Η Λίτσα Γιαγκούση ανέβασε το κέφι στα ύψη στο Noiz Club! Φωτογραφικό υλικό.

  • 18/11/2012 - SHOWBIZ - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Η Λίτσα Γιαγκούση ανέβασε το κέφι στα ύψη στο Noiz Club! Φωτογραφικό υλικό.

Την τιμητική της είχε την περασμένη Κυριακή η μοναδική Λίτσα Γιαγκούση που κάνει δυναμική επανεμφάνιση με νέο τραγούδι και νέο video clip “Θεός που με ξέχασε”. Με την μουσική αυτή αφορμή πραγματοποίησε ένα δυνατό live πρόγραμμα, με σκοπό…τι άλλο ; να δώσει μια χαρούμενη νότα στο θολό τοπίο, που επικρατεί.

Λίγο μετά τις 23:30 και οι μουσικοί παίρνουν “ετοιμοπόλεμη” θέση και το πρόγραμμα προμηνύεται θερμό. Ένα ποτ-πουρί από μεγάλες επιτυχίες της Λίτσας με solo μπουζούκι έρχεται για ζέσταμα.

Το πρόγραμμα ανοίγει η πολλά υποσχόμενη Μαρία Σχοινά, που εκτός από πολύ καλή εμφάνιση, διαθέτει και ξεχωριστή φωνή. Με τις εμπορικές επιτυχίες της εποχής “Γυρίσματα”, “Baby it’s over” “Reggaeton”, “Εγώ θα τραγουδήσω”, “Στόχος”, “Γύρω από το όνειρο” κάνει δυναμική είσοδο.

Μαρία Σχοινά

Λίγο μετά τις 12 και στο club προστίθενται όλο και περισσότεροι fans, που ήρθαν να ακούσουν την μοναδική Λίτσα Γιαγκούση. Με μια ιδιαίτερα σέξυ και αποκαλυπτική εμφάνιση αποσπά το μεγάλο χειροκρότημα του κοινού. Η υποδοχή θερμή και η αναμονή έκδηλη. 20 χρόνια καριέρας είναι αυτά με πολλές επιτυχίες που λίγο πολύ όλοι ταυτιστήκαμε. Και ιδιαίτερα την εποχή των “ελληνάδικων” στα μέσα της δεκαετίας ’90 που η Λίτσα σάρωνε στην κυριολεξία με τα τραγούδια της.

Η αρχή γίνεται με το “Κέρνα φαρμάκι”, “Όταν μια γυναίκα”, “Έκλαψα πόνεσα”, “Ασ’το μην ορκίζεσαι”. Με το άκουσμα όμως της “Απιστίας”, του “Αεροπλάνου” και του “Χαλάλι σου” γίνεται πανικός. Συνεχίζουμε με το “Λιμανάκι”, “Τα χιλιόμετρα”, και το “Βρέχει”.Θέλετε κι άλλα ; Ακολουθεί και το δεύτερο πρόγραμμα με hot λαϊκές επιτυχίες και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών. Από Νίκο Οικονομόπουλο “Άκουσα”, μέχρι “Το πρώτο θέμα” του Χάρη Κωστόπουλου, την “Πριγκηπέσα” τoυ Μάλαμα, αλλά και το ποπ “Δαχτυλικά αποτυπώματα” του Χρήστου Δάντη.

Η Λίτσα που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τα τραγούδια της απέδειξε με αυτή της την εμφάνιση πως με την απλότητα, το χαμόγελο, την αγάπη και το σεβασμό προς το κοινό της και φυσικά με όπλο την χαρακτηριστική της φωνή μπορεί κανείς να κερδίσει πολλά, χωρίς τυμπανοκρουσίες και εντυπωσιασμούς.

Βραδιές Κυριακής και για ακόμη μια φορά το Club Noiz στο Γκάζι συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τις guest live εμφανίσεις αγαπημένων μας καλλιτεχνών και το πάρτυ δεν σταματά.

Πολύ σύντομα έρχεται στο tralala και η αποκαλυπτική συνέντευξη που μας παραχώρησε η Λίτσα Γιαγκούση, αλλά και το νέο της clip, που θα το δείτε πρώτοι εδώ !

Stay tuned λοιπόν.

πηγή tralala.gr


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper