Αρνητικά σχόλια απο τις δηλώσεις της Εύας Αντωνοπούλου

  • 07/11/2012 - MEDIA - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Αρνητικά  σχόλια απο τις δηλώσεις της Εύας Αντωνοπούλου

Σαν ένα όνειρο που το είδα και το έζησα για να ξυπνήσω λίγα χρόνια μετά στην πραγματικότητα. Η εποχή του lifestyle μου μοιάζει με μια πόρτα που άνοιξα κάποτε για να κλείσω οριστικά στη συνέχεια», δηλαδή πέρυσι μιας και η θητεία της σε life style εκπομπές είναι πολύ παλαιότερη και όχι και με ιδιαίτερη επιτυχία.


Ακόμη και στο βιογραφικό στον ΣΚΑΪ η κ. Αντωνοπούλου τονίζει την life style πλευρά, επαναλαμβάνοντας πως γεννήθηκε στο Weymooth της Μεγάλης Βρετανίας, πως λατρεύει τα κέντρα των πόλεων και δεν θα μπορούσε ποτέ να ζήσει μόνιμα στην εξοχή, ενώ λέει πως δούλεψε πρώτα σε τοπικό κανάλι στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας μαγκαζίνο (life style εδώ που τα λέμε), στην ΕΡΤ 3, στον Alpha (με life style εκπομπή, μη ξεχνιόμαστε), στο Ant1 (με life style εκπομπή, μηπως κι απορείτε). Στο βιογραφικό επίσης τονίζεται πως η κ. Αντωνοπούλου «γράφει σε πολλά γυναικεία έντυπα, ελεύθερα θέματα αλλά πάντα με μια έμφαση στα θέματα διατροφής και καλής ζωής» (σ.σ: δε πιανονται στο life style αλλά σε τι; στο διεθνές; Στο αθλητικό; Στο οικονομικό;). Και μετά από τόσες εκπομπές της κ. Αντωνοπούλου που δεν ήταν μόνο life style αλλά οριακές με το gossip, για άλλη μια φορά τα μπερδεύει μεταξύ τους λέγοντας πως «ποτέ δεν με ενδιέφεραν οι άνθρωποι της σόουμπιζ που κατοικούσαν πίσω από αυτή και ποτέ δεν είχα την περιέργεια να κοιτάζω μέσα από την κλειδαρότρυπα τη ζωή τους».
Θα ξαναέκανε όμως μια εκπομπή τέτοιου είδους –χαμηλού life style, μακριά από μας- αν τα λεφτά ήταν καλά; «Όχι» τονίζει η πολιτική αναλύτρια, «αν το έκανα θα ήμουν ασυνεπής στα βαθύτερα θέλω μου και στις προσπάθειες τόσων ετών. Για εμένα σημασία δεν έχουν τα χρήματα αλλά ο τρόπος με τον οποίο τα βγάζεις»!

 Εδώ που τα λέμε κύρια Αντωνοπούλου οι πολύχρονες προσπάθειες ήταν επικεντρωμένες σ΄ αυτό ακριβώς που δε θέλετε τώρα, ενώ στην Ελλάδα που οικονομικά στενάζει με την ανεργία, τη φτώχεια και τους μισθούς για τους τυχερούς που έχουν δουλειά των 580 ευρώ, το να μην έχουν σημασία για σας τα χρήματα, αλλά μόνο τα «θέλω» σας θα ήταν οριακά τραγικό, αν δεν ήταν κορυφαία γελοίο!
Αν θεωρηθεί μάλιστα αποκορύφωμα σας ως επαγγελματική καταξίωση δίπλα στον κ. Μπογδάνο η συνέντευξη στον κ. Κασιδιάρη, που ήσασταν βούτυρο στο ψωμάκι του, μη ξεχνάτε πως πολύ μας διασκεδάσατε με ερωτήσεις σαν εκείνη την: «Πως αφήνουν τους Έλληνες ανέργους οι ξένοι; Γνωρίζετε εσείς, Έλληνες να δουλεύουν στα φανάρια; Πείτε μου γνωρίζετε Έλληνες να δουλεύουν στα φανάρια; Χωρίς να θέλω να πω τίποτα για τους Έλληνες». Το καταλάβαμε! Χωρίς να θέλετε να πείτε τίποτα, σκέτο…


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper