Τραγωδία στην Αίγινα: Και τέταρτος νεκρός - Σε κατάσταση απόλυτου σοκ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στην Αθήνα

Τραγωδία στην Αίγινα: Και τέταρτος νεκρός - Σε κατάσταση απόλυτου σοκ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στην Αθήνα

Ένας ακόμη νεκρός ανασύρθηκε από τον τόπο της τραγωδίας και μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Πέρδικας.

 

 

 

Συνολικά μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί 17 άνθρωποι (τρεις νεκροί και 14 σώοι) από τη θάλασσα της Αίγινας. Ωστόσο, η επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται καθώς δεν είναι γνωστός ο αριθμός των ανθρώπων που ήταν μέσα στο τουριστικό σκάφος. "Είμαστε ακόμη σε διαδικασία έρευνας" λέει το λιμενικό.

Η ναυτική τραγωδία στη θαλάσσια περιοχή Πέρδικας - Μονής σημειώθηκε σήμερα περίπου στις 13:00 το μεσημέρι. Τουριστικό σκάφος που εκτελούσε το δρομολόγιο ανάμεσα στο λιμάνι της Πέρδικας και το λιμάνι της Μονής, συγκρούστηκε από ταχύπλοο σκάφος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τουριστικό σκάφος μετέφερε 20 επιβάτες. Από τη σύγκρουση το τουριστικό σκάφος ανετράπη με αποτέλεσμα οι επιβάτες να βρεθούν στη θάλασσα.

Το τουριστικό σκάφος βυθίστηκε, ενώ το ταχύπλοο έπλεε ακυβέρνητο.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το Λιμεναρχείο και το Κέντρο Υγείας Αίγινας. Στο λιμάνι της Πέρδικας έφτασαν αρχικά δύο ασθενοφόρα από το Κέντρο Υγείας, ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή του Νοσοκομείου Αίγινας "Ο Άγιος Διονύσιος".

Οι τραυματίες έχουν υποστεί ισχυρότατο σοκ. Μία γυναίκα έχει ακρωτηριαστεί, ενώ ανάμεσα στους νεκρούς ο καπετάνιος του τουριστικού σκάφους και ένα κορίτσι 5 ετών.

Σε νοσοκομειακές μονάδες του Πειραιά μεταφέρθηκαν τα βαριά περιστατικά των τραυματιών. Η μεταφορά έγινε με ιπτάμενο δελφίνι. Λιγότεροι από 8 επιβάτες με εκδορές και μικρότερα τραύματα παρέμειναν στον Κέντρο Υγείας Αίγινας. Νωρίτερα, στο Κέντρο Υγείας βρίσκονταν προκειμένου να παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια ο Διοικητικής και ο Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας. Αυτή τη στιγμή το χώρο του Κέντρου Υγείας έχουν επισκεφθεί όργανα του Λιμενικού Σώματος.

 

 


Προέλευση: usay.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper