Γιατί το καλοκαίρι κάνουμε περισσότερο σεξ;

Γιατί το καλοκαίρι κάνουμε περισσότερο σεξ;

Ειδικά στη δική μας χώρα, το summer sex έχει μύθο, κώδικες και ακλόνητα επιχειρήματα. Αυτό που ακολουθεί είναι μια συνοπτική επεξήγηση του πώς και γιατί το καλοκαίρι όλα (και - κυρίως - όλες) φαίνονται και γίνονται πιο σέξι.

Γιατί βοηθάνε τα κοντά σορτσάκια

Τα βλέπεις και χαίρεσαι. Τόσο απλά... Εμφανίζονται από το πουθενά (από παντού, δηλαδή) και σου φτιάχνουν τη διάθεση. Και το καλύτερο; Είναι αμέτρητα. Κάποια είναι κοντά, κάποια άλλα είναι πιο κοντά από κοντά και κάποια είναι αρκετά για να σε φέρουν πιο κοντά στις ιδιοκτήτριες τους. Καλώς ή κακώς, βοηθούν και να σκέφτεσαι το σεξ περισσότερο. Σε κάποιο ραντεβού σου ας πούμε. Γιατί και μόνο η εμφάνιση τους προκαλεί, αρχικά, θαυμασμό και μετά την επιθυμία να θες να τα βγάλεις. Έτσι δεν είναι;

Γιατί τα κορίτσια δείχνουν πιο σέξι στα γυμναστήρια

Είναι η στιγμή που τα κολάν αποχωρούν κι έρχονται τα αθλητικά κοντά σορτς και τα κολλητά, αποκαλυπτικά τοπάκια. Με όσο ιδρώτα πρέπει για να σε αναστατώσουν, να σε κάνουν να χάσεις το μέτρημα στις επαναλήψεις και να μην θες να φύγεις από το γυμναστήριο. Εκτός αυτού, η άσκηση αυξάνει τις ενδορφίνες μας, με αποτέλεσμα να αυξάνεται παράλληλα και η επιθυμία μας για σεξ.

Γιατί η διάρκεια της ημέρας είναι μεγαλύτερη

Και το ίδιο συμβαίνει με την όρεξή σου για σεξ. Μπορεί να αναρωτιέσαι τι σχέση έχει η μεγαλύτερη μέρα, αλλά έχει να κάνει με τηνμελατονίνη, την ορμόνη που παράγει ο οργανισμός όταν ετοιμαζόμαστε για νανάκια. Η παραγωγή της το καλοκαίρι είναι μικρότερη εξαιτίας του ήλιου που βρίσκεται ακόμα ψηλά. Με αυτόν τον τρόπο, ο εγκέφαλος, όχι μόνο δεν σε βάζει σε διαδικασία κατάκλισης - να χασμουριέσαι, δηλαδή, από τις εννιά το βράδυ - αλλά σε κρατάει σε εγρήγορση. Τι κάνεις με τον έξτρα χρόνο που κερδίζεις; Σεξ. Και ναι, το καλοκαίρι αντέχεις περισσότερο απ' ότι τον χειμώνα, ακόμη και αν δεν το καταλαβαίνεις απόλυτα την συγκεκριμένη στιγμή.

Γιατί ο ιδρώτας είναι με το μέρος σου

Μπορεί να γίνεσαι μουσκίδι στο δευτερόλεπτο μόλις μπαίνεις στα λεωφορεία των αστικών συγκοινωνιών, αλλά η κατάσταση αυτή έχει και τα καλά της. Με τον ιδρώτα παράγουμε - θέλοντας και μη - περισσότερες φερομόνες, που ευθύνονται για την ερωτική λέξη. Ήρεμα, όμως. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις αγκαλίτσες δεξιά και αριστερά με το πουκάμισό σου γεμάτο δρώτα.

Γιατί έχουν ξαναέρθει στη μόδα τα crop tops

Είναι αυτά που δείχνουν και μια ιδέα αφαλού. Αυτά που φορούσε η Kelly στο «Πριν Χτυπήσει το Κουδούνι» και που χαρακτήρισαν τα '90s. Και μας αρέσουν να τα βλέπουμε σε αυτή την επανέκδοση, γιατί όταν υπάρχει και το κορμί για να τα υποστηρίξει, μας κάνουν και χαμογελάμε. Όπως στην περίπτωση της Hannah Davis που εμφανίζεται στην φωτογραφία.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper