Γ. Πανούσης: «Οι κουκουλοφόροι θέλουν νεκρό»! [ΒΙΝΤΕΟ]

Γ. Πανούσης: «Οι κουκουλοφόροι θέλουν νεκρό»! [ΒΙΝΤΕΟ]

Βίντεο από τα πρόσφατα επεισόδια στα Εξάρχεια, "ανέβασαν" σε γνωστό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, οι ίδιοι οι αντιεξουσιαστές, στο οποίο έχουν καταγράψει τις μάχες σώμα με σώμα με τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ την ίδια ώρα, ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, προειδοποιεί, πως οι αντιεξουσιαστές θέλουν έναν "νέο Γρηγορόπουλο" (!), ξεκαθαρίζοντας, ταυτόχρονα, πως ο μοναδικός που μπορεί να δώσει λύση στο μεγάλο αυτό θέμα, είναι ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ενώ δε διστάζει να "απειλήσει" ακόμη και με παραίτηση, «εάν συνεχιστεί η αοριστία που επικρατεί ως προς τις πολιτικές, δεν έχει νόημα η παρουσία μου στο Υπουργείο. Ξέρω από "βελούδινα" διαζύγια», όπως αναφέρει, χαρακτηριστικά, στη συνέντευξη που έδωσε στη Real news.

«Οι κουκουλοφόροι θέλουν νεκρό για να επιχειρήσουν ένα νέο Δεκέμβριο 2008, όσο και αν η υπόθεση Γρηγορόπουλου ήταν τελείως διαφορετική. Τα αιτήματα των καταληψιών δεν είναι τα συνήθη. Είναι πολιτικά. Και η πολιτεία δεν μπορεί να διαπραγματεύεται με τρομοκράτες» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Πανούσης και καλεί τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να έρθει σε ρήξη με τη μειοψηφία εντός του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και να λάβει αποφασιστικά μέτρα, για την αποκατάσταση της τάξης και της ασφάλειας των πολιτών. 

«Ήρθε η ώρα του Αλέξη Τσίπρα. Μόνο ο ίδιος ο Πρωθυπουργός μπορεί να λύσει το πρόβλημα ολοκληρώνοντας και επιβάλλοντας μια οριστική πολιτική γραμμή στο θέμα. Θα παίξει με το 4% των "έξαλλων" ή με το υπόλοιπο 32% που τον ψήφισε, τους σοβαρούς, συντηρητικούς και προοδευτικούς πολίτες; Με ποιούς θα πάει και ποιούς θα αφήσει είναι το θέμα» αναφέρει. 

Μάλιστα "απειλεί" με παραίτηση εάν δεν ξεκαθαρίσει η πολιτική της Κυβέρνησης! «Εάν συνεχιστεί η αοριστία που επικρατεί ως προς τις πολιτικές, δεν έχει νόημα η παρουσία μου στο Υπουργείο. Ξέρω από βελούδινα διαζύγια» σημειώνει. 

Αναφορικά με το βίντεο των αντιεξουσιαστών, τους δείχνει να εφορμούν, επιχειρούν αλλά και καταφεύγουν - όταν δέχονται επίθεση από αστυνομικούς - μέσα στο Πολυτεχνείο, κάνοντας χρήση της πλαϊνής πόρτας αυτού!

Επίσης, οι κουκουλοφόροι καίνε την Ελληνική σημαία, που έχουν δέσει στα κάγκελα, δίπλα στην πόρτα που χρησιμοποιούν, προκειμένου να μπαίνουν και να βγαίνουν από το κτήριο του Πολυτεχνείου.  

Το οπτικό υλικό είναι "τραβηγμένο" από παρόντα στα επεισόδια αντιεξουσιαστή, κατάλληλα επεξεργασμένο στη συνέχεια, υλικό που απεικονίζει τις πραγματικές κατά καιρούς μάχες μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών, με την ανταλλαγή βομβών μολότοφ, αντικειμένων, τη ρίψη χειροβομβίδων κρότου - λάμψης, κάψιμο κάδων απορριμμάτων και λοιπών πράξεων, που "στήνουν" ένα πραγματικό σκηνικό ατέρμονου πολέμου, κατά τα πρόσφατα γεγονότα της Μ. Τρίτης 7 Απριλίου και τη μεγάλη πορεία 1.500 - 2.000 αντιεξουσιαστών στο Κέντρο της Αθήνας και τα όσα ακολούθησαν μετά την ολοκλήρωσή της.

Το βίντεο


Προέλευση: epoli.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper