Η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη αποκαλύπτεται....

Η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη αποκαλύπτεται....

Η Ελιάνα φροντίζει να απολαμβάνει όλα εκείνα που συμβαίνουν στις εγκύους, ακόμη και τις ναυτίες, εξιστορεί πώς έμαθε ότι περιμενει παιδι, αναπολεί  την πρόταση γάμου στο Παρίσι και δεν διστάζει να αποκαλύψει πως έχει ψυχρανθεί με φίλους εξαιτίας της κριτικής που έκανε στην εκπομπή.

Ο τόπος του ραντεβού για τη συνέντευξη ήταν ξεκάθαρη επιλογή της Ελιάνας. Στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, η όρεξή της έχει ανοίξει κι έτσι πρότεινε μπεργκεράδικο στη Γλυφάδα. Αφού απολαύσαμε το μπέργκερ μας και φάγαμε και τον τελευταίο λουκουμά με σοκολάτα που μας κέρασαν, ξεκινήσαμε την κουβέντα…

eliana xrisikopoulou people 80 (3)

Πότε γεννάς;
Στα τέλη Φεβρουαρίου, 26 έχω τελική ημερομηνία. Ελπίζω να βγει Υδροχόος το παιδί! Θα είναι κορίτσι, την περιμένουμε με μεγάλη αγωνία και αγάπη.

Θέλατε παιδί;

Ο Νικόλας το ήθελε περισσότερο από εμένα. Δεν θα προχωρούσε σε γάμο, αν δεν ήθελε να κάνει οικογένεια. Εγώ δεν έλεγα «όχι», αλλά δεν ήμουν και φανατική. Και γι’ αυτό ήρθε, δεν είχαμε άγχος να μείνω έγκυος.

Πώς έμαθες ότι είσαι έγκυος;

Στις αρχές του καλοκαιριού έκανα μια εξαντλητική δίαιτα για πολλοστή φορά στη ζωή μου. Είχα κολλήσει όμως στα κιλά, δεν έχανα καθόλου και είχα καθυστέρηση, την οποία απέδιδα στη δίαιτα και στο γεγονός πως είχα κόψει τους υδατάνθρακες. Μια Κυριακή ήμουν σπίτι, δεν είχα τι να κάνω και είπα να κάνω ένα τεστ εγκυμοσύνης. Το έκανα και βγήκε θετικό. Είναι από τις στιγμές που, όσο έξυπνο κι αν θεωρείς τον εαυτό σου, χαζεύεις. Δεν πίστευα ότι είμαι έγκυος κι έτσι πήρα το αυτοκίνητο και πήγα σε άλλο φαρμακείο, για να μη μαθευτεί στη γειτονιά ότι πήρα και δεύτερο τεστ. Έκανα άλλα τρία, βγήκαν όλα θετικά και το πήρα απόφαση! Μετά περίμενα να γυρίσει ο άντρας μου από τη δουλειά, για να του το πω.

Πώς του το είπες;

Είχαμε πάει βόλτα στο Φλοίσβο και πήρε καλαμπόκι. Του ζήτησα να πάρω κι εγώ και απόρησε γιατί ήξερε ότι κάνω δίαιτα. Του είπα ότι είμαι έγκυος, σοκαρίστηκε και μετά πήραμε τις μαμάδες μας, το είπαμε και φυσικά χάρηκαν όλοι πολύ. Αλλάζουν τα πάντα στη σχέση του ζευγαριού, από τη στιγμή που ανακοινώνεις ότι θα έρθει το παιδί. Δεν χρειάζεται να γεννήσεις για να αλλάξει κάτι. Όλο το ενδιαφέρον μας είναι πλέον γύρω από το παιδί. Ο Νικόλας από τώρα ονειρεύεται στιγμές οικογενειακής ευτυχίας.

Ποια είναι η μεγαλύτερή σου αγωνία για το παιδί;

Δεν έχω κανένα άγχος για τον τοκετό. Είχα έντονες ναυτίες το πρώτο τρίμηνο, αλλά ακόμα κι αυτές τις απολάμβανα. Ξέρω πως είμαι προγραμματισμένη από τη φύση να γεννήσω και ξέρω πως θα πονέσω. Θα έχω όλη τη βοήθεια από τους γιατρούς. Το μεγάλο μου άγχος είναι πώς θα τα καταφέρω με την ανατροφή του παιδιού. Πώς έναν άνθρωπο τον παίρνεις από το μηδέν και τον κάνεις άξιο στην κοινωνία. Αλλά νομίζω ότι αυτά γίνονται μέρα με τη μέρα.

Έχεις άγχος για τα κιλά σου;

Απολύτως κανένα! Έχω ήδη πάρει δέκα κιλά στο εξάμηνο, που είναι αρκετά, μια και οι γιατροί λένε να παίρνεις δώδεκα σε όλη την εγκυμοσύνη. Δεν θέλω να περνάω το στρες των κιλών στο μωρό. Σε όλη μου τη ζωή πάλευα με ένα πεντάρι κιλά. Νιώθω πολύ ωραία, ίσως γιατί έχει φύγει από πάνω μου η προσπάθεια να φαίνομαι σέξι και όμορφη. Είμαι σίγουρη ότι θα υποφέρω όταν θα πρέπει να χάσω τα κιλά. Θα πεινάσω πολύ.

Έχετε καταλήξει στο όνομα;

Θα περιμένουμε να δούμε με τι μοιάζει και αναλόγως θα αποφασίσουμε!

Θέλετε κι άλλα παιδιά;

Ο Νικόλας θέλει στα καπάκια δεύτερο, για να έχουν μικρή διαφορά ηλικίας. Εγώ προτείνω υπομονή, να έρθει με το καλό το πρώτο και βλέπουμε!

Η συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη πώς προέκυψε;

Ποτέ δεν σκεφτόμουν ότι θα κάνω τηλεόραση, ήμουν των περιοδικών. Είχα φοβία με το φακό. Πήγα με τη σκέψη ότι θα δουλέψω στη δημιουργική ομάδα και μου είπαν ότι με θέλουν για μπροστά. Δεν είχα ποτέ βλέψεις παρουσιάστριας και ακόμη αισθάνομαι «αλεξιπτωτίστρια». Την πρώτη χρονιά, ήμουν σίγουρη ότι δεν θα τα καταφέρω, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά και είμαστε στον τρίτο χρόνο. Βέβαια, είμαι πάντα στην προστατευτική αγκαλιά της Ελένης. Είναι ο «καπετάνιος» μας. Με εμπιστεύεται τυφλά και αυτό μου δίνει δύναμη.

Σε έχουν πάρει τηλέφωνο να σου παραπονεθούν για σχόλια που έκανες;

Έχω ψυχρανθεί με ανθρώπους που θεωρούν ότι πρόσβαλα φίλους τους. Αν με ρωτήσεις, θεωρώ ότι δεν πρόσβαλα κανέναν. Δεν είμαι στην τηλεόραση για να κάνω δημόσιες σχέσεις, ούτε τοποθετούμαι για την προσωπική ζωή κάποιου ή για πράγματα που δεν ξέρω. Σχολιάζω πάντα την τηλεοπτική παρουσία και μέχρι εκεί. Ο μισθός μου μπαίνει κάθε μήνα για να λέω τη γνώμη μου. Και δεν έχω καθοδηγηθεί ποτέ για κάτι που θα πω. Ή με συμπαθείς ή όχι, δεν μπορώ να υποκριθώ για να κρατήσω τις ισορροπίες.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper