Συντονιστής έκδοσης:

Χάρης Λεμπιδάκης

Την γνώρισε ως καθαρίστρια, την έκανε βασίλισσα και αυτή τον σκότωσε

Την γνώρισε ως καθαρίστρια, την έκανε βασίλισσα και αυτή τον σκότωσε

Με το παραμύθι της Σταχτοπούτας θα μπορούσε κανείς να παρομοιάσει τη ζωή της Νταίζης, της 38χρονης συζύγου του καρδιολόγου από τη Σητεία, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον εραστή της, σε ένα έγκλημα που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Κόρη καθαρίστριας από τη Βουλγαρία, ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένειά της πριν από μερικά χρόνια για μια καλύτερη τύχη. Συγγενείς και φίλοι κάνουν λόγο για όμορφη κοπέλα, χαμηλών τόνων.

Μην έχοντας άλλη δουλειά, βοηθούσε τη μητέρα της καθαρίζοντας γραφεία και σπίτια και κάπως έτσι γνώρισε πριν από πέντε χρόνια τον Χριστόδουλο Καλαντζάκη, γνωστό καρδιολόγο από τη Σητεία με μεγάλη οικονομική επιφάνεια. 

Η γνωριμία έγινε στο ιατρείο του καρδιολόγου, το οποίο καθάριζε η μητέρα της Νταίζης και στο οποίο η 38χρονη πήγαινε συχνά για βοήθεια. Πολύ γρήγορα η γνωριμία εξελίχθηκε σε έρωτα.

Πριν από τέσσερα χρόνια η 38χρονη ανακοίνωνε στον γιατρό ότι είναι έγκυος. Ο καρπός του έρωτά τους χαροποίησε τον 62χρονο επιστήμονα, που ήθελε πάρα πολύ να αποκτήσει απόγονο, κάτι που δεν είχε συμβεί στον προηγούμενο γάμο του.

Αμέσως παντρεύτηκε την 38χρονη ανοίγοντάς της διάπλατα την πόρτα σε μια καινούργια ζωή. Ακριβά ρούχα, διακοπές σε πεντάστερα ξενοδοχεία, ταξίδια στο εξωτερικό, χρήματα, ό,τι μπορούσε να ονειρευτεί γυναίκα.

Χωρίς υπερβολή, ο γιατρός την γνώρισε καθαρίστρια και την έκανε βασίλισσα, αλλά αυτή, παρά την καλή ζωή, δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τον εφηβικό της έρωτα, με αποτέλεσμα πολύ σύντομα η σχέση της με τον 37χρονο Βούλγαρο αστυνομικό να αναζωπυρωθεί.

Με διάφορες δικαιολογίες, ταξίδευε συχνά στη Βουλγαρία, για να βρίσκεται κοντά στον εραστή της. Μαζί είχε πάντα το παιδί. Τον τελευταίο χρόνο όμως ο γιατρός είχε καταλάβει ότι έχει εραστή, με αποτέλεσμα η σχέση τους να έχει διαταραχθεί ανεπανόρθωτα.

Οι συχνοί τσακωμοί είχαν φέρει την κατάσταση στα άκρα, οδηγώντας το ζευγάρι σε διάσταση. Μάλιστα ο γιατρός είχε εκφράσει σε συγγενικό του πρόσωπο τον προβληματισμό του σε σχέση με την πατρότητα του παιδιού, ωστόσο δεν είχε προλάβει να κάνει τεστ DNA.

Σύμφωνα με συναδέλφους του καρδιολόγου, ο ίδιος ήταν πολύ προβληματισμένος το τελευταίο διάστημα, ωστόσο δεν περίμενε ότι η 38χρονη θα έφτανε στο σημείο να τον σκοτώσει και δεν έπαιρνε προφυλάξεις.

 


Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • ΓΙΑΤΡΟΙ
  • BIOART

  • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
  • MUSEUM
  • Casper
  • Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος