Χριστίνα Βραχάλη: " Το γεγονός ότι ασχολούμαι με το αθλητικό ρεπορτάζ δεν σημαίνει ότι παύω να είμαι γυναίκα" !

Χριστίνα Βραχάλη:  Το γεγονός ότι ασχολούμαι με το αθλητικό ρεπορτάζ δεν σημαίνει ότι παύω να είμαι γυναίκα !

Η Χριστίνα Βραχάλη, η οποία αποχώρησε από τον ΣΚΑΙ μετά από 14 χρόνια, μίλησε στο περιοδικό «Youweekly» και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στον ανδροκρατούμενο χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ.

«Έκανα μεγάλο αγώνα για να με πάρουν στα σοβαρά. Υπάρχει ένα taboo στο αθλητικό ρεπορτάζ, όταν είσαι εμφανίσιμη κοπέλα λένε «είναι γλάστρα, να τη βάλουμε να διαβάζει κάρτες». Προσπαθούσα λοιπόν να πετάξω αυτό το πράγμα από πάνω μου. Πάλεψα πάρα πολύ, δούλευα 13 ώρες τη μέρα και πέρασα μεγάλο ψυχολογικό πόλεμο ειδικά στην αρχή. Μου πέταγαν μπροστά μου τις εφημερίδες και μου έλεγαν «κάτσε να διαβάσεις μπας και ξεστραβωθείς». Σιγά-σιγά τα κατάφερα, όμως πριν βγω στην τηλεόραση είχα περάσει απ’όλη τη διαδικασία πίσω: Κάνοντας ρεπορτάζ, γράφοντας κείμενα, συντάσσοντας δελτία… Μέχρι να φτάσω σε αυτό το σημείο ήθελα πρώτα να ξέρω ότι πατάω στα πόδια μου», είπε αρχικά η αθλητικογράφος.

Αναφέρθηκε, επίσης, στο τρόπο με τον οποίο μιλάει στους συναδέλφους της έπειτα απ’αυτά που πέρασε στο χώρο εργασίας της καθώς και στο αν έχει αλλάξει με το πέρασμα των ετών. «Φυσικά. Πάντα έβαζα μπροστά μου έναν τοίχο. Ενώ είμαι πάρα πολύ ανοιχτός και χαμογελαστός άνθρωπος στην καθημερινή μου ζωή, επαγγελματικά πάντα έβαζα όρια στον άλλον. Δεν άφηνα κανέναν να με προσβάλλει ή να περάσει απέναντι. Έχω πιάσει πολλές φορές στον εαυτό μου να είμαι σκληρή».

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε και για το σχολιασμό που έχει δεχτεί για την εμφάνισή της στις αθλητικές εκπομπές που παρουσίαζε. Μπορεί μια αθλητικογράφος να είναι παράλληλα και μια σέξι παρουσιάστρια; «Οι άνθρωποι είμαστε πολυσχιδείς προσωπικότητες, δεν είμαι μόνο δημοσιογράφος, είμαι γυναίκα, σύντροφος, νοικοκυρά, είμαι τα πάντα. Το γεγονός ότι ασχολούμαι με το αθλητικό ρεπορτάζ δεν σημαίνει ότι παύω να είμαι γυναίκα», υποστηρίζει.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper