ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Σβησμένες οι διαγραμμίσεις στις διαβάσεις πεζών της Χαλκίδας

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Σβησμένες οι διαγραμμίσεις στις διαβάσεις πεζών της Χαλκίδας

Κώστας Τσαρούμας είναι συνταξιούχος επιχειρηματίας, ο οποίος μένει στην Αμβέρσα
Βελγίου
και κατάγεται από την Χαλκίδα. Έρχεται συχνά στην πόλη, γιατί αφενός έχει δικό του σπίτι και αφετέρου θέλει να διατηρήσει τους δεσμούς με την γεννέτειρά του.

Ωστόσο, τον έχει εξοργίσει το γεγονός ότι είναι σβησμένες οι διαγραμμίσεις, στις διαβάσεις πεζών, σε όλο το οδικό δίκτυο της πόλης. Το γεγονός που ξεχείλισε το ποτήρι της αγανάκτησης ήταν όταν, πρόσφατα, πήγε να περάσει απέναντι από το Φούρνο του "Παπουτσή" στη Χαϊνά και παραλίγο να τον πατήσει αυτοκίνητο.


Μετά το γεγονός αυτό ήρθε στα γραφεία του egnomi.gr και κατήγγειλε το γεγονός, τονίζοντας: " Ευθύνη υπάρχει και των οδηγών που δεν σταματάνε, αλλά ο Δήμος δεν τις έχει βάψει και σε ενδεχόμενο δικαστήριο ο οδηγός θα μπορεί να επικαλεστεί ότι δεν είδε την αχνή διαγράμμιση."

Ο ίδιος, φανερά αγανακτισμένος, τόνισε: " "Πληρώνω δημοτικά τέλη στο Δήμο και έχω απαίτηση να είναι καλά βαμμένες οι διαγραμμίσεις. Εννοείται πως στην Αμβέρσα όλα είναι στην ... πένα."

Ο κ. Τσαρούμας πριν έρθει στο egnomi.gr είχε επισκεφτεί το Δημαρχείο, στην οδό Ληλαντίων, για να παραπονεθεί, την Πέμπτη 4 Αυγούστου. Οι υπάλληλοι του Δήμου τον παρέπεμψαν στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Βασίλη Καθαροσπόρη. Ωστόσο, όπως μας τόνισε ο κ. Τσαρούμας, παρά τις επανειλημμένες κλήσεις στο κινητό του τηλέφωνο ο αντιδήμαρχος δεν απάντησε.  

Στις φωτογραφίες κάτω μπορείτε να δείτε σβησμένες διαγραμμίσεις σε διάφορα σημεία της πόλης και είναι απορίας άξιο γιατί δεν προχωράει ο Δήμος στο φρεσκάρισμά τους, με την προσφιλή στη Δημοτική Αρχή μέθοδο της αυτεπιστασίας.

Πρόσφατα άλλωστε η έντυπη έκδοση της "Γνώμης" φιλοξένησε δημοσίευμα, με τίτλο   "Πάει για ρεκόρ ο Καθαροσπόρης", το οποίο αναφέρει ότι τα έργα με αυτεπιστασία έχουν ξεπεράσει σε κόστος το ένα εκατομμύριο ευρώ!

Χάθηκε ο κόσμος να προστεθούν μερικά ...χιλιάρικα για μπογιά, προκειμένου να βαφτούν οι διαγραμμίσεις;


Διασταύρωση Βενιζέλου και Νεοφύτου.


Λεωφόρος Χαϊνά, μπροστά στον "Δημόκριτο". 


Λεωφόρος Χαϊνά, απέναντι από το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.


Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper