Ιωσήφ Μαρινάκης: " To πάρτι που γινόταν το παρελθόν στην τηλεόραση τελείωσε". Μια συνέντευξη αποκαλυπτική!

Ιωσήφ Μαρινάκης:  To πάρτι που γινόταν το παρελθόν στην τηλεόραση  τελείωσε. Μια συνέντευξη αποκαλυπτική!

Ποιος είπε ότι οι γοητευτικοί άνδρες και δη οι πρωταγωνιστές του θεάτρου και της τηλεόρασης μπαίνουν στην κουζίνα μόνο για φαγητό; Ο Ιωσήφ Μαρινάκης αποδεικνύει ως προσωπικότητα και ως παρουσιαστής στο παρελθόν , –απ’ την οθόνη του Star και τους «Νηστικούς πράκτορες»- ότι είναι ένας αξιόλογος και μάγειρας. Ο καλός ηθοποιός δεν άρχισε πρώτη φορά «τα μαγειρέματα» χάρη στη συμπαρουσίαση με τη διεθνούς φήμης σεφ, Ντίνα Νικολάου.

Πολλά χρόνια πριν, είχε σπουδάσει σε σχολή μαγειρικής αλλά στη συνέχεια άφησε τα πάντα για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα που ήταν η υποκριτική. Με πορεία αξιοζήλευτη στη τηλεόραση, και στο θέατρο έχει καταφέρει να κάνει μεγάλη επιτυχία και να είναι απο τα τυχερά παιδιά που έχει πάντα δουλειά και μάλιστα με πολύ καλές κριτικές. Σήμερα στο Newspistol μιλάει έξω απο τα δόντια για την οικονομική κρίση, για την θεατρική παράσταση  " Σ αγαπάω αλλά" που πρωταγωνιστεί, αλλά και το επιχειρηματικό του χτύπημα που πέτυχε σε χρόνο ρεκόρ.


- Έτοιμα τα διαβατήρια Ιωσήφ; Άν δε κάνω λάθος όλος ο θίασος πάει Αμερική

Δε κάνεις λάθος. Είναι μεγάλη μας χαρά που θα βρεθούμε στην ελληνική ομογένεια. Είναι η πρώτη φορά που πηγαίνω και το περιμένω πως και πως. Μου είχε γίνει μια πρόταση πριν 4-5 χρόνια όταν παίζαμε το σίριαλ " Της αγάπης μαχαιριά" για να πάω Καναδά σε ένα σύλλογο Κρητών αλλά δε τα κατάφερα. Η αλήθεια είναι οτι αντιμετωπίζω με πολύ τράκ αυτή την ευκαιρία να παίξουμε με την Αλεξάνδρα, τον Αλέξανδρο και την Μαριάννα μπροστά στο κοινό της ομογένειας. Νομίζω οτι είναι διαφορετικοί απο εμάς. Το βλέπεις με περισσότερο σεβασμό γιατί νομίζουν οτι η Ελλάδα είναι κάτι άλλο απο αυτό που πιστεύουμε εμείς.

- Γιατί η Ελλάδα δέχεται τόσο μεγάλο πόλεμο και σκληρή κριτική απο το σύνολο των Ευρωπαικών κρατών;

Γιατί αν υποτάξουν την Ελλάδα θα μπορέσουν να υποτάξουν όποιον άλλον θέλουν. Διαλέξανε δύσκολο πειραματόζωο και οι Έλληνες έχουν μάθει στα δύσκολα να τα καταφέρνουν.

- Έχεις βάλει τον εαυτό σου σε μια διαδικασία σκέψης οτι και εσύ σαν Έλληνας είσαι "τελειωμένος" με όλα όσα βιώνεις καθημερινά;

Δε μπορώ να δω αισιόδοξα τα πράγματα. Δε γίνεται σε καμία περίπτωση να στο πω αυτό. Σαν Κρητικός όμως δε το βάζω κάτω και το παλεύω. Ούτε στα θέλω μου, ούτε επαγγελματικά, ούτε προσωπικά μπορώ να υποταχτώ και να παραδώσω τα όπλα.Το μοναδικό πράγμα που με προβληματίζει είναι η οικογένεια και που θα βάλω σε αυτό τον κόσμο ένα παιδί που θα κάνω. Αλλά απο την άλλη πλευρά να πούμε τέλος και στην δημιουργία οικογένειας; Ε, οχι...

- Άρα νιώθεις τυχερός που έχεις δουλειά φέτος...

Πάρα πολύ. Όποιος έχει τώρα δουλειά έχει διακαίωμα να χαμογελάει. Ίσως οι φίλοι μας στην Αμερική να είναι σε διαφορετική μοίρα και να μην καταλαβαίνουν το μέγεθος της ζημιάς εδώ αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Παράλληλα με τον κουνιάδο μου τον Δημήτρη Καλπάκη έχουμε κάνει μια εταιρία στο Ίντερνερ το vargancy .gr και πουλάμε ρούχα σε πολύ καλές τιμές και με εκφράζει 100%. Και κακά τα ψέμματα είναι ένα αποκούμπι μιας και είναι ένα συμπλήρωμα στο εισόδημά μου απο τη στιγμή που έχω θεατρική δουλειά αυτή τη χρονιά.

- Για τηλεόραση να μιλήσουμε ή είναι μια ιστορία με ημερομηνία λήξης;

Η τηλεόραση είναι τελειωμένη υπόθεση αυτή τη στιγμή. Αποκλείεται να υπάρξει το πάρτυ που γινόταν τα παλιά χρόνια. Ακόμη και εκείνη η περίοδος είχε υπερβολές και ίσως είναι και ο λόγος που φτάσαμε εδώ. Μας συνέφερε όλους αυτή η κατάσταση και βγάλαμε χρήματα. Αλλά σήμερα περάσαμε σε μια άλλη εποχή με τα σίριαλ απο Τουρκία κλπ. Δε ξέρω πραγματικά τι να πω. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

 - Παρόλο που μιλάμε για κρίση, γιατί φέτος βλέπουμε τόσες θεατρικές παραστάσεις και νυχτερινά σχήματα;

Που βρίσκουν τα λεφτά οι επιχειρηματίες;Υπάρχει προσπάθεια θα σου πω εγώ. Θέλουν να επενδύσουν και να κάνουν πράγματα γιατί η τέχνη σε περιόδους κρίσης ανθίζει. Αυτό είναι αποδεδειγμένο. Αυτό είναι όμορφο και αισιόδοξο γιαί υπάρχει πληθώρα επιλογών για το κοινό στο θέατρο ή σε κάποιο σχήμα με τραγουδιστές που μου ανέφερες. - Κάνεις σχέδια ή δε προγραμματίζεις πράγματα; Το μότο μου είναι " Όπου κοιτάζεις πας" και αυτό στο λέω για να καταλάβεις οτι πάντα κοιτάζω κάπου. Αλλά θέλω να ζω τη κάθε στιγμή όμορφα και ευχάριστα.

 - Έχεις κλέψει το κράτος εσύ. Εννοώ αν έχεις κινηθεί να κάνεις μαύρο χρήμα χωρίς να το δικαιολογήσεις.

Όχι ποτέ. Με πιστεύεις; Δε το παίζω πατριώτης και εθνικόφρων αλλά μου αρεσει να είμαι νόμιμος. Θέλω να κοιμάμαι ήσυχα το βράδυ και να μην είμαι με ένα βραχνά μήπως με πιάσουν επειδή δε πλήρωσα αυτό που μου αναλογούσε σε φόρο ή φπα. -


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper