Η Πωλίνα Τριγωνίδου απαντά σε όλα: Είχε ερωτική σχέση με συμπαίχτη της στο Survival; Όλη η αλήθεια !

Η Πωλίνα Τριγωνίδου απαντά σε όλα: Είχε ερωτική σχέση με συμπαίχτη της στο Survival; Όλη η αλήθεια !

Η Πωλίνα Τριγωνίδου έχει βγει απο το Survival εδώ και 15 μέρες και πλέον κοιτάζει μπροστά με όνειρα και στόχους. Ακούστηκαν πολλά, γράφτηκαν ακόμη περισσότερα που την πίκραναν και είδε πως είναι η άλλη όψη του νομίσματος όταν γίνεσαι ξαφνικά δημόσιο πρόσωπο. Για πρώτη φορά το πανέμορφο μελαχρινό κορίτσι απο την Θεσσαλονίκη δίνει απαντήσεις στο Newspistol και ξεκαθαρίζει για το αν υπήρξε ερωτική έλξη με συμπαίχτη της όπως γράφτηκε.. 

- Τι σε έκανε Πωλίνα να δεχτείς την πρόταση του Survival ;

Δέχτηκα να συμμετάσχω στο παιχνίδι επιβίωσης του Ε γιατί ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία πιστευοντας ότι θα γινω πιο δυνατή σαν ανθρωπος και θα γνωρίσω και αλλες πτυχες του εαυτού μου.Ταυτοχρονα ήθελα να ξεφύγω απο την καθημερινότητα μου και να αλλάξω παραστάσεις.

- Σε πείραξε κάτι κατα την διάρκεια του παιχνιδιού που σε έφερε εκτός εαυτού ώστε να εγκαταλείψεις τα πάντα και να φύγεις;

Πέρασα Μαγικές στιγμές στο παιχνίδι..Σίγουρα υπήρχαν στιγμές εντασης και κάποιους ανθρώπους μπορεί να ήρθα σε ριξη.Ειναι λογικό όμως γιατί αυτό συμβαίνει σε όλους εφόσον μιλάμε για ένα παιχνίδι.Παρολα αυτά το πάθος της αγωνιστικότητας και η στήριξη των συμπαικτών μου με έκαναν να ξεχάσω κάθε αρνητική στιγμή και να συνεχίσω στο παιχνίδι.Πλεον δεν νιώθω αρνητικά συναισθήματα για κανέναν και έχω κρατήσει μόνο τα θετικά.

- Γράφτηκε κάποια στιγμή οτι υπήρχε φλέρτ μεταξύ εσού και ενός εκ των αδερφών Ντρούλιας. Φαντάζομαι το γνωρίζεις αυτο. Τι ισχύει;

Σε κάποια περίπτωση δεν υπήρχε κάτι ερωτικο με κανέναν παίχτη απο το παιχνίδι.Ο Ηλίας Δρουλιας,ο Τάσος Μπερδεσης και ο Γιώργος Μανικας είναι τα παιδιά που δέθηκα πιο πολύ στο παιχνίδι..Είναι πολύ καλά και αληθινά παιδιά..Ταιριαξαμε σαν χαρακτήρες και είχαμε πολλά κοινά στην καθημερινότητα μας και εκτός παιχνιδιού έτσι δεθήκαμε.Στηριζαμε ο ένας τον άλλον.Ειμαστε φιλαράκια και τίποτα παραπάνω.

 

- Τι όνειρα εχεις τώρα; Τι θές να κάνεις;

Τα όνειρα μου είναι πολλά και διαφορα σίγουρα ο δρόμος είναι μεγάλος..Εχω αρκετές προτάσεις όσο αναφορά την δουλειά μου(ραδιόφωνο) αλλά έχουν προκύψει και κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις..Σίγουρα ξεκινάει μια νέα καριέρα για εμένα..

- Φαντάζομαι τώρα που είσαι εκτός σε εχουν πλησιάσει και σου προτείνουν να κανεις διάφορα. Πως μπορείς να εμπιστευτείς ή να απορρίψεις κάτι μιας και ο χώρος αυτος δε σου είναι γνώριμος;

Δεν εμπιστεύομαι εύκολα ανθρώπους και δεν ανοιγομαι αν δεν ξέρω κάποιον καλά..Αρα για να πάρω την σωστή απόφαση πρέπει να μιλήσω με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους και μετά να φιλτράρω όλα τα δεδομένα για να προχωρήσω σε μια συμφωνία..Πάνω απο όλα με αξιοπρέπεια σεβασμό και ήθος.

- Σε ενοχλει που η εξωτερική σου εμφάνιση είναι τόσο εντυπωσιακη ;

Έχω αποδεχτεί την εμφάνιση..Καιρός λοιπόν να μάθει και ο κόσμος την προσωπικότητα μου!

 
 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • XILOURIS TRAVEL
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper