Χριστίνα Φωκά: H Sexy fashion blogger αποκαλύπτεται....

Χριστίνα Φωκά: H Sexy fashion blogger αποκαλύπτεται....

- Πως αποφασισες και πότε να ασχοληθείς με τον χώρο της μόδας;

Η μητέρα μου είχε την πρώτη σχολή μόδας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κι από τα πρώτα μου χρόνια μου έδινε συμβουλές για το πως να συνδυάσω τα ρούχα μου. Είχα δικό μου στιλ από μικρή χωρίς, όμως, να παρακολουθώ ιδιαίτερα τη μόδα. Το 2009 που ξεκίνησαν τα fashion blogs σκέφτηκα για πρώτη φορά πως αυτό θα ήθελα να το κάνω. Οι συνθήκες τότε δε βοηθούσαν καθώς σπούδαζα Αγγλία και ταξίδευα αρκετά. Στην πραγματικότητα έκανα δειλά βήματα από το 2011, ώσπου το 2012, μετά το πρώτο μου ολοκληρωμένο post, με πλησίασε η εταίρια Blackmilk clothing και μου πρότειναν να συνεργαστούμε. Έκτοτε όλο και περισσότερες εταιρίες ενδιαφέρονται γαι τη δουλειά μου.

- Δημιουργείς ενα fashion blog! Γιατι ο κόσμος και κυρίως οι γυναίκες να μπουν να σε διαβάσουν;

Για μένα είναι πολύ απλό: Διαβάζεις ό,τι σου αρέσει και σε εμπνέει. Δημιουργώ outfit looks σύμφωνα με τη διάθεσή μου. Από αρκετά εκκεντρικά ή παιχνιδιάρικα ως αρκετά elegant. Αν η δική μου αγάπη για το street fashion σε διασκεδάζει, τότε read my blog!

- Φοβήθηκες μηπως πουν κοπέλες απο τον χώρο κοίτα η Χριστίνα γινεται ξαφνικα fashion blogger; Είχες πόλεμο;

Η αλήθεια είναι πως όταν ξεκίνησα το blog δεν υπήρχαν άλλες fashion blogger στην Ελλάδα. Δεν είμαι μοντέλο, επομένως δεν υπάρχει για μένα ανταγωνισμός ανάμεσα σε μοντέλα και το blog μου. Επειδή μέρος της δουλειάς μου είναι το art direction συνεργάζομαι πολύ συχνα με μοντέλα και η σχέση μας είναι άψογη.

-  Τι είναι αυτό που φοριέται αυτές τις ημέρες στα ρεβεγιόν Χριστίνα; Τι είναι στην μόδα ;

Δύσκολη απάντηση. Στη μόδα είναι πάρα πολλά πράγματα. Το ζήτημα είναι να φοράμε ό,τι μας αρέσει και μας ταιριάζει ξεχνόντας τί προστάζει η μόδα. Μπορείς να φορέσεις τα αγαπημένα σου sneakers και να είσαι καλοντυμένη σε ένα ρεβεγιόν! Δύο κανόνες : Balance is Style. If you like it, wear it.

- Ποιος ειναι ο δικός σου στόχος με αυτό το νέο ξεκινημα στην επαγγελματική σου ζωή και πόσο εύκολο ειναι να εξελίξεις στην Ελλάδα γνώσεις και όρεξη για δουλεια;

Ασχολούμαι 3 χρόνια με το fashion blogging και είμαι τυχερή γιατί συνεργάζομαι με εταιρίες του εξωτερικού από την πρώτη στιγμή. Στην Ελλάδα δεν είναι εύκολο να ασχοληθείς με πράγματα που σου αρέσουν δεδομένων των καταστάσεων. Γενικά, είμαι εργασιομανής και όταν καταπιάνομαι με κάτι θέλω να το κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα. Αυτό μου έχει δημιουργήσει ευκαιρίες στη ζωή μου. Συγκεκριμένα για το blog ακούω μόνο καλά κι εμψυχωτικά σχόλια, κι αυτό είναι που με κάνει και συνεχίζω.

- Με την τηλεόραση θα ήθελες να ασχοληθείς; Σου έχει γίνει κάποια προσέγγιση λόγω και της σέξι εμφάνισης που έχεις;

“Σέξι εμφάνιση” (γέλια). Ναι, μου έχει γίνει πρόταση από κανάλι της Θεσσαλονίκης, αλλά δεν το έκανα. Τηλεόραση θα έκανα μόνο για δύο λόγους, ο πρώτος, για να γνωρίσει το blοg μου περισσότερος κόσμος από Ελλάδα και ο δεύτερος, για να δείξω συνδυαστικά θέματα αρχιτεκτονικής, styling, φωτογραφίας.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το site - https://toyboxbychristina.wordpress.com/

Κάντε ADD στο facebook για να μαθαίνετε τα νέα της - https://www.facebook.com/christina.f.hatz


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper