Μαλλιοτραβιούνται οι Χαλκιδέες και για ποιο λόγο; (video)

Μαλλιοτραβιούνται οι Χαλκιδέες και για ποιο λόγο; (video)

Ένα ... βήμα πριν το μαλλιοτράβηγμα έφτασαν η βουλευτής Φωτεινή Πιπιλή και γυναίκα υπάλληλος της Βουλής την επεισοδιακή βραδιά της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, λίγο πριν την απόσυρση της διάταξης Στουρνάρα, η οποία καταργούσε πολλά από τα προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής.


Μπορεί το μαλλιοτράβηγμα να αποφεύχθηκε στο παρά πέντε, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Αθηναϊκών Μέσων Ενημέρωσης, αλλά μας έδωσε την αφορμή για το σημερινό ρεπορτάζ. Ρωτήσαμε Χαλκιδέες και όχι μόνο, που συναντήσαμε στην οδό Αβάντων:

Έχετε φτάσει ποτέ στα πρόθυρα να μαλλιοτραβηχτείτε με κάποια άλλη;



Η Ιωάννα Τσαγκαδάκη, από το Προκόπι, δήλωσε: " Ποτέ δεν θα άφηνα τον εαυτό μου να πέσει τόσο χαμηλά και για κανένα απολύτως λόγο. Τέτοιου είδους συμπεριφορές δείχνουν έλλειψη επιπέδου και δεν μπορώ ούτε να τις φανταστώ."



Η Αμαλία Λιάσκου και η Θεοδώρα Κηρύκου είναι φίλες, αλλά δεν έχουν την ίδια άποψη. Η Αμαλία είναι πιο χαμηλών τόνων και μας λέει: " Δεν τσακώνομαι ποτέ και με κανένα, άρα δεν θα έφτανα στο σημείο να κάνω κάτι τέτοιο."

Η Θεοδώρα θα ήθελε ορισμένες φορές να ... πιάσει κάποιες από το μαλλί, αλλά δείχνει αυτοσυγκράτηση και τονίζει: " Είναι μερικές κοπέλες τόσο δήθεν, που τους χρειάζεται μαλλιοτράβηγμα, αλλά δεν το θεωρώ σωστό να κάνω κάτι τέτοιο και συγκρατούμαι."



"Δεν είναι του χαρακτήρα μου να μαλλιοτραβιέμαι, οπότε δε νομίζω ποτέ στη ζωή μου να φτάσω σε τέτοιο σημείο" τόνισε η Μαγδαληνή Μωϋσίδη, χωρίς να προσθέσει κάτι άλλο.



Τελικά δεν υπάρχει Χαλκιδέα, που να έχει μαλλιοτραβηχτεί, σκεφτόμασταν ώσπου συναντήσαμε  την Γιάννα Βασιλείου και την Μαρία Αναγνωστάκη, οι οποίες δεν δίστασαν να παραδεχτούν ότι έχουν μαλλιοτραβηχτεί και μάλιστα άσχημα.

Η Γιάννα μας λέει σχετικά: " Εγώ πιάστηκα μαλλί με μαλλί με άλλη κοπέλα, για ένα αγόρι και δεν της άφησα ούτε ...τρίχα στο κεφάλι." Η Μαρία εξομολογείται: " Εγώ μαλλιοτραβήχτηκα εξαιτίας ενός κουτσομπολιού. Μία γνωστή μου διέδιδε φήμες σε βάρος μου, που δεν ίσχυαν σε καμία περίπτωση. Τα είχε βγάλει όλα από τα μυαλό της και εγώ της έβγαλα τα μαλλιά, για να μάθει..." 

Αντί άλλου επιλόγου στο ρεπορτάζ, δείτε ένα απολαυστικό μαλλιοτράβηγμα από το γνωστό σήριαλ "Μαύρα μεσάνυχτα", που προβλήθηκε πρόσφατα σε επανάληψη από το Mega.


Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper