Ακτινογραφία του νέου σίριαλ απο την Τουρκία που έρχεται στο Μega.

  • 16/11/2012 - MEDIA - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Ακτινογραφία του νέου σίριαλ απο την Τουρκία που έρχεται στο Μega.

 Διαβάστε περισσότερα http://tvnea.blogspot.com/2012/11/mega_7127.html#ixzz2CGcOCBTt
http://tvnea.blogspot.com/
Under Creative Commons License: Attribution

Ένας νέος έρωτας έρχεται να μας συγκλονίσει από την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012 στις 16:50. Μετά από την επιτυχημένη σειρά «Μοιραίος Έρωτας», μία νέα δραματική σειρά τούρκικης παραγωγής προστίθεται στο απογευματινό πρόγραμμα του Mega με τίτλο «Το Κορίτσι που Αγάπησα» (Bir Çocuk Sevdim). Η σειρά θα μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:50.

Η Μινέ είναι το νεότερο μέλος μιας μεσοαστικής οικογένειας που ζει στην Κωνσταντινούπολη. Ο Σινάν είναι ο μοναχογιός μιας μεγαλοαστικής οικογένειας επιχειρηματιών. Μόλις αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο και ετοιμάζεται για τις μεταπτυχιακές σπουδές του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Μινέ και ο Σινάν, παρά τις ταξικές τους διαφορές, έχουν δώσει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Η αγάπη της Μινέ και του Σινάν έρχεται αντιμέτωπη με προκαταλήψεις και παραδόσεις αιώνων αλλά και με την οργή και το μίσος των δικών τους ανθρώπων. Ο πατέρας της Μινέ, Τουράν, είναι πιστός οικογενειάρχης, αγαπά πολύ και φροντίζει τη γυναίκα του, τον γιο του και τις δύο κόρες του, είναι, όμως, ευλαβικά προσκολλημένος στα αυστηρά ήθη και έθιμα της συντηρητικής τουρκικής κοινωνίας. Η τιμή και η υπόληψή του, αλλά και των μελών της οικογένειάς του, είναι πάνω και πέρα από όλα. Οι δύο νέοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις οικογένειές τους, οι οποίες θα προσπαθήσουν να ρυθμίσουν τη ζωή τους.

Η αγάπη της Μινέ και του Σινάν θα σταθεί αφορμή για μια σειρά δραματικών γεγονότων που θα μετατρέψουν τις ζωές όλων σε εφιάλτη. Μπορούν να τα καταφέρουν ή θα μπλεχτούν στα γρανάζια των αυστηρών ηθών και εθίμων της πατριαρχικής οικογένειας;
Λίγα λόγια για τους βασικούς χαρακτήρες:

Μινέ (Gülcan Arslan)


Είναι το νεότερο μέλος μιας μεσοαστικής οικογένειας που ζει στην Κωνσταντινούπολη. Είναι περίπου 17 ετών και μια από τις καλύτερες μαθήτριες του σχολείου της. Είναι πολύ ερωτευμένη με τον Σινάν, με τον οποίο έχει δώσει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Η απουσία του Σινάν στην Αμερική για σπουδές, είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για την ίδια που προσπαθεί να βρει τρόπους να το ξεπεράσει. Δεν γνωρίζει, όμως, πως τα πραγματικά προβλήματα θα δημιουργηθούν όταν οι γονείς τους μάθουν για το δεσμό τους και για κάτι ακόμα που τους δένει για πάντα.


Σινάν (Hakan Kurtaş)


Είναι ο μοναχογιός μιας μεγαλοαστικής οικογένειας επιχειρηματιών. Μόλις αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο και ετοιμάζεται για τις μεταπτυχιακές του σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Λατρεύει τη Μινέ και ονειρεύεται να ζήσει τη ζωή του στο πλάι της. Δεν μπορεί να την αποχωριστεί και γι’ αυτό της προτείνει όταν τελειώσει το Λύκειο να τον ακολουθήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όταν, όμως, ο πατέρας του μαθαίνει το δεσμό του και τη σοβαρότητα της κατάστασης, μεσολαβεί και προσπαθεί να χωρίσει το ζευγάρι.

Τιμούρ (Bülent İnal)

Είναι ιδιοκτήτης αντιπροσωπείας αυτοκινήτων και εξουσιοδοτημένου συνεργείου στο οποίο εργάζεται ο πατέρας της Μινέ. Είναι χωρισμένος και έχει μια κόρη. Μυστηριώδης άνθρωπος, γοητευτικός, εσωστρεφής και αυστηρός. Ερωτεύεται κεραυνοβόλα τη Μινέ και θα προσπαθήσει να την κατακτήσει.


Τουράν (Çetin Tekindor)
Ο πατέρας της Μινέ. Πιστός οικογενειάρχης και αυστηρών αρχών άνθρωπος. Αγαπά πολύ και φροντίζει τη γυναίκα του, τον γιο του και τις δύο κόρες του• είναι όμως προσκολλημένος στα αυστηρά ήθη και έθιμα της συντηρητικής τουρκικής κοινωνίας. Η τιμή και η υπόληψή του αλλά και των μελών της οικογένειας του είναι πάνω και πέρα από όλα. Όταν, λοιπόν, μαθαίνει για την κρυφή ζωή της Μινέ παθαίνει σοκ.

Εσμαχάν (Şefika Ümit Tolun)
Η μητέρα της Μινέ, μια γυναίκα μεγαλωμένη με τις αξίες της πατριαρχικής οικογένειας, της συντηρητικής Τουρκίας όπου η γυναίκα ζει στη σκιά του άνδρα. Αγαπά πολύ και φροντίζει ευλαβικά τον σύζυγό της και τα παιδιά της αλλά ο λόγος της είναι ανίσχυρος.

Εμινέ (Onuryay Evrentan)

Η μεγαλύτερη αδελφή της Μινέ και αντίζηλός της. Η Εμινέ θεωρεί πως η αδελφή της αποτελεί πάντα το επίκεντρο της προσοχής όλων γιατί είναι πιο όμορφη, πιο έξυπνη και περισσότερο αγαπητή. Η ίδια αισθάνεται πως δεν έτυχε ποτέ ιδιαίτερης φροντίδας εξαιτίας της έλλειψης των παραπάνω προσόντων. Την ψυχολογία της επιβαρύνει και το γεγονός πως σύμφωνα με τις τουρκικές παραδόσεις, θεωρείται γεροντοκόρη λόγω ηλικίας. Προσπαθεί να βρει τον σύντροφο της ζωής της και νιώθει πως αυτός είναι ο εργοδότης του πατέρα της, ο Τιμούρ, ο οποίος, όμως, είναι ερωτευμένος με τη Μινέ!

Σουρεγιά (Arzu Gamze Kilinç)

Η θεία της Μινέ και αδελφή της Εσμαχάν, στην οποία η Μινέ έχει μεγάλη αδυναμία. Εξαιτίας του επαναστατικού χαρακτήρα της και των πρωτοποριακών ιδεών της, ο Τουράν την αντιπαθεί βαθύτατα και μονίμως συγκρούεται μαζί της καθώς μεταξύ άλλων θεωρεί πως αποτελεί πολύ κακό πρότυπο για τα παιδιά του. Η Σουρεγιά ζούσε για αρκετά χρόνια στη Γερμανία, αποφασίζει, όμως, να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη για να ψάξει τα ίχνη του αγνοούμενου συζύγου της, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία κατά τη διάρκεια διαδήλωσης, στην οποία συμμετείχαν και οι δύο, στα φοιτητικά τους χρόνια.


Ερντάλ (Ulaş Ìnan Torun)
Ο αδελφός της Μινέ. Συμπεριφέρεται σαν αιώνιος έφηβος και δεν αναλαμβάνει τα ηνία της ζωής του.


Μπεκίρ (Saydam Yeniay)
Ο πατέρας του Σινάν. Από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της Τουρκίας και γνήσιος εκφραστής της καπιταλιστικής εξουσίας. Όταν μαθαίνει το δεσμό του γιου του καθώς και τη σοβαρότητα της κατάστασης, κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να χωρίσει για πάντα τους δύο νέους.
Λίγα λόγια για τα πρώτα επεισόδια:

Ο πατέρας της Μινέ, Τουράν, εξοργίζεται όταν μαθαίνει ότι η κόρη του έχει δεσμό με τον Σινάν. Την επιπλήττει πολύ αυστηρά και της απαγορεύει να βγει από το σπίτι. Την ίδια αντίδραση θα έχει και ο πατέρας του Σινάν, Μπεκίρ, όταν πληροφορείται τη σχέση των δύο παιδιών. Γι’ αυτόν ο λόγος είναι διαφορετικός: η οικονομική κατάσταση της οικογένειας της Μινέ, η οποία δεν ταιριάζει με τη δική τους.
Η μεγαλύτερη αδερφή της Μινέ, η Εμινέ, είναι πολύ ερωτευμένη με τον εργοδότη του πατέρας της, τον Τιμούρ. Ο τελευταίος, αντίθετα, ερωτεύεται τρελά τη Μινέ και κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει. Σύμμαχό του σ’ αυτή την προσπάθεια έχει τον Τουράν.
Μία κρυφή έξοδος της κοπέλας για να συναντήσει τον αγαπημένο της οδηγεί την κατάσταση στα άκρα: η Μινέ καταρρέει, ο πατέρας της παθαίνει έμφραγμα και ο Μπεκίρ ανακοινώνει στον Σινάν ότι πρέπει να φύγει άμεσα για τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Οι δύο νέοι βρίσκονται σε αδιέξοδο…

Πρωταγωνιστούν: Gülcan Arslan (Μινέ), Hakan Kurtaş (Σινάν), Bülent Ìnal (Τιμούρ), Çetin Tekindor (Τουράν), Şefika Ümit Tolun (Εσμαχάν), Onuryay Evrentan (Εμινέ), Arzu Gamze Kilinç (Σουρεγιά), Ulaş Ìnan Torun (Ερντάλ), Ezgi Çelik (Αϊτέν), Cansu Koç (Φουντά), Ìlayda Alişan (Μερβέ), Gülçin Santircioğlu (Σαμπαχάτ), Uğur Demirpehlivan (Σεβίμ), Songül Bayoğlu (Νουρκιάν), Saydam Yeniay (Μπεκίρ, πατέρας Σινάν), Mine Tüfekçioglu (μητέρα Σινάν), κ.ά.

Σκηνοθεσία: Cevdet Mercan
Σενάριο: Gaye Boralioğlu

πηγή tv nea blogspot


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper