Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της κόρης στη μητέρα της

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της κόρης στη μητέρα της

Με ένα ξεχωριστό κείμενο, πολύ συγκινητικό και ανθρώπινο, αποχαιρέτισε η νεαρή Έφη Μπάου την μητέρα της Θάλεια Καλαμπαλίκη, υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, η οποία έφυγε αναπάντεχα από την ζωή την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου.

Η Έφη πόσταρε το κείμενο στο χρονολόγιο της μητέρας της στην προσωπική της σελίδα στο facebook, μαζί με την φωτογραφία που βλέπετε. Αξίζει τον κόπο να διαβάστε ολόκληρο το κείμενο, το οποίο αποτελεί φόρο τιμής και αγάπης, μίας κόρης προς την αγαπημένη της μανούλα.

"Που είσαι;; Δεν μπορώ να πιστέψω τίποτα . είσαι ακόμα εδώ, μαζί μου,στο πλευρό μου όπως και κάθε άλλη φορά. Όχι δεν είναι αλήθεια, δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω..όλο αυτόν τον καιρό η απόσταση που μας χώριζε με έκανε να καταλάβω πόσο πολύ σε αγαπάω και πόσο πολύ μου λείπεις..μου λείπει να μου στέλνεις κάθε μέρα "καλημέρα γλυκούλα μου!", να νοιάζεσαι, να με φροντίζεις, να με βομβαρδίζεις με τις ερωτήσεις σου, οι οποίες είχαν μοναδικό σκοπό να με ακούσεις...

Χθες έμαθα ότι ήταν δύσκολη η κατάσταση σου, ήρθα όσο πιο γρήγορα μπορούσα αλλά δεν σε πρόλαβα..δεν με περίμενες για να με δεις μια τελευταία φορά..ίσως και να ήταν καλύτερα γιατί τώρα θυμάμαι μόνο τις καλές στιγμές μαζί σου..το ξέρω ότι σε στεναχωρούσα πολλές φορές..σου φώναζα γιατί νευρίαζα με το παραμικρό..δεν πρόλαβα να σου δείξω πόσο πραγματικά σ' αγαπάω..ελπίζω να το βλέπεις τώρα αν και είμαι σίγουρη ότι το ήξερες χωρίς καν να σου πω τίποτα.

Μας έλεγαν όλοι πόσο μοιάζουμε και εγώ δυσανασχετούσα..αλήθεια να ξέρεις ότι είμαι περήφανη που σου μοιάζω..είσαι το πρότυπο μου..στο υπόσχομαι ότι θα σε κάνω περήφανη σε όσους τομείς μπορώ και κυριότερα δεν θα παρατήσω τη σχολή μου,που ασχολείται με το περιβάλλον,γιατί δεν θα το ήθελες ποτέ αυτό..θα συνεχίσω το έργο σου όσο καλύτερα μπορώ..να είσαι σίγουρη..

Έφυγες ξαφνικά και δεν πρόλαβες να ζήσεις όλα όσα ήθελες..κανείς δεν το πιστεύει αλλά τώρα πια δεν γίνεται να αλλάξει τίποτα..τώρα που πήγες εκεί πάνω θα ησυχάσει η ψυχούλα σου..δεν θα έχεις άλλο πόνο..τώρα μείναμε οι 3 μας.ο μπαμπάς θα είναι μαμά και μπαμπάς μαζί..και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει με τη βοήθεια μας..θα είμαστε δίπλα του, δίπλα στη γιαγιά,στον Τίτη,σε όλους..

Σ' ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΊΔΙ..ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΌ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΡΔΙΆ ΜΟΥ..ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙΣ..ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΌΤΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ..Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ ΗΣΟΥΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.. Σ' ΑΓΑΠΑΩ! "
 


Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper