι. Είπα απλώς ότι εγώ δεν θα συμμετείχα ποτέ σε αυτό».

Στη συνέχεια, επισημαίνει τους λόγους που δεν θα συνεργαζόταν ποτέ με την Δέσποινα Βανδή, την Έλενα Παπαρίζου, την Άννα Βίσση και τη Νατάσα Θεοδωρίδου, λέγοντας «Δεν έχει προκύψει ποτέ κάτι τέτοιο. Συνεργάζομαι μόνο με φίλους και νέους ανθρώπους που έχουν ανάγκη να εκφραστούν και να δείξουν τη δουλειά τους. Εξάλλου, δεν θεωρώ ότι όλοι αυτοί οι φτασμένοι καλλιτέχνες έχουν ανάγκη να συνεργαστούν μαζί μου» και συμπληρώνει «Δεν θα παρουσίαζα ποτέ ένα πρόγραμμα με έναν καλλιτέχνη που υπηρετεί εντελώς διαφορετικό είδος μουσικής. Πάντα εμφανίζομαι μόνος μου. Οι συνεργασίες μου ήταν ελάχιστες και με συναδέλφους όπως η Μελίνα Κανά, η Γιώτα Νέγκα και ο Γεράσιμος Ανδρεάτος. Είναι προσωπικές επιλογές και γίνονται με κριτήριο ότι το κοινό που με έχει συνηθίσει σε ένα συγκεκριμένο ύφος θα κρίνει θετικά το αποτέλεσμα της χημείας μας επί σκηνής. Ποτέ δεν θα έκανα μια συνεργασία επιδιώκοντας απλά και μόνο την εμπορική επιτυχία».

Τέλος, υπογραμμίζει ότι δεν θα έδινε τραγούδι στη Δέσποινα Βανδή, καταλήγοντας «Έχει πει ένα δικό μου τραγούδι όταν μου ζήτησαν την άδεια από την ΑΕΠΙ, απάντησα θετικά. Δεν θα της έδινα όμως τραγούδια για έναν ολοκληρωμένο δίσκο. Είναι εξαιρετική ερμηνεύτρια όπως και η Μελίνα Ασλανίδου ή ο Αντώνης Ρέμος. Απλά έχω μια συγκεκριμένη άποψη και δεν μου αρέσει να μπλέκω τα πράγματα».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper