Όλο το παρασκήνιο της συναυλίας Ramazzotti - Ρέμου στην Μύκονο. Τα μέτρα ασφαλείας και ο έλεγχος στην πόρτα του Nammos.

Όλο το παρασκήνιο της συναυλίας Ramazzotti - Ρέμου στην Μύκονο. Τα μέτρα ασφαλείας και ο έλεγχος στην πόρτα του Nammos.

Χθες  στη Μύκονο, ο Αντώνης Ρέμος μαζί με τον Eros Ramazzotti ξεσήκωσαν όλο το νησί με μία μοναδική συναυλία στο club Nammos.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν  δρακόντεια από το πρωί  και ιδιωτικοί αστυνομικοί επιτηρούσαν  το χώρο. Το soundcheck της μπάντας του Eros Ramazzotti στην Ψαρού λίγες ώρες πριν από τη συναυλία του διάσημου Ιταλού τραγουδιστή με τον Αντώνη Ρέμο ξεκίνησε στις πέντε και μισή το απόγευμα.

Κάτω από τον ήλιο οι μουσικοί του Eros έπαιξαν κάποιες μελωδίες, ενώ την ίδια ώρα ήταν ακροβιλισμένοι  οι άνδρες ασφαλείας του event. Ο χώρος της συναυλίας ελέγχθηκε εξονυχιστικά και από δυο σκυλιά- βελγικά Μαλινουά- για εκρηκτικά, και το βράδυ λίγο μετά τις 23.00  το βράδυ το φιδίσιο μονοπάτι που οδηγεί στην Ψαρού γνώρισε  τον απόλυτο συνωστισμό.

Η  συναυλία των δύο σπουδαίων καλλιτεχνών αποτέλεσε το μεγάλο event του νησιού για το φετινό καλοκαίρι και οι ετοιμασίες για την άρτια προετοιμασία του είχαν ξεκινήσει 7 ημέρες πριν. 

Δεκάδες σκάφη που φιλοξενούσαν  VIPs και celebrities, ήρθαν ειδικά για τη μοναδική συνάντηση των δύο τραγουδιστών και  αγκυροβόλησαν ανοιχτά της Ψαρρούς.

Η περιοχή   φωταγωγήθηκε  με εντυπωσιακούς προβολείς, ενώ την παράσταση έκλεψε ο φωτισμός του πολυτελούς shopping mall που βρέθηκε  σε μικρή απόσταση από το διάσημο seaside restaurant.

Την Τετάρτη έγινε και η τελευταία πρόβα (sound check) με τον Αντώνη Ρέμο να δίνει τον καλύτερό του εαυτό, ώστε να προσφέρει μοναδικές στιγμές στο κοινό και βέβαια, να «ανταγωνιστεί» σε επιδόσεις τον καλό του φίλο και συνεργάτη -τη συγκεκριμένη βραδιά- Eros Rammazzotti. Σας δώσαμε λίγο απο το παρασκήνιο της βραδιάς αλλά και των προετοιμασιών μιας συναυλίας που είχαμε την τύχη να δούμε απο κοντά και να σας μεταφέρουμε με πολλά βίντεο το κλίμα το όμορφο πραγματικά σόου που στήθηκε. 

 
 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper