Νέο βιβλίο αποκαλύπτει πώς η οικογένεια του Michael Jackson τον εκβίαζε για λεφτά!

Νέο βιβλίο αποκαλύπτει πώς η οικογένεια του Michael Jackson τον εκβίαζε για λεφτά!

Σύμφωνα με τη νέα του βιογραφία παρά το ότι έστελνε τακτικά μεγάλα ποσά στη μητέρα του, όλη η οικογένεια του ζητούσε περισσότερα με τη δικαιολογία ότι τους χρωστάει. Όσο κι αν ο Jackson προσπαθούσε να τους αποφύγει και να απαλλαγεί τόσο η οικογένειά του τον κυνηγούσε.

Είναι χαρακτηριστικό ένα περιστατικό που συνέβη το 2001, λίγο καιρό πριν ο Jackson πραγματοποιήσει μια μεγάλη συναυλία με τη συμμετοχή των αδελφών του. Είχε κανονιστεί όλη η οικογένεια να λάβει ως αμοιβή κάποια χρήματα για τη συμμετοχή της στη συναυλία. Όταν όμως ο Jermain Jackson (στη φωτό με τον αδελφό του Michael) διάβασε σε άρθρο ότι ο αδελφός του θα έβγαζε 10 εκατομμύρια δολάρια από τη συναυλία, όλη η οικογένεια άρχισε να εκβιάζει τον Michael να δώσει περισσότερα. Ο Jackson προσπάθησε να τους αποφύγει από το να τον αναγκάσουν να υπογράψει κάτι τέτοιο και για να τους αποφύγει κρύφτηκε μαζί με την 4 χρονών Paris και τον 3 χρονών Prince, τα παιδιά του, σε μια κρύπτη στο σπίτι του στη Neverland την ίδια στιγμή που ο πατέρας, η μητέρα και κάποια από τα αδέρφια του κυριολεκτικά μπούκαραν στο σπίτι. Ο Jackson τηλεφώνησε έντρομος στον μάνατζέρ του ζητώντας βοήθεια!



/
Η έριδα για τα περιουσιακά στοιχεία του Jackson συνεχίστηκε όπως ήταν φυσικό και μετά το θάνατό του. Σύμφωνα με τη νέα του βιογραφία, τα αδέλφια του και κυρίως η La Toya, μετά το θάνατό του, μπήκαν στο σπίτι του και γέμιζαν βαλίτσες με μετρητά, την ίδια στιγμή που τα παιδιά του προσπαθούσαν να τους διώξουν.

Όπως ισχυρίζεται ο συγγραφέας του βιβλίου Randall Sullivan, η αιτία που ο Jackson άλλαζε τόσο ριζικά την εμφάνισή του ήταν η ατέρμονη προσπάθειά του να κρυφτεί από την οικογένειά του. Μάλιστα ισχυρίζεται ότι σε μια ντουλάπα του ο Michael διατηρούσε μια τεράστια γυάλα με μύτες τις οποίες χρησιμοποιούσε για να μασκαρευτεί και να ξεφύγει και από τους παπαράτσι!


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper