Έκπληξη στη σόου μπιζ! Το ζευγάρι ένα χρόνο μετά το χωρισμό δείχνει να τα ξαναβρίσκει…

Έκπληξη στη σόου μπιζ! Το ζευγάρι ένα χρόνο μετά το χωρισμό δείχνει να τα ξαναβρίσκει…

Ένα χρόνο μετά, δεν έχουν καταθέσει ακόμη την αίτηση διαζυγίου, ενώ ζουν μαζί στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες και περνούν εκεί τον περισσότερο από το χρόνο τους. Έχουν διαψεύσει τις φήμες περί επανασύνδεσης, αλλά τι πραγματικά συμβαίνει; «Ακόμη υπολογίζουν τα δεδομένα» λέει μια φίλη της Garner. «Ο Ben εξακολουθεί να μη θέλει το διαζύγιο και θα μπορούσε να “περάσει” τη θέλησή του». Το ζευγάρι πέρασε μαζί την άνοιξη, με τα παιδιά τους, Violet, 10, Seraphina, 7, και Sam, 4, στο Λονδίνο και στην Ευρώπη, όταν και ο Affleck γύριζε το Justice League. «Είχε τις καλύτερες στιγμές στην Ευρώπη με τον Ben και τα παιδιά» λέει η φίλη της. «Έμοιαζε πολύ πιο χαρούμενη όταν επέστρεψε στο Λος Άντζελες. Η Jen, από εκεί που ήταν αμετάπειστη για το διαζύγιο, πλέον δεν θέλει να συζητά για αυτό».

Άλλες πηγές κοντά στο ζευγάρι –που εθεάθη την 4η Ιουλίου μαζί με τα παιδιά του σε μια τοπική παρέλαση στο Λος Άντζελες– λένε πως είναι καλά με το υπάρχον στάτους. «Δεν υπάρχει βιασύνη να κάνουν την αίτηση. Απολαμβάνουν τη ζωή τους όπως είναι την παρούσα στιγμή» λέει φιλικό πρόσωπο. Ένα άλλο άτομο δήλωσε στο People πως «τίποτε δεν έχει αλλάξει (στη σχέση τους). Βάζουν πάνω από όλα τα παιδιά τους». Ένας γνώστης του θέματος, στον κύκλο της Garner, λέει πως το ζευγάρι δεν βιάζεται να ολοκληρώσει τις διαδικασίες του διαζυγίου, αλλά δεν αναζωογονούν τη σχέση τους. «Δεν είναι ξανά μαζί όπως πριν – δεν υπάρχει ρομάντσο. Όλα αυτά τα στοιχεία που τους έκαναν να ερωτευτούν υπάρχουν ακόμη, αλλά παίζουν διαφορετικό ρόλο στη σχέση τους. Πλέον έχουν μια πιο σταθερή και φιλική σχέση. Το καρδιοχτύπι, οι καβγάδες και οι άγρυπνες νύχτες έχουν δώσει τη θέση τους σε μια φιλία και σε ένα υπέροχο περιβάλλον για τα παιδιά».

Πριν συναντηθεί ξανά με τον Affleck στις 4 Ιουλίου, η Garner αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό της. Στις 30 Ιουνίου πέταξε για το Παρίσι, όπου εθεάθη να ψωνίζει στον Lanvin, πριν παρακολουθήσει από την πρώτη σειρά την επίδειξη του Atelier Versace λάμποντας δίπλα στον Bradley Cooper. «Έδειχνε σαν να μην είχε κανένα άγχος.Έμοιαζε πραγματικά χαρούμενη» λέει πρόσωπο που ήταν εκεί.

Jennifer Garner-Ben Affleck

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper