Ηλέκτρα Βαλτινού : Μας συστήνεται με το νέο της τραγούδι «Ερωτας και τιμωρία» Η πρόταση της εβδομάδας για την στήλη Νέοι καλλιτέχνες.

Ηλέκτρα Βαλτινού : Μας συστήνεται με το νέο της τραγούδι «Ερωτας και τιμωρία» Η πρόταση της εβδομάδας για την στήλη Νέοι καλλιτέχνες.

 Η Ηλέκτρα, ξεκίνησε τις σπουδές τραγουδιού, στο Εθνικό Ωδείο, όπου και ξεχώρισε για τις εξαιρετικές επιδόσεις της.

Από εκεί, την ανακάλυψε ο Γιώργος Χατζηνάσιος που γρήγορα,την ενσωμάτωσε στην ομάδα των καλλιτεχνών, που συμμετείχε στις συναυλίες του!  Εγινε μουσικός της δάσκαλος και "νονός" της, χαρίζοντας της και το επώνυμο "Βαλτινού", γιατί, όπως έλεγε, ήθελε να αφιερώσει κάτι πολύ όμορφο στον φίλο και συνεργάτη του, Γρηγόρη Βαλτινό.

Εξάλλου, κατά τα λεγόμενα του Χατζηνάσιου, το " Βαλτινου", κάνει έναν όμορφο συνειρμό, "Βάλτη-Νου", δηλαδή, "βάλτην στο νου σου".

Η πορεία της στο τραγούδι, μετράει πάνω από 10 χρόνια και είναι πλούσια σε εμπειρίες και καλές συνεργασίες.  Εχει συνεργαστεί, με μεγάλα ονόματα του λαικού και ελαφρού τραγουδιού, όπως είναι οι:  Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Γιώργος Αλκαίος, Τα Παιδια από την Πάτρα, Αννα Μπιθικώτση, Καίτη Γαρμπή, Διονύσης Σχοινάς, Ζαφείρης Μελάς και πολλούς άλλους, γνωστούς τραγουδιστές.

Εχει εμφανιστεί, σε πολλά μαγαζιά της Αθήνας και της επαρχίας με εξαιρετική επιτυχία, γι' αυτό και τα τελευταία χρόνια είναι βασική τραγουδίστρια στα λαικά προγράμματα.

 Σπουδαία είναι και η συνεργασία της σε διάφορα τραγούδια, με τον Πάνο Φαλάρα, τον Βασίλη Κελαϊδή και τον Χριστόφορο Γερμενή, που της εμπιστεύτηκαν να ερμηνεύσει τραγούδια τους.

Ο συνθέτης και τραγουδιστής Χρήστος Γιαννόπουλος επισης, που μετράει πολυάριθμες επιτυχίες στο ενεργητικό του, με πολύ γνωστούς καλλιτέχνες , έχει ξεχωρίσει την Ηλέκτρα Βαλτινού, για το ταλέντο και την ερμηνεία της και έχουν κοινή συμμετοχή, στο καινούριο CD του, που κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρεία RedFoxMusic, τον Σεπτέμβρη του 2012, με τίτλο ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ 2012. Το τραγουδι  που ερμηνεύει η Ηλεκτρα σε αυτή την συλλογή,ειναι το "Eρωτας και τιμωρια" σε στίχους της Γεωργίας Σιμινή.

Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι εδώ : http://www.youtube.com/watch?v=VIKslxlqZeY


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper