Η Όλγα Φαρμάκη φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με το μικρό της αδερφό Μανούσο!

Η Όλγα Φαρμάκη φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με το μικρό της αδερφό Μανούσο!

Το μοντέλο και fashion blogger φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με τον 21χρονο Μανούσο για το περιοδικό ΟΚ! και μίλησαν για τη σχέση τους!

«Επειδή με τον Μανούσο έχουμε 11 χρόνια διαφορά, δε τσακωνόμασταν καθόλου. Θυμάμαι ακόμα τη μέρα που με είχε πάρει ο πατέρας μας τηλέφωνο και μου είπε ότι η μητέρα μας απέκτησε τον Μανούσο και τον περίμενα πώς και πώς να έρθει στο σπίτι. Μάλιστα, όταν ήρθαν από το μαιευτήριο, δεν είχα πάει ούτε εγώ ούτε η Γωγώ ούτε ο άλλος μας αδερφός, ο Κωνσταντίνος, στο σχολείο γιατί θέλαμε να είμαστε εκεί. Επειδή ήταν ο μικρότερος από τα τέσσερα αδέρφια, τον αντιμετωπίζαμε λίγο σαν παιχνίδι. Τον είχα συνέχεια στην αγκαλιά μου, τον πρόσεχα, ήθελα να τον φροντίζω. Αφού η μαμά μου ακόμα και τώρα μας λέει: “Με τον Μανούσο δεν κουράστηκα καθόλου. Ούτε που κατάλαβα πώς μεγάλωσε.” γιατί ήμασταν όλοι από πάνω του κι εγώ ειδικά που ήμουν μεγαλύτερη ακόμα περισσότερο. Ο Μανσοόυσος σε εμένα θα μιλήσει πολύ ελεύθερα από ό,τι στα άλλα μας αδέλφια. Αν έχει ένα πρόβλημα, είμαι η πρώτη που θα το εκμυστηρευτεί» εξομολογήθηκε η Όλγα Φαρμάκη στο δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο.

Olga Manousos Farmaki (1)

Και ο Μανούσος συμπλήρωσε: «Η αλήθεια είναι ότι με την Όλγα δεθήκαμε πιο πολύ από τότε που μπήκα στην εφηβεία, γιατί όταν πήγαινα στο σχολείο, εκείνη είχε έρθει στην Αθήνα  και είχε ξεκινήσει να ασχολείται με το μόντελινγκ. Όταν πια ήρθα κι εγώ στην Αθήνα, μοιραζόμασταν το ίδιο σπίτι η Όλγα, η Γωγώ κι εγώ. Ήταν πολύ ωραία η περίοδος αυτή, γιατί τα κορίτσια τις περισσότερες ώρες έλειπαν για τις δουλειές τους και έτσι το σπίτι το απολάμβανα περισσότερο εγώ. Βέβαια, με τη Γωγώ πέρασα δεύτερο φανταριλίκι. Επειδή είμαι λίγο ακατάστατος, όταν έμπαινε η Γωγώ στο σπίτι κι έβλεπε ότι τα πράγματα δεν ήταν όπως ακριβώς τα είχε αφήσει, μου έλεγε: “Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις”. (Γελάει). Η Όλγα αντιθέτως ποτέ δε μου έκανε παρατήρηση».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper