Φαίη και Γιώργος: Τα παρελειπόμενα από τη βάφτιση του μικρού Δημήτρη Λιάγκα

Φαίη και Γιώργος: Τα παρελειπόμενα από τη βάφτιση του μικρού Δημήτρη Λιάγκα

H Φαίη μαζί με τη Φεβρωνία είχαν οργανώσει εδώ και καιρό, με πολλή αγάπη, τα πάντα στην εντέλεια για τη σημαντική αυτή μέρα. Μαργαρίτες, άνθη χαμομηλιού, απαλό φωτεινό κίτρινο και πράσινο της μέντας πρωταγωνιστούσαν στη διακόσμηση του χώρου που είχε ετοιμαστεί για να υποδεχτεί το νεαρό πρωταγωνιστή της βραδιάς.

fay

Ο μικρότερος γιος της οικογένειας Λιάγκα, που στις 12 Μαΐου έγινε 1 έτους, θα έπαιρνε και επισήμως το όνομά του: Δημήτρης,
το όνομα του μπαμπά της Φαίης.

Λίγο πριν τις 19.00, αγαπημένοι φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες του Γιώργου και της Φαίης άρχισαν να προσέρχονται στο Island περνώντας την παραμυθένια πύλη από αστέρια –κατασκευή της Φεβρωνίας– στην είσοδο.

fay2

Λίγο μετά τις 19.00, είχαμε όλοι συγκεντρωθεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου, παρουσία του σεβασμιότατου μητροπολίτη Τήνου, Σύρου, Μυκόνου κ. Δωρόθεου Β’, που είχε παρευρεθεί και στη βάφτιση του Γιάννη (πριν από τρία χρόνια στην Τήνο).

Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, ο μικρούλης δεν έκλαψε λεπτό (ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση, καθώς ούτε ο Γιαννάκης είχε κλάψει στη βάφτισή του). Ήταν ήρεμος, χαρούμενος και έδειξε να απολαμβάνει ακόμα και τη στιγμή που μπήκε στην κολυμπήθρα, πριν επιστρέψει στη ζεστή και ασφαλή αγκαλιά της μαμάς του.

O μικρούλης Δημήτρης φαινόταν πολύ ευτυχισμένος στην αγκαλιά της μαμάς του.

fay9

Ο «μεγάλος» Γιαννάκης βρισκόταν συνεχώς δίπλα στο μικρό του αδελφό, περήφανος που συμμετείχε στην όλη διαδικασία, ενώ η Φαίη και ο Γιώργος παρακολουθούσαν με τρυφερότητα το αγοράκι τους σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή.

Όλη η οικογένεια ήταν ντυμένη ασορτί σε τόνους του λευκού και του θαλασσί.

fay10

Στο πλευρό τους βρίσκονταν ο μπαμπάς του Γιώργου, Γιάννης Λιάγκας, και οι γονείς της Φαίης, Εύα και Δημήτρης, μαζί με τον αδελφό της Φαίης, Νότη. Όταν πια το μυστήριο ολοκληρώθηκε, η Φαίη –που είχε αντιληφθεί πως ο μικρούλης πείνασε– του έδωσε ένα στρογγυλό ψωμάκι, το οποίο ο Δημητράκης τίμησε δεόντως!

Η Φαίη, με τον μικρό Δημήτρη, τον αδερφό της και τον πατέρα της.

fay6

Μετά τη βάφτιση, ακολούθησε πάρτι στο Gallery του Island με τις ωραίες μουσικές του Θέμη Γεωργαντά που ανέβηκε στα decks. Τα παιδάκια διασκέδασαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο υπό την επίβλεψη παιδαγωγών, που έπαιξαν μαζί τους δημιουργικά παιχνίδια και ζωγράφισαν, ενώ οι μεγάλοι απόλαυσαν τις λιχουδιές του μπουφέ, έκαναν catch up και στο τέλος της βραδιάς χόρεψαν – με τη Σάσα Σταμάτη και τη Μαίρη Συνατσάκη να δίνουν πρώτες το ρυθμό.

Η Φαίη μαζί με τους νονούς του Γιάννη, Θάνο Παράσχο και τη σύζυγο του, Ντίνα και η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της.

fay4

 

Ο Γιώργος με τη μαμά της Φαίης.

fay7

Οι μπομπονιέρες της βάφτισης, σε υπέροχο mint χρώμα, ήταν από το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο της Θεσσαλονίκης –μάλιστα εκεί είχε παραγγείλει το ζευγάρι και τις μπομπονιέρες του γάμου του. Eίναι κάτι που η Φαίη πάντα το προτείνει, καθώς με αυτό τον τρόπο ενισχύεται το σπουδαίο έργο που γίνεται στο χωριό προσφέροντας στέγη και σωστή ανατροφή σε παιδάκια που έχουν ανάγκη.

Η Φαίη, ο Γιώργος, ο Γιαννάκης, ο Δημητράκης, οι νονοί Σόνια Καζόνι και Σάββας Τζεβελέκης και ο σύζυγος της Σόνια Καζόνι, Θάνος Μαρίνης.

fay8


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper